Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry dziewczynki:) wybaczcie ze dopiero teraz ale nie mialam internetu w szpitalu. Meludje sie ze nasz synek przyszedl na swiat w srode 20maja planowane CC .Wazyl 3440 i 55 cm wzrostu. Jest przeslodki i caly czas spi. Powiwm o CC tylko tyle i moim zdaniem ze jest to najlepsza z mozliwych metod porodu dla mnie. Juz dzis zdecydowlabym sie na kolejne dziecko i kolejna cesarke. Zadnego bolu w trakcie , po tez... Raczej dyskomforr. Ale nie bol. Rodzilam 6lat temu naturalnie i teraz CC . I zostaje " fannka cc"
nie bojcie sie dziewczyny strach ma wielkie oczy. Juz dzien po operacji chodzimy z dziewczynami na spacery po korytarzu
Z., Rozalia, zapah_ciszy, nadine24, gosi_a, Nieukowa, Scintilla, MIKOLAY, angel-84, Aka81, CaneCorso, lilly78, Sista, XxMoniaXx, EP!C, sss, Joasia:), nenette, Aneta87, maglic, Inesicia, karolina0522, Marcia86, zyrcia, Alorrene13, Katha81, Viola, dorcia8919, Finezja lubią tę wiadomość
[/url]
-
U mnie za to świeci pięknie słoneczko, jest chyba z 18st więc elegancko
Wczoraj mieliśmy ostatnie zajęcia z SR i jakoś tak mi się smutno zrobiło, że to już koniec... Za to babki powiedziały, że jak będzie jakiś problem, wątpliwość to walić do nich jak w dymZ jedną to ja bym się chciała spotkać na porodówce
Porodu nie boję się kompletnie, będzie bolało i wiem to ale ja to przetrwam. Zacisnę tyłek i urodzęCzasami myślę- wow to już za miesiąc a czasami- ee mam jeszcze tyyyyyle czasu
Chociaż ja coś czuję, że mała mi się wcześniej wypchnie na świat i nie dociągniemy do 40 tc. Tymczasem dotrwajmy do 37 i ja będę szczęśliwa
Ponieważ mam mnóstwo energii idę na basenKrążenie też mam do kitu, kostki sine więc chyba trzeba częściej leżeć z girami w górze.
Miłego dnia
Paniom donoszonym życzę porodu, a Paniom niedonoszonym cierpliwościRozalia, Z., Nieukowa, Scintilla, maglic lubią tę wiadomość
-
Dobra ja jadę szukać maty osłonowej na balkon, bo mamy szklane szyby i niestety irytuje mnie że sąsiedzi wszystko widzą z każdej strony
Miłego dnia brzuchatki
Rzeczywiście dawno nie było brzuszków, więc to my
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 11:36
gosi_a, Z., szczesliwamama, Nieukowa, Scintilla, Joasia:), Aneta87, maglic, Marcia86, Alorrene13, Ania1704, elukkkcha245, Finezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rozalia wrote:szczesliwamama wielkie gratulacje! I jak fajnie że synek z tych śpiących
No w końcu się doczekałam pozytywnej opinii o cc, dziękuję bo to mi pomaga opanować lęki
mam tu kilka dziewczyn po cc i kazda zadowolona. Zadnych boli glowy, mlodsci etc. Chociaz nogi mi sie trzesly bezposrednio przed operacja zanim wbil mi znieczulenie. Ale jak juz wbil pelen relax , gadalismy cala operacje o debacie prezydenckiej
smialismy sie i wogole. Na poczatku troche spadlo mi tentno i zaczelam wymiotowac juz lezac ale podal mi odrazu lek dozylnie ktory mi pomogl i gadalismy razem znow. Z 7osob na sali
maz byl za sciana wszystko widzial, po operacji kroplowki i siedzial ze mna do wieczora. Malutkiego niestety nie zobaczylam odrazu bo byl zalany wodami musieli go oczyscic i w inkubatorze lezal do wieczora ale juz wieczor go dostalam;) naprawde jestem super zadowolona w niedziele juz do domu idziemy. Zycze kazdej z was tak " przyjemnego porodu" bo wszystko zaczyna siw w glowie;))))
Rozalia, Sista, sss, Joasia:), Aneta87, nenette lubią tę wiadomość
[/url]
-
Rozalia wrote:Dobra ja jadę szukać maty osłonowej na balkon, bo mamy szklane szyby i niestety irytuje mnie że sąsiedzi wszystko widzą z każdej strony
Miłego dnia brzuchatki
[/url]
-
Hej.. Urodzila ktoras?
Szczesliwa mama gratuluje
Moze ktoras napisac w skrocie? Bo z tym zasiegiem nie nadrobieale zaczne teraz na biezaco..
MIKOLAY, XxMoniaXx, lilly78, Scintilla, Nieukowa, angel-84, Z., sss, Joasia:), zapah_ciszy, Aneta87, maglic, nenette, Inesicia, Truskaweczka250, Suzanna22, Marcia86, zyrcia, Alorrene13, Katha81, Aka81, Viola, gosi_a, Ania1704, patrycja_24, elukkkcha245, Finezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwamama - Ogromne Gratulacje - teraz to dopiero Twój nick nabiera podwójnej mocy
Karolinka - synek jest uroczy ... obyście szybko wyszli do domu - a jak po clexane - zauważyłaś jakieś większe ubytki krwi ? -
Scintilla wrote:Szczesliwamama - Ogromne Gratulacje - teraz to dopiero Twój nick nabiera podwójnej mocy
Karolinka - synek jest uroczy ... obyście szybko wyszli do domu - a jak po clexane - zauważyłaś jakieś większe ubytki krwi ?moze mnie zle zszyli? Niewiem sama..
-
nick nieaktualnySzcześliwamamo mega gratulacje
czekamy na fotkę synusia
Super, że cc prawie bezbolesne... budujące wieści
A oto i nasz brzusio w 38 tygodniu
Karolina Szymek przesłodkiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 12:21
Scintilla, lilly78, Aneta87, maglic, zapah_ciszy, nenette, angel-84, Suzanna22, Z., sss, Alorrene13, Katha81, Aka81, Nieukowa, .aś., gosi_a, Ania1704, szczesliwamama, elukkkcha245, Finezja lubią tę wiadomość
-
karolinka85 wrote:Krwi niema az tak duzo..ale bol nie do wytrzymania.. A to dziwne..bo kazdy juz sie czuje dobrze a ja nawet usiasc niemoge na lozko a co mowic polozyc sie spac..wczoraj praktycznie wylam z bolu jak mnie skurcze dopadly..
moze mnie zle zszyli? Niewiem sama..
Współczuje... ale mam nadzieję, że widok synka wynagradza Ci chociaż trochę ten dyskomfort.