Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
agawera, a to pierwszy raz po długim czasie? ja też wspominam to średnio, bo wszystko jakby się zastało i było pozamykane na 4 spusty, ale potem już ok. A Z Zośce się pewnie podobało
Dzieci to lubią.
nadine... mam nadzieję, że już jesteś pobrałaś jakieś znieczulenie?
Może dzisiejsza noc będzie moja...
W ogóle mój m pracuje 16-22 czerwca codziennieśmiejemy się, bo wiadomo, że kiedyś tam urodzę to mogliby mu dać jak najwięcej dni wolnych, a tak to się będą musieli z zastępstwem bujać... no, ale to nie jest firma wysokich lotów to czego się spodziewać xD
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91 🎉 (7.07)
90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08 mamy zielone światło 🥹
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Witam sie i ja.
Nadine moze juz urodzila. Trzymam kciuki.
Ja po nocy hmm dosc ze zasnac nie moglam to maly jakis taki jak sie juz wygial to caly brzuch jak skala. Jeszcze tylko dwa dni...... Nie wczesniej slyszysz maly..
Dzis juz delikatne jedzonko bo po wczorajszych owocach ninempoiem glosno jak moje jelita pracowaly a w szpitalu to juz niewypada hmm..
Oj zapowiada sie ukrop jak tu przezyc...Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Dziewczyny jak Wy to zrobiłyście że te dzieciaczki wasze ciągną piersi ? Ta moja jak tylko poczuje dostawianie to jest histeria aż się sina robi
dziś pół dnia będę ją trzymać, może załapie. Zamrożonego mleka po nocy mam z 400 ml .
Gratulacje dla nowych mamusiek, za oczekujace trzymam kciuki aby szybko i lekko poszlo. -
nick nieaktualny
-
Hej
już nie pamiętam która mnie zainspirowałai pięknymi skurczami po
oświadczam iż po dwukrotnej próbie owej metody na mnie nie działa
miłego dnia , idę na śniadanko i na dworek
Nadine biedaczko nasza , wytrzymaj jeszcze troszkę ... oj tak mi Ciebie żal .. tule mocniutko -
kasika8303 wrote:Dziewczyny jak Wy to zrobiłyście że te dzieciaczki wasze ciągną piersi ? Ta moja jak tylko poczuje dostawianie to jest histeria aż się sina robi
dziś pół dnia będę ją trzymać, może załapie. Zamrożonego mleka po nocy mam z 400 ml .
Gratulacje dla nowych mamusiek, za oczekujace trzymam kciuki aby szybko i lekko poszlo.
Kasika - ja przed chwila ściągnęłam 20ml w pol godziny. Moja ssie ładnie, właściwie od pierwszego podejścia, na leżąco i siedząco. Sprawdź czy w Twoim mieście jest doradca laktacyjny, wiem, ze u nas położne środowiskowe bardzo pomagają.
-
Heh heh. Dobre sobie. Odwołałam grilla. Punktualne dziecko mam. Właśnie mnie wody zalały, tak ot - *pyk* - i gacie mokre
Myślałam że dziecko musi w worek kopnsnąć czy coś, ale ani ja ani mały się nie ruszał w tym momencie.
Mąż w pracy, ma się zjawić za 1-1,5h. W międzyczasie przyjadą partacze ostatnią roletę montować... hmm... co by tu zrobić...
Ręce mi się spociły, czuję lekkie kłucie. Wody klarowne, poczekam na męża i przejrzę w międzyczasie torbę, wezmę prysznic i jeśli akcja nie będzie dramatycznie szybko postępować to 0 12-13 jedziemy na porodówkę.
Poproszę o kciukiPostaram się informować o swoich przygodach - dopóki mam wifi to przez neta, a potem przez Sistę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 09:27
gosi_a, CaneCorso, Dongina, Z., Gosia82., Alorrene13, Ekkaja, Sista, zyrcia, karolina0522, angel-84, sss, Tigana, dorcia8919, Muniek, nenette, Gonia123, maglic, Inesicia, Ania1704, .aś., Finezja lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Aś, jakoś byś dała radę wyjść z wannyU mnie też lekko nie było, ale zaparłam się że ogarnę się sama i się udało
Nadine, trzymaj się dzielnie, może jak Ci podadzą zzo to się rozluźnisz i pójdzie gładko.
Agawera, u mnie zteż było dziwnie, czułam się jak dziewica
Nie określiłabym tego jako ból, ale na pewno jako dyskomfort. Liczę jednak na to, że dzisiaj będzie lepiej
Monia, powiem Ci że u mnie też żadnych skurczy nie było, ale ja mam zamkniętą szyjkę i właśniema ją otworzyć, bo dziecko mam już nisko i przygotowuje się do wyjścia.
Sista, Z., Brumbrumek, Kasika- dzielne z Was mamuśkiDacie radę z karmieniem i obsługą malucha
Zresztą dla takich okruszków ten świat też jest nowością i potrzebują czasu by się zaklimatyzować.
U mnie dzień bez bóli miesiączkowych, kłucia w szyjce nie istnieje. Tłumaczę sobie że może to się powoli rozkręca, ale czop siedzi jak siedział. Tyle, że ja mam jeszcze 2 tygodnie do terminu, więc nie niecierpliwię się. Wczoraj dodatkowo z wieczora mnie przeczyściło, zresztą teraz chodzę na 2 co najmniej 2 razy dziennie.
Kibicuję wszystkim i życzę miłego dniaSista, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa gratulacje odejścia wód
to to spokojnie podchodzisz do zadania
powoli i jeszcze fachowców od rolet przyjmujesz
hahahahahahha tylko żeby oni czasem Ci porodu nie odebrali
ale fajniejuż dziś przytulisz swoje dziecko
Gosiu OOOOOO!!!! to może i toskróci moją szyjkę bo 2 tyg temu była zamknięta i długa
gosi_a lubi tę wiadomość
-
Nieukowa trzymam mocno kciuki ale sie rozkreca...
Przy tym upale to maluszki chyba sie spiesza. Ja juz wymiekam , mialam odpoczywac ale jak widze łazienke to mnie trafia, mama stwierdzila ze ja posprzata ale to w tygodniu mowila wiec podejrzewam ze jak zawsze ja oleje.Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm