Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dada no to ładnie, wiesz ale u mnie dwa tygodnie temu pokazywało tez niektóre wymiary na 39 tydzień a teraz już na 37 bo przybrał tylko niby 200 gram przez dwa tygodnie. No i może się u Ciebie wcześniej urodzić. Zobaczysz bliżej terminu, a kiedy masz kolejna wizytę. Nadine no to nieźle to.powidzenia jak coś
-
Dada witaj w klubie. Ja mialam w 37 tyg 4200 gram, skierowano mnie do szpitala a tam wyszlo w 38 tyg 3830 i kazali wyluzowac. Tydzien pozniej znowu w medicover 39 tydzien 4100 gram. Takze widzisz jakie sa jazdy z tym usg, nie martw sie na zapas.
Marcia śliczny Dzidziuszek. W wawie burza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 22:40
Ania1704, Ekkaja, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie lekka burza, przyjemnie pachnie deszczem, także jest nadzieja na chłodną i przespana noc
Mikolay serdecznie gratuluję
Marcia - Majeczka cudowna a uśmiech uroczy
Dada - waga Leona imponująca
Ja jutro rano jadę do szpitala na KTG, mam nadzieję, że te twardnienia okażą się skurczami i jakąś minimalną zapowiedzią porodu.
Bardzo proszę o kciuki
Spokojnej nocy
Alorrene13, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Dada, to na pewno błąd pomiarowy, bo niemożliwością jest by dziecko w 2 tygodnie przybrało 900 g. Nie przejmuj się pomiarami, wystarczy że dziecię opije się wodami i brzuch już większy. Tak jak już pisałyśmy ważenie płodu to wróżenie z kart, głowa do góry
Allorene, Ty też się nie martw, będzie dobrze
Marcia maleństwo boskie
A ja postanowiłam dzisiaj poleżeć sobie w wannieCiężko się było ruszać, ale jak mi tego brakowało, bosko po prostu
Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
Jestem już w domku z mała. Mam istnego głodomora. Piersi nie chce, tylko z kapturkami i tak szału nie ma bo raz złapie raz nie. Ściągam laktatorem i je, plus dokarmiam nanem bo non stop jest głodna.
Załamana jestem tym że nie chce piersiW poniedziałek ma przyjść pomoc do domu. Może coś zaradzi na to. Mleka mam dużo ale co z tego jak to moje dziecko nie chce jego ciągnąć.
Poza tym nie narzekam, dużo śpi i sama się umie sobą zająć. Dziś od 6-10 leżała w łóżeczku i się rozglądała.
Tatuś zakochany w córeczce, dużo mi pomaga.gosi_a, agawera, Nieukowa, Ania1704, Alorrene13, CaneCorso, Finezja, .aś., Sista, Z., Ekkaja, Dongina, dorcia8919, nenette, maglic lubią tę wiadomość