Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dada no to ładnie, wiesz ale u mnie dwa tygodnie temu pokazywało tez niektóre wymiary na 39 tydzień a teraz już na 37 bo przybrał tylko niby 200 gram przez dwa tygodnie. No i może się u Ciebie wcześniej urodzić. Zobaczysz bliżej terminu, a kiedy masz kolejna wizytę. Nadine no to nieźle to.powidzenia jak coś
-
Dada witaj w klubie. Ja mialam w 37 tyg 4200 gram, skierowano mnie do szpitala a tam wyszlo w 38 tyg 3830 i kazali wyluzowac. Tydzien pozniej znowu w medicover 39 tydzien 4100 gram. Takze widzisz jakie sa jazdy z tym usg, nie martw sie na zapas.
Marcia śliczny Dzidziuszek. W wawie burza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 22:40
Ania1704, Ekkaja, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie lekka burza, przyjemnie pachnie deszczem, także jest nadzieja na chłodną i przespana noc

Mikolay serdecznie gratuluję
Marcia - Majeczka cudowna a uśmiech uroczy
Dada - waga Leona imponująca
Ja jutro rano jadę do szpitala na KTG, mam nadzieję, że te twardnienia okażą się skurczami i jakąś minimalną zapowiedzią porodu.
Bardzo proszę o kciuki
Spokojnej nocy
Alorrene13, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Dada, to na pewno błąd pomiarowy, bo niemożliwością jest by dziecko w 2 tygodnie przybrało 900 g. Nie przejmuj się pomiarami, wystarczy że dziecię opije się wodami i brzuch już większy. Tak jak już pisałyśmy ważenie płodu to wróżenie z kart, głowa do góry

Allorene, Ty też się nie martw, będzie dobrze
Marcia maleństwo boskie
A ja postanowiłam dzisiaj poleżeć sobie w wannie
Ciężko się było ruszać, ale jak mi tego brakowało, bosko po prostu 
Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
Jestem już w domku z mała. Mam istnego głodomora. Piersi nie chce, tylko z kapturkami i tak szału nie ma bo raz złapie raz nie. Ściągam laktatorem i je, plus dokarmiam nanem bo non stop jest głodna.
Załamana jestem tym że nie chce piersi
W poniedziałek ma przyjść pomoc do domu. Może coś zaradzi na to. Mleka mam dużo ale co z tego jak to moje dziecko nie chce jego ciągnąć.
Poza tym nie narzekam, dużo śpi i sama się umie sobą zająć. Dziś od 6-10 leżała w łóżeczku i się rozglądała.
Tatuś zakochany w córeczce, dużo mi pomaga.
gosi_a, agawera, Nieukowa, Ania1704, Alorrene13, CaneCorso, Finezja, .aś., Sista, Z., Ekkaja, Dongina, dorcia8919, nenette, maglic lubią tę wiadomość

a najlepsze jest to ,ze tydz dokładnie po moim terminie mam urodziny i tego nie chciałam ale od początku gadam ze pewnie tak bedzie....
przynajmniej lekarze przestaną się czepiać