Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki ja tylko na chwilę, na ten moment nie nadrobiłam Was więc z góry przepraszam jak pominę ważne wydarzenie (jakiś poród), W każdy razie chcę serdecznie pogratulować Sista Tobie - cieszę się, że się udało w ustalonym terminie z CC i tak dobrze i dzielnie znosisz trudy po CC:) Nie wiem czy fotka Olgi już jest, ale jeśli tak to nadrobię może wieczorkiem
Scintilla dla Ciebie i Emilki również gratulacje !!! Fajnie macie, że już się tulicie:) Mam nadzieję, że poród przebiegł jak należy - będę nadrabiać zaległości mam nadzieję wieczorkiem:)
Rozalia trzymam kciuki za dzisiejszą CC - powodzenia - myślami jestem z Tobą !
U mnie tak na szybko cały czas coś w związku z powyższym nie mam kiedy nawet wejść na forum, a jak z wieczora nadrabiam to zanim odpisze to Wy już znowu naprodukujecie postów, że ciężko mi się wbić
Wczoraj byłam na wizycie u Gina to było tydzień przed terminem, biorąc pod uwagę, że ostatnią wizytę miałam miesiąc temu i szyjka się skróciła, a jakieś 2 tyg temu bóle w Bożenie i naciski - byłam przekonana, ze szyjka pewnie już na granicy i może nawet jakieś rozwarciea tu niespodzianka ! Szyjka dalej skrócona, ale zamknięta i twarda:) Zrobił mi KTG i idealne ( 0 skurczy choć noc przed wizytą miałam dość sporo skurczy bezbolesnych, takie twardnienia, że już myślałam, że się zaczyna:)) więc kolejna wizyta w dniu terminu tylko na KTG, zwolnienie wypisane na jeszcze tydzień po terminie wiec luzik - teraz się już nie stresuję czy przenoszę
oby nie za długo ;p i co jeszcze ...aaaa namówiłam mojego na serduszkowanie bo jak powiedziałam, że zamknięte tam i bez rozwarcia to się facet odważył
Teraz do poniedziałku grafik mam wypełniony na full więc - niech Igusia siedzi sobie grzecznie w brzuszku
Pozdrawiam i będę w miare możliwości zaglądać !
AAa Lilly co do kąpieli to wrzucę i swoje 3 grosze może to też coś pomoże - nam położna na SR mówiła, że niektóre maluszki wolą cieplejsza wodę niż 37 st. albo chłodniejsza i warto ewentualnie sprawdzić dolewając pomalutku, no i tak jak Zyrcia napisała najlepiej od stópek zaczynać zaprzyjaźnianie z wodąŻyczę aby jakaś metoda poskutkowała i kąpiele stały się przyjemnością i relaksem dla Was wszystkich !
dorcia8919, lilly78 lubią tę wiadomość
-
AAAaaa Dorcia - dziękuję za wnioski o urlop :*
Jakby, któraś jeszcze mogła mi podesłać "Język niemowląt" byłoby ekstra:)
[email protected]
Gosia - jeśli Ci się jeszcze nie śpieszy z porodem to: I like it !dorcia8919 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie,
Nie odzywalam sie bo mam problem z netem w szpitalu. Ciezko zlapac zasieg. Jesli Stellce nie poglebi sie zoltaczka to jutro na 4 dobe wyvhodzimy! Ja juz jestem w szpotalu tydzien i naprawde mam dosc.
Nawet nie wiem ktora z Was urodzila, ale wszystkim gratuluje!!!Ania1704, Nieukowa, Sista lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny od razu mowie ze nie czytałam Was niestety nie ma na to czasu
Hania jest niesamowicie absorbująca, prawie w ogóle nie spie tylko ze w sumie to mi jakos nie przeszkadza, tak bardzo cieszę sie z macierzyństwa
Gratuluję wszystkim nowym mamom i czekam na kolejne maleństwa!!
Ktos pisal tu o nietrzymaniu moczu? Muniek? No i mnie to dopadło, podsikuje a wcale tego nie czuje:( cos strasznegomusze poszukać ćwiczeń na mięśnie kegla bo tak nie moze być
Ania1704, dorcia8919, gosi_a, Z. lubią tę wiadomość
-
Urodziłam
o 13 ej. 10 pkt, 3020 kg, 50 cm. Rodziłam od. 5 ej do 14 ej.
Od 2 dni się oczyszczałam a wczoraj cały dzien spałamagawera, angel-84, .aś., Nieukowa, dorcia8919, sss, Alorrene13, Ekkaja, gosi_a, Konwalia, Finezja, lilly78, CaneCorso, Dongina, Z., Marcia86, nenette, Tigana, Sista, Muniek, maglic lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MIKOLAY, GRATULACJE
A pasek masz aktualny? To 37 tydz?
Moi rodzice dziś mają 22 rocznicę ślubu. Prezentu to im już chyba dzisiaj nie zrobięMaj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91 🎉 (7.07)
90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08 mamy zielone światło 🥹
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Mikolay gratulacje! Czyli uwolnienie szyjki wystarczyło
Ja dzisiaj olałam porządki łazienkowe i cały dzień oglądam "The midwifes". Jeszcze chyba jeden odcinek polskich "Porodów" obejrzę. NIe mam swojego porodu, to chociaż zapcham się cudzymigosi_a, Alorrene13, Gonia123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny...
Rozalia urodziła
"o 14 tej w moim życiu pojawił się cudowny mężczyznaMikołaj 3520 g i 55 cm. Więcej napisze jak dojdę do siebie. Pozdrawiamy Ciocie
"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 17:57
Ekkaja, dorcia8919, lilly78, sss, CaneCorso, Alorrene13, angel-84, karolina0522, Z., gosi_a, .aś., nenette, Nieukowa, Natka88, Finezja, Rozalia, Sista lubią tę wiadomość