Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane, gratuluję kolejnym mamusią
Za resztę w dwu palach wielkie kciukasy
Dziewczyny moja malutką budzi się co trzy godziny zje, kupa i śpi, więc strasznie się nudzę w nocy też tak....czy to ok?
Pozdrawiamsss, Rozalia, Sista lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
nick nieaktualnyMikołaj - Synek Rozalii
http://wrzucaj.net/images/2015/06/12/IMG201506121819049Xdg.jpg
karolina0522, Alorrene13, Z., angel-84, dorcia8919, gosi_a, Ekkaja, sss, .aś., nenette, zyrcia, Tigana, siamyrka, lilly78, Natka88, Muniek, CaneCorso, Finezja, Rozalia lubią tę wiadomość
-
śliczniutki
gratulcje dla mamusi
i szybkiego powrotu do pełni sił po cc
sprzątałam tańczyłam poszłam nawet na spacer w ten upał ! i jedyne co odczuwam to czasem przeszywający ból w okolicach pęcherza. Chodź w wyniku zmęczenia brzuch częściej twardnieje. Ciekawe ile dni/godzin jeszcze...Nieukowa, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Rozalia jaki usmiechniety hee. Slodziak. Gratulacje...
A mam pytanko do karmiacych jecie normalnie? Mozecie napisasc take przykladowe menu dzienne . wiem ze mozna jesc wszystko oprucz wzdymajacych rzeczy ale jestem ciekawa..Rozalia lubi tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
nick nieaktualny
-
Maly zasnal, w koncu, kazalam kupic mezowi bobotic forte z sab simplexu zrezygnowalam, bo po sugestii jednej z was ze to to samo tylko dawka inna przeczytalam ze bobotic forte ma podobna dawke. Ja staram sie jesc wszystko. Nie jem kapusty, kalafiora, itd itp ale nie gotuje juz miesa nie jestem w stanie jesc ciqgle krupniku i gotowanej piersi z marchewka jestem zdania ze dzieckomtrzeba przyzwyczajac bo potem sami alergicy.
Oczywiscie ogromne gratulacje dla nowych mamczekamy na wiecej informacji o waszych porodach.
Jestem padnieta, moje miesnie odmawiaja mi posluszenstwa...marzy mi sie puszka zimnej coli a do tego paczka chipsow...albo zimne piwo i chipsy...a teraz nawet na karmi nie moge sobie pozwolic bo gazowane. Dlaczego matka jak urodzi to nie moze cieszyc sie w pelni z macierzynstwa. Najpierw bol po porodzie tez ciezko, hormony spadaja i jest smutno a jak juz dojdzie do siebie to dziecko placze, nie daje spac, to cycki bola nosz ja pier...za przeproszeniem, zwariowac idzie.sss, gosi_a, karolina0522, Sista lubią tę wiadomość
[/url]
-
Rozalia gratulacje. Mikołaj śliczny
Dada kciuki zaciśnięte!
aghata mam nadzieję, że w końcu będziesz mogła spokojnie zasnąć i odpocząć. A mnie czasami też dopada chęć na dobre, zimne piwo tak więc doskonale Cię rozumiem. Ale dasz radę, przecież jesteś silna
Mąż na poprawę humoru zabiera mnie na pizzę i spacerek - myślę, że trafił w dziesiątkęWięc miłego wieczorku życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 19:57
.aś., Rozalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozalia synek jest cudowny, gratulacje!
Mikolay gratuluję!
U mnie baby blues, płacze z byle powodu, masakra.. też jestem zombie, pierwszej nocy z małą w domu spałam godzinę, dziś w nocy 3,5h oczywiscie na raty. Ciekawe jak będzie dziś, bo ledwo na oczy patrzę..Rozalia lubi tę wiadomość
-
Rozalia gratulacje, ale fajny i widzisz dałaś rade. Super. Dada może to juz? ja dziś juz jie mam parcia ma tylek ale za to chyba faktycznie zszedł nisko bo mniej się rusza i smyral mnie tak jak by w szyjce ból.niesamowity
Rozalia lubi tę wiadomość
-
Gosia82. wrote:Rozalia gratulacje, ale fajny i widzisz dałaś rade. Super. Dada może to juz? ja dziś juz jie mam parcia ma tylek ale za to chyba faktycznie zszedł nisko bo mniej się rusza i smyral mnie tak jak by w szyjce ból.niesamowity
Dada, ja w 37 i 5 dniu urodziłamnapisz co Ci lekarz powie ciekawego na wizycie
Rozalia, w końcu się doczekałaś synusiai jak fajnie się uśmiecha.
A to nasz uśmieszek. M kupił nowy aparat to testujemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 20:27
Ekkaja, Alorrene13, Nieukowa, sss, Z., lilly78, gosi_a, Muniek, nenette, Finezja, Rozalia, dorcia8919, Inesicia lubią tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Hej laseczki...
Byliśmy z mężem po raz fafnasty w Ikei, bo w naszej sypialni komody brakowało
Od spaceru po hali młody bryka, ale skurczy brak. Z tej też okazji jutro umówiłam się na grilla, a pojutrze na kawę
DO tego mam plan z rana z mężem ogarnąć kuchnię i łazienkę
Termin srermir. Olewam.
ROZALIA GRATULUJĘ!
Nadine, jak tam u ciebie?
I Dada?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 21:08
Alorrene13, gosi_a, Finezja, Rozalia lubią tę wiadomość