Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hah
czułam że dziś będzie wesoło
kobitki,powodzenia!! Dacie radę! Trzymam za was kciuki
Aś ja właśnie karmilam,a dziś w nocy częściej i teraz jestem wrakiem człowiekakimne się jeszcze na chwilę a wy mi tu rodzić a nie obijać się
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Ja też trzymam kciuki za porody będę tu dzisiaj częściej.zagładac. Antek dzisiaj trochę stekal w nocyw oogóle na siłe jadł nie wiem o co chodzi. Teraz śpi i czasem coś steknie. Tak na niego patrzę inie mogę uwierzyć ze takiego człowieczka urodziłam. Z jednego plemnika takie cudo.
Finezja, dorcia8919, Z. lubią tę wiadomość
[/url]
-
No ładnie widzę, że się dzieje !!! A to ja miałam być po Ani
Kciuki zaciśnięte za Was wszystkie !
Patrycja gratulacje - dużo sił !
A u nas się chyba na poród nie zapowiada:) i Robak po pracy kupuje kolejne kg truskawek i będziemy je przerabiać na dżem, a wieczorem może jakaś kolacja na mieście jak starczy siłWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 07:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc z rana, bardzo dziekuje za podniesienie na duchu co do mojego "przerazenia" porzucenia obecnego wygodnego zycia. Troche mi raźniej:)
Ło matko wszystkie mamusie na A rodza w jednym terminie:) As, Ania i A1984 trzymajcie sie super mocno. I oddychac z brzucha. Matko wymadrzam sie a samą czeka mnie to za tydzien.
Dziewczyny oczekujace moze powinnysmy pozmieniac sobie wszystkie nicki i nazwac sie na B:)
Pozdrawiam i czekamy na opowiesci -
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za szybki rozwój wydarzeń i dzisiejsze porody! Dużym plusem jest to, że nie ma upałów - rodzi się zdecydowanie lepiej
Mnie dopada jakiś sobowtór babybluesa ... jak tylko zostaje sama z małą okazuje się, że nie ma we mnie umiejętności organizowania czasu i pracy - podziwiam te matki, które mają więcej niż jedno dziecko lub te które nie mają wsparcia w partnerze. Fakt Faktem M. do 16.00 jest w pracy ale jak tylko staje w drzwiach spada mi z barków jakieś ogromne napięcie. Ma niesamowite podejście do dziecka - ja jak tylko Emilka zakwili, zrobi nieodpowiedni grymas już siebie nękam pytaniami o to co jej jest ... nie wspomnę już o tym głosie z tyłu głowy mówiącym "karm piersią, karm piersią" - staram się nie zwracać na niego uwagi ale widocznie potrzeba mi jeszcze więcej czasu - to dopiero pierwszy tydzień. -
wow ale się od rana dzieje
Dziewczyny 3majcie się i wiecie super porodów i szybkich
Mnie wczoraj wieczorem bolał brzuch jak na miesiączkę, śluz jakoś przybrał na ilości. Mam nadzieję, że jeszcze nie rodzę. Na liście ciężarówek jestem na szarym końcu i nie chcę za bardzo tego zmieniać - przepuszczam Was dziewczyny -
agata myśle ze już dawno pojechałaś ?!?!?
Powodzenia ! Trzymam kciuki !
Opisze wszystko jak będę w domu bo tu na tel nie dam rady
Ja i moj Edziojak bokiem to sorry
Scintilla, A1984, zyrcia, dorcia8919, Suzanna22, Dongina, kasika8303, karolinka85, Muniek, gosi_a, Joasia:), Nieukowa, Marcia86, nenette, .aś., agniesja, lilly78, karolina0522, Z. lubią tę wiadomość
-
Czekam na męża i do szpitala, boli tak ze trudno mi uwierzyć ze potem ma boleć bardziej... Pomiędzy skurczami bajka, nic nie czuje, ale skurcz to jakis kosmos...
jestem dziwnie opanowana, jak nie jadorcia8919, Alorrene13, Dongina, karolinka85, gosi_a, Scintilla, Sista, Nieukowa, nenette, karolina0522, Z. lubią tę wiadomość
-
Boski Edzio! I tradycyjnie podziwiam Twoje włosy!
nie pojechałam bo pomiędzy skurczami jest super i szkoda mi siedzieć w szpitalu. Ale jadę bo w trakcie wbijam zęby w ramie (na razie moje własne). Oddychanie przeponą na skurczu to jakiś żart - mission impossible dla mnieAlorrene13, Nieukowa lubią tę wiadomość