Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja baaaardzo bym chciałam dziewczynkę, marzy mi się kupowanie tych wszystkich pięknych ubranek i dodatków dla małej księżniczki, no ale wiadomo najważniejsze żeby było zdrowe Myślę jednak że noszę pod sercem chłopca. Z objawów to chyba nic nie wskazuje na płeć. Lubię słodycze tak jak lubiłam przed ciążą, odrzuciło mnie od kawy, herbaty,mięsa i nabiału. Wizualnie to włosów mi nie przybyło, wręcz przeciwnie już przed poztywnym testem mocno zaczęły mi wypadać i chociaż teraz jest o niebo lepiej to nadal lecą Cera bez zmian czyli tak jak kiedyś raz na jakiś czas coś małego wyskoczy. Jedyne co zaobserwowałam to tak jak u zyrci paznokcie ronął mi w ekspresowym tempie i wlosy na nogach, więc nie wiem sama kto może zamieszkiwać mój brzuch
Katha81, aga87, elukkkcha245 lubią tę wiadomość
-
Mi szczerze obojętne co będzie czy chłopiec czy dziewczyna byle by zdrowe i żeby przyszlo na ten świat i budziło mnie co 2 godziny w nocy
Nieukowa, aga87, elukkkcha245 lubią tę wiadomość
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
Mnie odrzuciło od kawy, mięsa, nabiału, słodyczy. Włosy mi bardziej wypadają- takie zmiany zauważam, ale czy to na chłopca czy na dziewczynkę nie wiem
Mi obojętne, byle by było zdrowe.aga87 lubi tę wiadomość
-
Boze Lauda, okropnie mi przykro ;(
Trzymam kciuki, zebys doczekala sie ukochanego dzieciaczka...
Może tym razem pójdziesz na pierwsze USG jednak wcześniej, może coś złego się działo już na wcześniejszym etapie i chodziłaś już jakiś czas nie wiedząc co i jak...
Nie było mnie 2 dni, bo mam gosci w domu
Ciesze sie ze staramy sie tak wspierac, gratuluje tymktore przynosza dobre wiesci... mi akurat dzis mdlosci praktycznie ustapily, ciesze siechoc z nutka obawy... na szcZescie cyce bola, macica sie rozciaga wiec nie mam poki co obaw. Byle do 24go bo wtedy wizyta...czekam raczej z nadzieja, obysmy teraz juz zostaly wzystkie razem! Kiniu to tez do ciebie mowie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 08:31
Evell, kiniusia00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane byłam na długi weekend w Zakopcu. Było bardzo fajnie, nawet trochę połaziłam po górach, ale takie lajtowe trasy. Chociaż jak były momenty stromego podejścia, musiałam zwolnić bo czułam, że tętno przyspiesza bardzo, mam nadzieje ze dobrze to zniosłam i wszystko jest ok. Byłam z ekipą, wiec oczywiście wieczorkiem zakrapiane imprezy a ja: herbata, sok, cola, woda, piwo bezalkoholowe itd . Jutro do pracy cieżko będzie wstać...
Lauda bardzo mi przykro z powodu utraty maleństwa
Ja mam usg genetyczne 28.11 i tak jak wam pisałam wcześniej, lekarka mi powiedziała ze lepiej przełożyć o kilka dni, zamierzam wiec zmienić termin na 3-5 grudnia. Tez jestem ciekawa płci, mój mąż pewnie też wolałby troszkę chłopca, ale najważniejsze aby było zdrowe i tyle, nie wiem na co wskazują moje objawy, zobaczymy. Wizytę u gina normalna mam jeszcze 24.11 więc myśle ze szybko zleci pozytywnych myśli i snów dziewczyny, dobranocka :* -
Evell wrote:Dziewczyny mam pytanie czy was też czasami pobolewa podbrzusze tak jak na @ bo mnie ostatnio boli czesto znów a dziś troszke mocniej i czesciej kluje.oOstatnim razem bolał mnie na samym początku a teraz znów zaczyna.
Anialkow w niebie 5 [*] -
simon86 wrote:To jak ja mam usg 21.11 w 12 tyg i 5 dni to już może być widać płeć? o rany! nawet o tym nie wiedziałam ja myślę że będzie dziewczynka tak mi się jakoś wydaje
-
Mi się dziś śniło że urodziłąm piękną córeczkę. Choć objawy mam takie jak w pierwszej ciąży i urodził sie synuś. Wczoraj byłam u mamy na urodzinach i co zjadłam to mnie mdliło, ale obeszło sie bez pawia na szczęście bo nikomu jeszcze nie powiedzieliśmy.
-
Czesc w kolejnym dniu. Ja dzisiaj wstalam z duza energia. Pytalam sie wczoraj czy macie jakies sposoby na migrene otoz wynalazlam sposob ktory na mnie dziala. Z ledwosciw zrobilam sobie kawe wypilwm dwa lyki zeby troche kofeiny weszlo do glowy i lezalam z zimnym okladem i normalnie przeszlo bez zadnych tabletek.
Jejku dziewczyny jak ja bym chciala juz poczuc ruchy dziecka, w poprzedniej ciazy czulam w 18 tyg w tej moze juz w 16 poczuje. Wtedy by mi ulzylo.
Mi plec jest obojetna, mam jedna dziewczynke w domu dlatego z jednej strony mogl by byc chlopak, alre z drugiej strony moja mala jest super i jakbym miala taka druga chociaz by sie mialamz kim bawic w domu i sklep.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 09:49
[/url] -
Cześć Wam;)
Ja bardzo bym chciała dziewczynkę ale nie wiem co wyjdzie bo mam przeczucie na chłopaczka ale jeśli chodzi o objawy to cerę mam straszną ziemistą, włosy sie nie układają strasznie mi sie przetłuszczają, nie wyglądam jakoś atrakcyjnie...wiec oby to wszystko wskazywało na dziewczynkę co do jedzenia to wszystkiego po troszku jem nie mam zachcianek typu tylko ogórki albo słodycze:) wiec nie wiem jak to odbierać Oby zdrowe i mądre było:) -
Heja
Ja mam dziewczynke :)i pamietam ze takie miłam przeczucie ze bedzie córcia.Teraz odwrotnie przeczucia na chłopaka.Ja mam usg na przezierność 12 grudnia jescze tyle czasu!Mam pytanie do Was dziewczyny czy wy tez macie takie uczucie jakby twardnienie macicy? ja od wczoraj mam.Pamietam ze z córka mialam podobne ,ale dopiero pod koniec ciazy. -
karollaa wrote:Heja
Ja mam dziewczynke :)i pamietam ze takie miłam przeczucie ze bedzie córcia.Teraz odwrotnie przeczucia na chłopaka.Ja mam usg na przezierność 12 grudnia jescze tyle czasu!Mam pytanie do Was dziewczyny czy wy tez macie takie uczucie jakby twardnienie macicy? ja od wczoraj mam.Pamietam ze z córka mialam podobne ,ale dopiero pod koniec ciazy.
Ja mam takie uczucie jak się dotknę, ale gin powiedział ze to dlatego takie mam wrażenie bo macica się rozciąga i mięśnie są napięte w środku jest mięciutka i przyjemna dla dzidziusia:) wiec spokojnie jest ok:) -
Cześć Dziewczyny! Ja weekend spędziłam w górach i to nawet dość intensywnie, udało się zdobyć dwa szczyty pomimo że samopoczucie słabe. Czuję się niestety koszmarnie - wieczne, po prostu WIECZNE mdłości, migreny których nie miałam nigdy w życiu, mogę jeść tylko mączne produkty (i muszę je jeść co chwilę inaczej mnie tak muli że nie daję rady) Ale jeśli Maluch ma się zdrowo rozwijać - mogę i rzygać co godzinę. Chociaż wczoraj to przyznam że już się popłakałam bo naprawdę mam dość.
Przyznam też że poruszyła mnie wiadomość od Laudy Bardzo mi przykro... -
Hej dziewczyny
Jak myślę o dziecku to na myśl przychodzi mi dziewczynka, może intuicja działa? Za parę tygodni będzie wiadomo
Też nam takie uczucie spięcia macicy, to chyba normalne. Przynajmniej mój lekarz nic złego nie zauważył.
Zapisałam się do gin na nfz, żeby wydusić badania, bo prywatny zapisał mi ich na prawie 200 zł i jak mogę mieć za darmo to po co płacićSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Cześć
Ja nie mam żadnych przewidywań co do płci - co będzie to biorę
Nie nakręcajcie się na razie na poznanie płci na pierwszym USG bo to różnie bywa, zwykle to tak na 80% albo i mniej pewności jest, zależy też w którym tyg zrobicie badanie i kto je analizuje
elukkkcha245 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mój synek do 8 miesiąca nie pokazał że ma pitoka każdy myślał że będzie dziewczyna z objawów atu niespodzianka chłopak .... więc objawami nie ma co się kierować
Anialkow w niebie 5 [*]