Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
hmmmm puzzle/lego to bardzo dobry pomysł
Druga siostra kupiła puzzle, to ja kupię lego. Będzie miał okazję do twórczego układania i będzie zmuszony do skupienia się, bo ma z tym duży problem. Bardzo energiczne dziecko, w miejscu nie potrafi wysiedzieć i trochę nadpobudliwy
Myślę, że prezent go uszczęśliwi
-
Oby ci pomogła herbatka zjedz troszkę czosnku ale nie dużo żeby cie wątroba nie bolała:) i pod kołderkędorcia8919 wrote:Mleko ciepłe odpada, od razu zwymiotuję. Po prostu ciepłe mleko zawsze wywoływało u mnie mdłości... Od rana w necie szukam. Wypiłam jak zalecono herbatę z sokiem malinowym, a po tym myślałam, że wypluję żołądek razem z wymiotowaniem. Druga tura herbata z cytryną, zobaczymy reakcję
dzięki za radę 
dorcia8919 lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki i ja za wszystkie dzisiejsze wizyty!!! będzie dobrze na pewno

Ja dzisiaj rano dla odmiany miałam bliskie spotkanie z kibelkiem! a to mi się nie zdarzyło od 2 tygodni!!! myłam zęby i bach... ale na szczęście zaraz przeszło, mały pawik i koniec
pewnie ten mój szalony bobas nie lubi miętowej pasty 
Truskawko a z piersiami też tak mam cały czas, swędzą, bolą i urosły do (jak na mnie) gigantycznych rozmiarów
M się ostatnio zapytał czy już tak na zawsze mi zostanie?! pewnie by chciał łobuz jeden
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
simon86 wrote:Trzymam kciuki i ja za wszystkie dzisiejsze wizyty!!! będzie dobrze na pewno

Ja dzisiaj rano dla odmiany miałam bliskie spotkanie z kibelkiem! a to mi się nie zdarzyło od 2 tygodni!!! myłam zęby i bach... ale na szczęście zaraz przeszło, mały pawik i koniec
pewnie ten mój szalony bobas nie lubi miętowej pasty 
Truskawko a z piersiami też tak mam cały czas, swędzą, bolą i urosły do (jak na mnie) gigantycznych rozmiarów
M się ostatnio zapytał czy już tak na zawsze mi zostanie?! pewnie by chciał łobuz jeden 
No faceci jednak maja zawsze interes z tych naszych kształtach
-
Truskaweczka250 wrote:Oby ci pomogła herbatka zjedz troszkę czosnku ale nie dużo żeby cie wątroba nie bolała:) i pod kołderkę

Z czosnkiem, możesz być zdziwiona, ale nie wypali ze względu na jego uczulenie, tak jestem uczulona na coś co w sumie powinno nas leczyć. Dziękuję, że chcesz pomóc
a tu widzisz marudzę
Jakoś dam radę, choć innego wyjścia nie mam 
Dziewczyny powodzenia na wizytach
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
dorcia8919 wrote:Z czosnkiem, możesz być zdziwiona, ale nie wypali ze względu na jego uczulenie, tak jestem uczulona na coś co w sumie powinno nas leczyć. Dziękuję, że chcesz pomóc
a tu widzisz marudzę
Jakoś dam radę, choć innego wyjścia nie mam 
Dziewczyny powodzenia na wizytach
Ja robilam 3 razy dziennie inhalacje z soli lub szalwi i rumianku. Po 3 dniach bylo po przeziebieniu
dorcia8919 lubi tę wiadomość
-
hejka :>
Szefowa poinformowana, za chwilę koledzy z pracy.
Teściowie wczoraj, dziś moi rodzice
Teściowie ucieszyli się bardzo, zaczęli opowiadać, szczególnie teściowa o swoich porodach itp
Tu sprawdza się oczywisty fakt, że co doświadczenie to inna opinia o porodzie, szpitalu czy położnej ... 
W końcu zmęczona tymi rozmowami o 21 poszłam do domu
ale musi być dobrze hmmmm teraz mam takie większe poczucie że oni się już nastawili itp. i musi wszystko być ok z bejbikiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 13:55
Eowena, Nieukowa, Sista lubią tę wiadomość
-
Hejka
trzymam kciuki za wizyty!
Ja drugi trymestr zaczęłam dziś spaniem do 12 i... mdłościami. No cóż, przynajmniej dzidzia daje o sobie znać
A jutro mam dentystę i kanałowe brrrr. Nie cierpię chodzić do dentysty
-
na zdrowieEowena wrote:A ja nie wytrzymałam i poszłam do tego obrzyganego chińczyka

Raz nie zawsze, przed wszystkim i tak dziecka nie uchronię, nie można popadać w przesadę
A chińczyk był pyszny... Mmm 

3mam kciuki za dzisiejsze wizyty ale nie może być inaczej niż tylko DOBRZE
My swoją w poradni genetycznej mamy już jutro o 10:00 ale ciekawe jak to wyjdzie i o której rzeczywiście wejdziemy
wiadomo jak to jest na NFZ umawia się człowiek na konkretną godzinę a i tak jest zasada "kto ostatni w kolejce" 
A dziś żeby sobie organizować czas i nie myśleć i się nie stresować robię na obiad gotowaną pierś z kurczaka w białym sosie z marchewką do tego brokuł i kasa kus-kus to tak w ramach zadość uczynienia po wczorajszej zachciewajce ciążowej
Buziaki
Sista lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja...tak sobie cały dzien myślę o moim wczorajszym usg. Termin wyszedł mi na 24 maja a ciążą jest większą o 9 dni, nie wiem czemu tak wyszło. WgOM byl 12w6d a na usg wyszlo aż 14w2d. Oczywiście najważniejsze ze wszystko ok,
Oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, ja dziś gotuje barszczyk biały z jajeczkiem, biała kielbaska i ziemniaki z okrasa mniam mniam apetyt mi dopisuje a najchętniej to bym jadła pizzę zapiekanku frytki ale wiadomo od czasu do czasu tylko mozna. Jak tam wasze brzuchy? Mój juz urósł sporoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 15:19
lilirose, Sista lubią tę wiadomość
[/url] -
Ja też mam problem z prezentem dla 4-letniego chrześniaka. Wszystko ma... Chyba kupię mu kolejną książeczkę i słodycze.
Moje zachcianki znowu do góry nogami, z kwaśnego na słodkie i na owocowe jogurty ❤ a i zaczęłam łykać Ascofer na tę moją anemię.
A brzuszek prawie niewidoczny. Czekam aż wyskoczy
w końcu mają być święta z brzuszkiem
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥

-
A ja dzisiaj zjadlam frytki hmm ostatno sobie pozwalam ... Mdlosci troche mniejsze i dlatego. Dzis byl bigos wiec sobie odpuscilam i zrobilam frytki. Od rana mam taki gorzki posmak w ustach ze szok....
Ja jutro ide ta tarczyce zrobic niestety troche to kosztuje, przyokazji zachacze i zrobie awanture o moje wyniki, dzis sie okazalo ze nie dotarly wyniki rozyczki i dlatego nie przekazano wynikow do poradni.wrrrr....Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
nick nieaktualnyWitam. Jestem już w domu
badanie prenatalne wykonane- Biopsja trofoblastru zrobiona. Teraz obowiązkowe leżenie, wolno tylko siusiu i czekamy. Maluszek ma 6 cm co wskazuje wiecej niż z OM bo na 12 tyg 4 dzień
to prawie tydzien większy. Wszystko ogólnie książkowo i bez zastrzeżeń.
Niestety zdjeć nie mam bo przy inwazyjnych badaniach nie ma opcji fotek.
Dziewczyny liczę na Wasze kciuki za pomyślne wyniki
Powodzenia na wizytach
!
Alorrene13, Sista, aga87, A1984, Truskaweczka250, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Mama sie bedzie cieszyc.
Musze zrobic badania z krwi Atpo, atg, trab i poziom witaminy D zeby wykluczyc Hashimoto. Tsh f4 ft3robilam ale nie mam jeszcze wynikow moze jutro sie dowiem. Robhie bo moja siostra ma hashimoto i lekarka mi rowniez kazala zrobi. W pierwszej ciazy jak poronilam mialam tsh na granicy , a potem juz w normie tylko te podstawowe badania nie wykrywaja tej choroby, wiec wole zrobic dla swietego spokoju....Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm