Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
hmmmm puzzle/lego to bardzo dobry pomysł
Druga siostra kupiła puzzle, to ja kupię lego. Będzie miał okazję do twórczego układania i będzie zmuszony do skupienia się, bo ma z tym duży problem. Bardzo energiczne dziecko, w miejscu nie potrafi wysiedzieć i trochę nadpobudliwy
Myślę, że prezent go uszczęśliwi
-
dorcia8919 wrote:Mleko ciepłe odpada, od razu zwymiotuję. Po prostu ciepłe mleko zawsze wywoływało u mnie mdłości... Od rana w necie szukam. Wypiłam jak zalecono herbatę z sokiem malinowym, a po tym myślałam, że wypluję żołądek razem z wymiotowaniem. Druga tura herbata z cytryną, zobaczymy reakcję
dzięki za radę
dorcia8919 lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki i ja za wszystkie dzisiejsze wizyty!!! będzie dobrze na pewno
Ja dzisiaj rano dla odmiany miałam bliskie spotkanie z kibelkiem! a to mi się nie zdarzyło od 2 tygodni!!! myłam zęby i bach... ale na szczęście zaraz przeszło, mały pawik i koniecpewnie ten mój szalony bobas nie lubi miętowej pasty
Truskawko a z piersiami też tak mam cały czas, swędzą, bolą i urosły do (jak na mnie) gigantycznych rozmiarówM się ostatnio zapytał czy już tak na zawsze mi zostanie?! pewnie by chciał łobuz jeden
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
simon86 wrote:Trzymam kciuki i ja za wszystkie dzisiejsze wizyty!!! będzie dobrze na pewno
Ja dzisiaj rano dla odmiany miałam bliskie spotkanie z kibelkiem! a to mi się nie zdarzyło od 2 tygodni!!! myłam zęby i bach... ale na szczęście zaraz przeszło, mały pawik i koniecpewnie ten mój szalony bobas nie lubi miętowej pasty
Truskawko a z piersiami też tak mam cały czas, swędzą, bolą i urosły do (jak na mnie) gigantycznych rozmiarówM się ostatnio zapytał czy już tak na zawsze mi zostanie?! pewnie by chciał łobuz jeden
No faceci jednak maja zawsze interes z tych naszych kształtach -
Truskaweczka250 wrote:Oby ci pomogła herbatka zjedz troszkę czosnku ale nie dużo żeby cie wątroba nie bolała:) i pod kołderkę
Z czosnkiem, możesz być zdziwiona, ale nie wypali ze względu na jego uczulenie, tak jestem uczulona na coś co w sumie powinno nas leczyć. Dziękuję, że chcesz pomóca tu widzisz marudzę
Jakoś dam radę, choć innego wyjścia nie mam
Dziewczyny powodzenia na wizytachTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
dorcia8919 wrote:Z czosnkiem, możesz być zdziwiona, ale nie wypali ze względu na jego uczulenie, tak jestem uczulona na coś co w sumie powinno nas leczyć. Dziękuję, że chcesz pomóc
a tu widzisz marudzę
Jakoś dam radę, choć innego wyjścia nie mam
Dziewczyny powodzenia na wizytach
Ja robilam 3 razy dziennie inhalacje z soli lub szalwi i rumianku. Po 3 dniach bylo po przeziebieniudorcia8919 lubi tę wiadomość
-
hejka :>
Szefowa poinformowana, za chwilę koledzy z pracy.
Teściowie wczoraj, dziś moi rodzice
Teściowie ucieszyli się bardzo, zaczęli opowiadać, szczególnie teściowa o swoich porodach itpTu sprawdza się oczywisty fakt, że co doświadczenie to inna opinia o porodzie, szpitalu czy położnej ...
W końcu zmęczona tymi rozmowami o 21 poszłam do domu
ale musi być dobrze hmmmm teraz mam takie większe poczucie że oni się już nastawili itp. i musi wszystko być ok z bejbikiemWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 13:55
Eowena, Nieukowa, Sista lubią tę wiadomość
-
Hejka
trzymam kciuki za wizyty!
Ja drugi trymestr zaczęłam dziś spaniem do 12 i... mdłościami. No cóż, przynajmniej dzidzia daje o sobie znać
A jutro mam dentystę i kanałowe brrrr. Nie cierpię chodzić do dentysty -
Eowena wrote:A ja nie wytrzymałam i poszłam do tego obrzyganego chińczyka
Raz nie zawsze, przed wszystkim i tak dziecka nie uchronię, nie można popadać w przesadęA chińczyk był pyszny... Mmm
3mam kciuki za dzisiejsze wizyty ale nie może być inaczej niż tylko DOBRZE
My swoją w poradni genetycznej mamy już jutro o 10:00 ale ciekawe jak to wyjdzie i o której rzeczywiście wejdziemywiadomo jak to jest na NFZ umawia się człowiek na konkretną godzinę a i tak jest zasada "kto ostatni w kolejce"
A dziś żeby sobie organizować czas i nie myśleć i się nie stresować robię na obiad gotowaną pierś z kurczaka w białym sosie z marchewką do tego brokuł i kasa kus-kus to tak w ramach zadość uczynienia po wczorajszej zachciewajce ciążowej
BuziakiSista lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja...tak sobie cały dzien myślę o moim wczorajszym usg. Termin wyszedł mi na 24 maja a ciążą jest większą o 9 dni, nie wiem czemu tak wyszło. WgOM byl 12w6d a na usg wyszlo aż 14w2d. Oczywiście najważniejsze ze wszystko ok,
Oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, ja dziś gotuje barszczyk biały z jajeczkiem, biała kielbaska i ziemniaki z okrasa mniam mniam apetyt mi dopisuje a najchętniej to bym jadła pizzę zapiekanku frytki ale wiadomo od czasu do czasu tylko mozna. Jak tam wasze brzuchy? Mój juz urósł sporoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 15:19
lilirose, Sista lubią tę wiadomość
[/url]
-
Ja też mam problem z prezentem dla 4-letniego chrześniaka. Wszystko ma... Chyba kupię mu kolejną książeczkę i słodycze.
Moje zachcianki znowu do góry nogami, z kwaśnego na słodkie i na owocowe jogurty ❤ a i zaczęłam łykać Ascofer na tę moją anemię.
A brzuszek prawie niewidoczny. Czekam aż wyskoczyw końcu mają być święta z brzuszkiem
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
A ja dzisiaj zjadlam frytki hmm ostatno sobie pozwalam ... Mdlosci troche mniejsze i dlatego. Dzis byl bigos wiec sobie odpuscilam i zrobilam frytki. Od rana mam taki gorzki posmak w ustach ze szok....
Ja jutro ide ta tarczyce zrobic niestety troche to kosztuje, przyokazji zachacze i zrobie awanture o moje wyniki, dzis sie okazalo ze nie dotarly wyniki rozyczki i dlatego nie przekazano wynikow do poradni.wrrrr....Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
nick nieaktualnyWitam. Jestem już w domu
badanie prenatalne wykonane- Biopsja trofoblastru zrobiona. Teraz obowiązkowe leżenie, wolno tylko siusiu i czekamy. Maluszek ma 6 cm co wskazuje wiecej niż z OM bo na 12 tyg 4 dzień
to prawie tydzien większy. Wszystko ogólnie książkowo i bez zastrzeżeń.
Niestety zdjeć nie mam bo przy inwazyjnych badaniach nie ma opcji fotek.
Dziewczyny liczę na Wasze kciuki za pomyślne wyniki
Powodzenia na wizytach!
Alorrene13, Sista, aga87, A1984, Truskaweczka250, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Mama sie bedzie cieszyc.
Musze zrobic badania z krwi Atpo, atg, trab i poziom witaminy D zeby wykluczyc Hashimoto. Tsh f4 ft3robilam ale nie mam jeszcze wynikow moze jutro sie dowiem. Robhie bo moja siostra ma hashimoto i lekarka mi rowniez kazala zrobi. W pierwszej ciazy jak poronilam mialam tsh na granicy , a potem juz w normie tylko te podstawowe badania nie wykrywaja tej choroby, wiec wole zrobic dla swietego spokoju....Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm