Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już po wizycie. Wszystko ok. Kamień z serca. Dzieciątko jedno, serduszko bije, wiekowo się zgadza. M był ze mną i widział dzidziusia. Teraz muszę się umówić na genetyczne, jutro będę dzwonić.
Nieukowa, Inesicia, sss, aga87, Katha81, Z., Alorrene13, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja chyba zbyt obciazam kregoslup. W pracy siedze przychodzevdo domu caly czas cos robie i dzisiaj moj kregoslup a dokladnie dolny odcinek krzyzowy odmowil mi posluszenstwa. Poszlam sie myc i nie moglam dojsc do lozka. Teraz leze i jest ok ale bojevsie wstac. Nie wiem czy to przejdzie...moze tam sie cos vteraz przestawia? Powiem o tym we wtorek lekarzowi.
[/url]
-
U mnie też zdarzają się takie bóle krzyża, że niemalże nie jestem w stanie się wieczorem ruszyć. Również zamierzam zapytać o to lekarza.
-
Witam, ja już po wizycie:)
wszystko jest ok Badanie przezierności krzyżowej wyszło pozytywnie:)1,0 Dzidzia jest 4 dni starsza 13+4, ma już 7,5cm objętość główki 21mm
Płci tak jak się domyślałam nie znamy bo na razie nie pokazało się ale i ciężko jest sprawdzić przez zwykłe usg.
Jutro wstawię fotkę bo dzisiaj już padam ze zmęczenia:)
Jestem zadowolona że wszystko w porządku maleństwo chyba spało bo nie chciało buźki pokazać lekarzowi, aż je ruszył mocniej i pokazało buziaczka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 11:37
Z., Inesicia, lilirose, Eowena, Alorrene13, Rozalia, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
hej kobietki zadko sie odzywam zadko wchodze ale teraz wchodze po porade straszne skurcze mam nog rag palcow wiecie od czego moze to sie brac???
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
nick nieaktualnyGratuluję dziewczyny udanych wizyt
Mnie martwi, że brzuszek nic nie rośnie, tzn. cały czas jest mniej więcej taki sam -_- Może któraś swój pokaże ?
Myślicie, że jak jestem bardzo wysoka i szczupła to dłużej muszę czekać? zawsze myślałam, że jak do tej pory miałam brzuch płaski jak deska (bo wszystko szło w dolne partie) to przy ciąży będę rosła w oczach
poza tym ogólnie mam wrażenie, że schudłam, spodnie na mnie wiszą, i wręcz widzę, że z nóg robią mi się patyczaki. Nie żebym była zła, bo wiadomo normalnie bym skakała ze szczęścia, ale w ciąży to nie wiem czy tak dobrze. Apetytu specjalnie nie mam, a rzyganko tylko w nocy no, ale żeby tak chudnąć
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
zyrcia wrote:Gratuluję dziewczyny udanych wizyt
Mnie martwi, że brzuszek nic nie rośnie, tzn. cały czas jest mniej więcej taki sam -_- Może któraś swój pokaże ?
Myślicie, że jak jestem bardzo wysoka i szczupła to dłużej muszę czekać? zawsze myślałam, że jak do tej pory miałam brzuch płaski jak deska (bo wszystko szło w dolne partie) to przy ciąży będę rosła w oczach
poza tym ogólnie mam wrażenie, że schudłam, spodnie na mnie wiszą, i wręcz widzę, że z nóg robią mi się patyczaki. Nie żebym była zła, bo wiadomo normalnie bym skakała ze szczęścia, ale w ciąży to nie wiem czy tak dobrze. Apetytu specjalnie nie mam, a rzyganko tylko w nocy no, ale żeby tak chudnąć
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
nick nieaktualny
-
Aghata, na bóle lędźwiowe znajdziesz ćwiczenia na YT. Ja robię codziennie podciąganie nóg do brody i pozycję embrionalną, inaczej konałabym z bólu (stara kontuzja). Tylko to mnie ratuje, bo skutecznie odciąża i bezpiecznie rozciąga ten odcinek pleców.
Truskaweczka, super, gratulujęczekam na zdj.❤
A powiedz, przezierność jeszcze dowcipnie czy przeszła z powłoki brzuszne?
Asia, może za mało magnezu? Jakie masz wyniki krwi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 22:47
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Dziewczyny cieszę się z kolejnych udanych wizyt! Super!
Ja dziś cały dzień spędziłam w łóżku z mega bólem głowy i niestety musiałam wziąć apap, a wieczorem taka mnie naszła ochota że musiałam podjechać do maca do frytki
zyrcia z brzuszkiem do podobno różnie bywa i wiele czynników ma na to wpływ, poczytaj sobie w necieNo ale mogę swój pokazać, tylko ja kawał baby jestem bo mam prawe 180 wzrostu i warze ponad 70 kg.
Tadam
Truskaweczka250, lilirose, Sista lubią tę wiadomość
-
Zyrcia, mnie brzuch wywaliło na początku 10 tygodnia (wrzuciłam fotę kiedyś) też sobie myślałam, że teraz będzie mi rósł w oczach, a tu nic z tego
od tamtej pory nic nie urosło. Też się zastanawiałam czy to normalne, ale wyczytałam, że na pocztątku brzuch rośnie, bo wszystkie bebechy w środku się przestawiają, żeby zrobić miejsce, a potem zaczyna rosnąć dopiero jak dziecko zaczyna się nie mieścić, czyli stosunkowo późno.
A, no i jeszcze jedno. Ostatnio trafiłam na pamiętnik Kawy i byłam w szoku. W 20tyg miała właściwie płaski brzuch, a teraz w 8 miesiącu zobacz jaki ma malutki brzuszekMnie też się taki marzy, a nie taki ogromny z wywalonym pępkiem:/ Zobacz, że ona też jest wysoka i szczupła, więc to ma duże znaczenie.
A codo fotek, to jutro postaram się wrzucić te, które robię co tydzień. Nie wrzucałam, bo nie było różnicy -
nick nieaktualnyRozalia wrote:Dziewczyny cieszę się z kolejnych udanych wizyt! Super!
Ja dziś cały dzień spędziłam w łóżku z mega bólem głowy i niestety musiałam wziąć apap, a wieczorem taka mnie naszła ochota że musiałam podjechać do maca do frytki
zyrcia z brzuszkiem do podobno różnie bywa i wiele czynników ma na to wpływ, poczytaj sobie w necieNo ale mogę swój pokazać, tylko ja kawał baby jestem bo mam prawe 180 wzrostu i warze ponad 70 kg.
Tadam
nasze dziecko to w ogóle kloc będzie coś czuję
Eowena już się uspokoiłamMój właśnie wywaliło trochę na początku i wydaje mi się, że a razie bez zmian, ale chyba jutro też zrobę foto dla porównania
-
nick nieaktualny
właśnie wstałam.
Kurczę mam dziwny problem, zawsze rano mam zaschniety nos a w środku strupki taki jakby z krwi. Juz mnie zaczyna to niepokoić. Po chwili od wstania pojawia sie lekki katar ale taki z krwią. Krew z nosa sama nie leci, więc co jest ? Nigdy nie miałam taki problemów. Pije dużo wody. Miałyście kiedyś takie objawy ?
Lilirose chyba my z tym samym problem od ranaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 10:14
-
hej Kobietki ....
Wam się tu mogę zwierzyć wyżalić no bo gdzienie można truć mężowi i otoczeniu
Wczoraj powiedziałam w pracy i jak to się dzieje, że od razu od dziś brak koncentracji i zły nastrój
mężowi rano puściłam beksę bo nie chciał kanapki do pracy i takie tam
Mój Misiek kupił stetoskop i chciał słuchać bicia serca dziecka hehe, nic nie było słychać. Na szczęście wyczytaliśmy że można słuchać ale najwcześniej od 24 tygodnia, więc może to nie była kaska wyrzucona w błoto
Moi rodzice się wczoraj ucieszyli z wiadomości, pogadaliśmy, z mamą obgadałam jej porody itp.w pracy też pogratulowali, fajnie ...
Mam nadzieję, że między świętami a nowym rokiem odpocznę.
Dziewczyny ja ciągle kicham i zawsze wtedy myślę co czuje dzidziuś... a katar też mam i w glutkach czasami są takie krwinki bleee to chyba normalne, bo jesteśmy mocniej ukrwione teraz czy jakoś tak ...Miłego Dnia !
sss lubi tę wiadomość