Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie w II trymestrze
U mnie mdłości ranne jeszcze są ale daję radę. Brzuszek widoczny szczególnie wieczorem. Teraz czekam na ruchy malucha jeszcze jakieś 4 tygodnie i mam nadzieję dostać jakiegoś kopa
Jeśli chodzi o krew to wydaje mi się normalne. Mi też jak smarcze często pojawiają się nitki krwi. To chyba dlatego że w ciąży jest wszystko bardziej ukrowione. Poki mi ciurkiem krew z nosa nie leci nie będę się martwić
Miłego dniaTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
lilirose wrote:
Truskaweczka, super, gratuluję czekam na zdj.❤
A powiedz, przezierność jeszcze dowcipnie czy przeszła z powłoki brzuszne?
Miałam przez brzuch już wszystko było widaćlilirose lubi tę wiadomość
-
Witam koleżanki się na drugim levelu:)
no aż dziwne że tak szybko zleciało:)
dzisiaj trochę mnie głowa boli bo ciśnienie mam niskie 112/60/94 i po kawie się nie polepszyło ale da się wytrzymać nie tak jak ostatnio..Z. lubi tę wiadomość
-
Witam sie
Ja rowniez mam sucho w nosie i kicham czesto az w jajnikach czuje. Ale krew juz nie leci, to zdarzalo mi sie na samym poczatku.
Zyrcia ja schudlam 5 kg ale mialam z czego bo akurat mialam te 5-7kg za duzo jestem niska ale brzuszka ciazowego jeszcze nie mam, tylko wnetrznosci mi wywala i mam troche tluszczyku na brzuchu a pod nim nic twardego nieczuje. Wiec sie rowniez zastanawiam kiedy bedzie widac. Czytalam ze w pierwszej ciazy to nawet dopiero w 5-6 miesiacu widac.
Zycze milego dnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 10:59
-
hmmm faktycznie zobaczyłam ten pamiętnik "kawy" czy jakoś tak, HakunaMatata i powiem Wam że jak mam taki brzuszek jak ona chyba w 20 tyg
Wiadomo że teraz to wnętrzności a nie maluch duży, ale mój brzusio jest twardawy, wcześniej zawsze miałam trochę tłuszczyku, zawsze na wciągniętym brzuchu chodziłam, teraz też tak czasami odruchowo robię, ale już nie muszę hehe tak serio jest spory, może wrzucę jakąś fotkę niedługo
Truskaweczka śliczna dzidziucha !Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 11:03
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
lilirose wrote:Melduję się
Hej, czy krew z nosa to coś normalnego w ciąży? Nie cieknie jak z kranu, ale jak dmucham nos to wydmuchuje żywą krew
Też tak mam, zawsze z rana mam katar alergiczny i trochę krwi leci- to chyba przez większe ukrwienielilirose lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miałam wam wczoraj opisać wizytę ale byliśmy tak przejęci ze wszystko ok, że zapomniałam. Wogóle to dzidziuś nas nastraszył, bo tak się dziwnie obrócił, ze jak go gin zmierzyła to wyszło 7 tygodni, serduszko biło. Ja w strachu że coś nie tak bo za mały. Ale jak dłużej pogrzebała to pokazał plecy hehe i tam już wielkosć odpowiednia. Jak się przyjrzałam to cały kręgosłup widać. Nieśmiałek jeden. Umówiłam się na genetyczne 10 grudnia na 17. 200 zł kosztuje i jeszcze mnie namawiała na badanie krwi w tym kierunku czyli kolejne 200 zł ale chyba zrezygnuję. Wystarczy mi tylko usg.
-
nick nieaktualny
-
Joasia:) wrote:Kochane czy któraś ma genetyczne USG 3 grudnia, już nie mogę się doczekać.
Ja mimo biopsji też chce je wykonać, bo to rownież kontrola po inwazyjnym.
Ja też mam tak sucho w nosie i też czasem zdarzy się nitka krwi, i kicham codziennie przy czym strasznie się boje o dzidziusia przez tą odklejoną kosmówkę, jestem już przewrażliwiona. -
Dziewczynki również byłam na wizycie wczoraj Mój maluszek ma 5 cm.
Był taki słodki, ruszał się dużo, najpierw usg dopochwowo nie chciał się odwrócić z profilu tylko tyłem się wiercił jak szalony. Następnie usg brzuszne i z przodu się pokazał dzidziuś malutki Przezierność ok 0,9, ogólnie wszystko w porządku iiiiiii na 70 % chłopak. hi hi hi mąż był dumny, zresztą nie brał innej opcji pod uwagę, bo przecież robił chłopaka
W piątek idę na usg genetyczne to będę miała wyraźne zdjęcia (zdjęcia z usg brzuszne są mało wyraźne) i prześlę Wam i może potwierdzi gin płeć
Miłego dnia :*
Truskaweczka250, Z., aga87, Aka81, Katha81, Alorrene13, Nieukowa, elukkkcha245, Sista lubią tę wiadomość