Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja zaczynam po woli nie wytrzymywać he he bo już bym chciała wiedzieć czy córeczka upragniona czy syn na którego liczy mąż
ale chyba w czwartek pojadę na 3d:)chyba już powinno być widać pleć nie?
Katha81 lubi tę wiadomość
-
Dokładnie, ja też więcej widzę na 2D niz na 3D...
zapah_ciszy wrote:Dla mnie usg 3D jest przereklamowane.
Wolę oglądać dzidziusia w 2DWięcej tam widzę, że tak powiem:)
a jeszcze płacić specjalnie za 3D.. jak dla mnie to nie ma sensu. Ale jakaś taka moda widzę na to jest ostatnio:)
No ale każdy wybiera sam -
Płeć teoretycznie powinno byc widać, tylko czy dzidzia będzie chciała pokazać? To jest jedyny problemy...
Truskaweczka250 wrote:No ja zaczynam po woli nie wytrzymywać he he bo już bym chciała wiedzieć czy córeczka upragniona czy syn na którego liczy mążale chyba w czwartek pojadę na 3d:)chyba już powinno być widać pleć nie?
-
Viola wrote:Kikusia a ty masz takie wyniki że szok, w sensie że super!! aż mi się wierzyć nie chce że można miec takie piekne wyniki.
A jesyeś zadowolna z Galeny?
Serio są dobre ? bo mi nic nie powiedzieli . A ja jestem taką panikarą ,że jakby był konkurs na najbardziej panikującą ciężarną to bym go wygrała
Trochę daleko od centrum , liczyłam też że omówią te wyniki ze mną i stąd moje przerażenie . Może jestem dziwna ,ale wolałabym żeby mi wszystko fajnie wyjaśnili bo później odchodzę od zmysłów -
Musisz iść z tymi wyniki do dwojego gina na wizyte i z nim to omówić.
Kikusia wrote:Serio są dobre ? bo mi nic nie powiedzieli . A ja jestem taką panikarą ,że jakby był konkurs na najbardziej panikującą ciężarną to bym go wygrała
Trochę daleko od centrum , liczyłam też że omówią te wyniki ze mną i stąd moje przerażenie . Może jestem dziwna ,ale wolałabym żeby mi wszystko fajnie wyjaśnili bo później odchodzę od zmysłów -
Mnie ten stres wykończy
tyle czekania do 30.12
-
zyrcia wrote:to po proszę dziewuszki, których nie ma na liście żeby napisały post wraz z terminem i dziewczyny, które już mają pewność co tam w brzuszku siedzi również
)
Zyrciu, mnie jeszcze nie ma. Termin mam na 25.06.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
-
Na ostatnim usg też mi lekarka na chwilę puściła w 3d ale też właśnie bardzo kiepsko było widać,jakiś zarys i to wszystko. Powiedziała że już następnym razem będzie lepiej. Także ja specjajlnie bym za to nie miała zamiaru płacić.
Viola lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Hej,
No wlasnie jak to jest z ta plcia,bo ja byłam w 12 tyg i powiedział że chłopak Ale z tego co wyczytałam to wszystkie dzieci wyglądają jak chlopczyki w tym tygodniu.
Robiłam test na sodę to wyszła dziewczynka no i kalendaarz chinski też mówi dziewczynka.zawsze chciałam chłopca Ale przeczucie mowi ze to będzie dziewczynka no i wróżka też parę dobrych lat temu wywrozyla takzobaczymy...
A tak to mdłości mi przeszł y wreszcie Ale jak w domu jestem to nic się nie chce bo jak w pracy jestem to już muszę popracować najgorsze ze kość ogonowa mnie boli jak zaduzo ruszam się ,dziwne to?
Czarna,dziś dzwonił lekarz ze wyniki na chlamydie są negatywne czyli pomogl antybiotyk,trochę mnie dziwi ze twój lekarz nic nie mówi bo mój ciągłe naciskal że to musi być wyleczone i partner obowiazkowo też musi brać antybiotyk.są antybiotyki dla kobiet w ciąży które nie szkodzą dzidzi a chlamydia nieleczona jest niebezpieczna.spytaj prosze swojego lekarza o to.
A wy macie jakieś przeczucia co do plci?
-
ja czuję ,że będzie dziewczynka i jakby się sprawdziło to Kornelia
dla chłopca jeszcze nie wiem
-
a ja nie mam pojęcia, ważne by było zdrowe i tym razem udało się donosić ciąże do szczęśliwego rozwiązania
aczkolwiek mój mąż cały czas powtarza, że będzie dziewczynka..nieważne i tak będzie najukochańszym dzieckiem
Nieukowa, Rozalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlamakota wrote:Hej Mamusie
u mnie synek Leon
PozdrawiamJa mam nadzieję, że mój Leon Leonem pozostanie
Dziewczynkę planuję w drugiej turze
Ja w 11t1d miałam na 70% dziewczynkę, a w 13t4d już 90% chłopak i ma tak zostaćA ja od początku czułam, że to nasz Leoncjo i podejrzewam, że się to już nie zmieni
A taką cerę, włosy i pazury mogę mieć zawsze
i w porównaniu do stanu przed ciążą jem dużo mniej słodyczy, a wciągam pomarańcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 19:59
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Właśnie widzę że tak jak ja nie macie problemu dla imienia dziewczynki,a z kolei z chlopcem jest już gorzej. Ja na początku miałam przeczucie że będzie dziewczynka,ale tetaz już nie mam pojęcia. Nam się podobają imiona Laura i Adam. Chyba że jeszcze nam się zmieni.
Nieukowa lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Ja czuję, że będzie synek, ale to tylko moje przeczucie. Imię jeszcze nie wybrane. Jeśli byłaby dziewczynka to może Zosia. Grunt żeby było zdrowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 20:06
-
Kikusia, my własnie rozważamy Kornelię albo Zoję. Kornelia to już trzecie podejście, bo każda z moich córek miała byc Kornelią ale ciągle coś wypadało że jednak nazywaliśmy dziewczyny inaczej. może więc tym razem pozostaniemy przy Kornelii...chociaż Zoja nam sie strasznie podoba...
Kikusia wrote:ja czuję ,że będzie dziewczynka i jakby się sprawdziło to Korneliadla chłopca jeszcze nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 20:10
-
Byłam u gina na NFZ i powiedział to samo co ten od poronień. Szew zakłada się tylko jak coś złego dzieje się z szyjką a nie z powodu plamień!!!! Zbulwersowany był, zresztą tak samo jak ten mój główny prowadzący.
-
Tylko zastanawiam się czy to nie będzie głupio jak wszyscy (nasza trójka) będzie miało imię na K hehe