Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hello. Co tam? Piątek w końcu, weekend troche człowiek odsapnie, jeszcze tydzień i urlop. Ostatnio dostałam informacje od szefa ze przedłuża mi umowę do porodu ale ze jak bede chciala wrócić do pracy po macierzynskim to mam otwarte drzwi. Niestety bede musiala zawozic jedno do żłobka a drugie do zerowki bo nie stać nas żeby z jednej pensji utrzymać 4 osoby. Ale jakoś damy rade. Ja juz chciałabym poczuć takie wyraźne ruchy bo tak sobie myślę czasemnco tam u mojego szkraba czy wszystko ok a wizyta dopiero 22.12
[/url]
-
Hey ja się właśnie zapisałam na wizytę usg na 18 w czwartek na 12.15 a w środe 17 mam wizytę u mojego zwykłą z analizą badania moczu.Ja jeszcze nic nie mam dla dzidziusia bo mój Adam stwierdził że mamy jeszcze tyle czasu że po nowym roku zaczniemy kupować jak juz płeć bezie na 100% pewna zazdroszczę Wam juz takich nabytków ubranek;) Ja mam zamówione ubranka od koleżanki po Wiktorze jej synku a jak będzie dziewczynka to sama będę szaleć po sklepach takie słodkie sa dla dziewczynek:)
-
Hej wszystkim,
czytam że nadal pozytywne wieści,super!
Wczoraj byłam na tym drugim usg i jednak lekarz okazał się bardziej kompetentny. Maluch ma wszystko na swoim miejscu,kostka nosowa też jest także odetchneliśmy już pełną piersią :)Usg połówkowe 5 lutego w 21 tyg. więc masa czasu, ale lekarz zalecił robić po 20 tygodniu bo podobno lepiej wszystko widać.
Ja też kupiłam coś małemu. Byłam szukać figurki bałwanka do domu,a zamiast niej przyniosłam to
Objawów ciążowych już praktycznie zero, tylko piersi czasem bolą wieczorem.
Zyrcia poproszę o dopisanie u mnie Synka (na 99%) i na pewno będzie Mikołaj, to już było ustalone długo przed ciążą
Lecę na pocztę bo prezenty zaczęły przychodzić i trzeba odebrać awiza.
Życzę pięknego, słonecznego dnia!Aka81, Joasia:), Magda_lena88, Muniek, Evell, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny...
Co do płci nie mam przeczucia. Wiem, że podświadomie mąż chce syna więc ja może trochę też. Z drugiej strony wiem, że z dziewczynki też wszyscy się ucieszą i jakoś tak na przekór wszystkiemu obstawiam kobietkę
Ciuszków nie mam żadnych, jakieś dwie bluzeczkie przez przypadek, bo miałam kiedyś dać koleżankom i nie dałam, jedna chłopięca maleńka, druga dziewczęca większaCiekawe czy ja poznam płeć 20.12 na wizycie ... chciałabym
Wtedy coś na pewno kupię na wyprzedażach
Miłego dnia ! -
Laski mam wyniki testu Pappa !!!! Jest super, 1: 870. Cieszę się strasznie bo jestem po 40-ce więc jak na mój wiek jest OK!!!
Aka81, Joasia:), Magda_lena88, Alorrene13, Truskaweczka250, A1984, Muniek, Nieukowa, Rozalia, aga87, Katha81, Sista, Evell, lilirose, Czarnaa94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć kochane
Viola super !!!! Gratulacje
Rozalia Wasze dobre wyniki też cieszą
Dziewczyny czy Wy wieciem, że praktycznie wszystkie mamy II trymestr ...fajnie.. czas z Wami szybko mija
My od dziś zaczynamy 15 tydzień i za tylko 5 tygodni połówkowe. Ale kopniaczków nie mogę się już doczekać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 11:15
Viola, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny, ogromny kamień spadł mi z serca
ja połówkowe mam 20.01 czyli też 5 tygodni, juz się nie mogę doczekać, a najbardziej to chciałabym żeby już był maj/czerwiec i żeby już mieć przy sobie córunię ( prawdopodobnie) !!!
Alorrene13, zapah_ciszy lubią tę wiadomość
-
Viola extra wieści
Rozalia fajny "nabytek" dla Bejbikasłodka ta czapeczka
Ja póki co nic nie kupuję bo pod koniec stycznia zamierzmy przeprowadzać się do naszego mieszkania i bez sensu tachać to najpierw tutaj a później tam..a po za tym jak okaże się, że dziewczynka to już mam pełno ofert, że dostanę masę ubranekdla mnie to by było jak znalazł bo trochę finansowo by odciążyło
aczkolwiek pewnie sama też coś kupię by mieć tę radość
U mnie w sumie od samego początku objawy są bardzo niewielkie a teraz w II trymestrze to już wgl. jakbym w ciąży nie była tylko czasem cyc zabolidziś trochę bardziej brzuch ale z mojej winy bo trochę przegięłam z zakupami i się nadźwigałam
ale odpocznie się i będzie dobrze
Ja już się doczekać 29.12 nie mogę i wizyty mam nadzieję, że lekarz zrobi USG w sumie chodzę prywatnie to raczej będziea to już prawie 18tc będzie to może na koniec roku dowiemy się Kto się skrywa
Ja na połówkowe do poradni genetycznej mam dzwonić się umówić dopiero na początku stycznia 2015 - mam nadzieję, że jakieś miejsce jeszcze będzie bo na opisie wyników PAPP-A mam takie zalecenie, że między 20 a 22tc to USG ma być więc muszą mnie gdzieś wcisnąć
A dziś odpoczywamy w domku, pewnie wezmę się za jakieś porządki małe by się nie przeciążyć po tych zakupach do końcana obiad w planach rybka z warzywami z patelni <pycha> a ogólnie lenimy się i słuchamy radia złote przeboje i tych mega świątecznych piosenek
A do Świąt coraz bliżej
3mam kciuki za kolejne wizyty oby wiadomości już do końca były pozytywneWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 11:25
Viola, Aka81 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny super wieści,bardzo się cieszę że u was wszystko dobrze
gratulacje.
Strasznie kusicie tymi rzeczami dla dzieciaczka, jak przyjadę do polski to chyba też już coś kupie
U nas w końcu ładna pogoda się zrobiłaaż chce się żyć!! Chyba spacer dziś zalicze,bo trzeba się trochę dotlenić
słonecznego dnia wam życzę
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Hej dziewczyny. A ja ode środy leze w szpitalu. Pojechalam z plamieniem do poradni a tam do szpitala. Plamiłam 2 dni, z dzidzia ok ale jeszcze leze. Mojego lekarza nie ma dopiero w niedziele a lekarze jak zwykle milczą i nic nie wiem. Mam nadzieje ze wszystko jest ok za tydzień genetyczne. PozdrawiamMarcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm
-
sss wrote:Hej dziewczyny. A ja ode środy leze w szpitalu. Pojechalam z plamieniem do poradni a tam do szpitala. Plamiłam 2 dni, z dzidzia ok ale jeszcze leze. Mojego lekarza nie ma dopiero w niedziele a lekarze jak zwykle milczą i nic nie wiem. Mam nadzieje ze wszystko jest ok za tydzień genetyczne. Pozdrawiam
A może masz plamienie po stosunku ja tak miałam, od tamtego czasu zakaz sexu:( -
sss wrote:Hej dziewczyny. A ja ode środy leze w szpitalu. Pojechalam z plamieniem do poradni a tam do szpitala. Plamiłam 2 dni, z dzidzia ok ale jeszcze leze. Mojego lekarza nie ma dopiero w niedziele a lekarze jak zwykle milczą i nic nie wiem. Mam nadzieje ze wszystko jest ok za tydzień genetyczne. Pozdrawiam
To trzymaj się dzielnie.Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i obyś jak najszybciej do domku wyszła.
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Dyskretnie obserwując Wasze "rozmówki" od pewnego czasu pozwoliłam sobie dołączyć
. Termin 08/06 - płeć jeszcze nie pewna na 100 %
Mam nadzieję, że znajdzie się miejsce dla mnie i poniższej Fasoli.
http://www.wrzucaj.net/images/2014/12/12/FOTO.jpgzapah_ciszy, Aka81, Viola, aga87, Inesicia, Katha81, Sista, Joasia:), lilirose, Czarnaa94 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje udanych badań
witam następną dzidzie i jej mamusie
dziewczyny ja dziś spać nie mogłam do 3 ból głowy i co naj lepsze na moim niemieckim portalu porada dnia ból głowy jest normalnym objawem ciąży i czytałam to z takim bólem i mówię trafili w 10 z tą poradą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 16:05
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
SSS to mamy to samo, niestety. Mnie wypuścili do domku, bo plamienia ustały. Zrobili gruntowne badania i jest ok. Trzymaj się, nasze dzieciaczki dadzą radę!!!! Ja nie mam już sił się martwić
-
Witam po kilkudniowej przerwie. Jakos ostatnio nie mam weny
bol krzyza wzrasta
ja nie wiem jak to bedzie w zaawansowanej cciazy. Maz zamowil mi juz poduszke ciazowa aby mi sie lepiej spalo
Gratuluje wszystkich pozytywnych wizyt i wynikow. Viola swietny wynik
sss trzymaj sie kochana!
Kasika jestes juz w domku? Pozdrawiam cie
U mnie plci nie bylo jeszcze widac. Dowiwm sie na polowkowym 26.01. To jeszcze tyle czasu... 8.01. Mam wizyte u poloznej ale usg nie bedzie.
W tamten weekend poinformowalam moja rodzine o ciazy...ale sie cieszylina swieta tesciowa dostanie zdjecie usg pod choinke. Macie moze ciekawe pomysly jak zapakowac to zdjecie?
Sporbuje was teraz nadrobicmilego wieczoru