X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam najwięcej na 56/62, dwie sztuki body na 50, już trochę na 68, 74 i te zimowe chyba są na 80 -_- ale to moja matka tak szaleje :DA

Sista lubi tę wiadomość

• A1984 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, znalazłam fajną stronę z odjechanymi ciuszkami dla dzieciaków :D wszystko czarne, czachy, rockowe klimaty itp :D na bank coś kupię Borysowi!

http://familyinblack.pl/

nenette, Nieukowa, Sista lubią tę wiadomość

f2wl20mmpih2dfg3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozalia wrote:
    Nenette dzwoniłam na Agatową jeszcze raz i czy Ty jesteś zapisana na NFZ na tą wizytę? Bo pani z rejestracji mi powiedziała, że mają pacjentkę z takimi objawami jak ja, ale zapisana jest na prywatną wizytę za 450 zł, więc żeby się nie okazało że będziesz płacić taką kasę.

Rozalia no to nie ja bo dziś rano przesunęli mi wizytę na 25marca, czyli nfz musi poczekać i idziemy prawie razem;) gadałam z ginem i powiedział, że lepiej byłoby ok 24tyg ale grunt,że w okolicy 27-28tyg zrobią. Tym bardziej,ze wszystko inne w usg ok. Ja mam tez umowiona wizyte na echo w medicover na poczatek marca ale chyba ja odwolam i poczekam na ta Agatowa-tam pozniej ale lekarze i sprzet lepszy, gin mi kazal czekac i tylko tam isc. Nie martw sie wiec to tylko profilaktyka! ja też sie stresowalam jeszcze tydz temu ale wiem juz,ze nie ma czym :) mam gina z Karowej a tam na Agatowej lekarze z tego szpitala, mysle ze jakby naprawde byla potrzeba to by mi pomogl sie zapisac wczesniej - takze glowa do gory i ciesz się tym pięknym słońcem :)

Rozalia lubi tę wiadomość

• kasika8303 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sista wrote:
    I toaletę :)

No koniecznie :-) :-) :-)

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rozmiary mam najwięcej 56 i 62. Chociaż jak czasami przyłożę pajaca 56 do 68 to są równe, widzę że rozmiary są dziwne. Każda firma troszkę inne długości szyje.

c77352d493.png
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny odebrałam wyniki moczu, podwyższone mam jak zwykle leukocyty i wyszedł mi obfity śluz, wie któraś z Was co to oznacza? Może to być infekcja jakaś? Leci mi tego śluzu sporo, bez wkładek ani rusz.

c77352d493.png
  • Sista Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aghata wrote:
    Ojej dziewczyny ale macie duzo ubran dla maluszkow, a to w jakich rozmiarach juz nakupilyscie?
    Agata - moje łupy uzależnione były od wyprzedaży. Wiec mamy rozmiary 56, 62 i 68 :) Podobnie jak Truskaweczka, najbardziej celuje w 62.
    Agata - ekstra strona. Tacie na pewno spodoba się rokowa Córeczka :)

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • Sista Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasika8303 wrote:
    Dziewczyny odebrałam wyniki moczu, podwyższone mam jak zwykle leukocyty i wyszedł mi obfity śluz, wie któraś z Was co to oznacza? Może to być infekcja jakaś? Leci mi tego śluzu sporo, bez wkładek ani rusz.
    Kasika - a co napisali Ci w rubryce bakterie? I ile tych leukocytów?

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • Rozalia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenette o to jestem zdziwiona, najpierw Cię zapisują, teraz przekładają, dziwne miejsce. Gdyby nie to że podobno robią te badania najlepiej, to raczej poszłabym gdzie indziej, bo panie w rejestracji mają wręcz pretensje że muszą odebrać tel. A słoneczkiem jak najbardziej się cieszę :)

Ja mam kilka sztuk 56, trochę więcej 62 i najwięcej 68. Obstawiam że młody nie urodzi się najkrótszy :) Prawie wszystko mam odkupione od babeczki z mojego rodzinnego miasta za 70 zł, więc jak patrzę na ceny w sklepach gdzie za 3 pary spodenek dałam 100 zł, to wolę już polować na takie okazje :)

A te bodziaki czekają jeszcze u mojej mamy, która jest lwem lumpeksowym i wyszukała je uwaga za 1 zł sztuka, a mówiła że niektóre jeszcze nie były prane :)

a66d0ijqvcb9_t.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 13:40

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w nocy nie mogłam spać, rano musiałam wstać bo miałam wizytę u dentysty! Na szczęście nie było boleśnie i długo :)
    Sista widzę, że Ciebie piątek 13-tego obdarował wesołą informacją o poniedziałkowym powrocie do domu :)

• kasika8303 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sista wrote:
    Kasika - a co napisali Ci w rubryce bakterie? I ile tych leukocytów?

Nie mam nic o bakteriach, mam wszystko w normie oprócz leukocytów 20-25. I dopisane obfity śluz w moczu

c77352d493.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kochane w ten słoneczny dzień :)

Dzisiaj dostałam ze smyka SMS o promocji na ciuszki i buty -70% bez konkretnego kodu wiec pewnie w sklepie ogólna promocja :)
    Oto jego treść :
    "Juz teraz do -70% wyprzedaz ubran i butow w SMYKU! Uzupelnij szafe swojego dziecka i oszczedzaj!"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 13:58

Sista lubi tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej no Agata zarąbiste :)
    Zamówię chyba ze 2 wzory :) Podoba mi się easy rider i bodziak z nietoperzem (mój mąż jest naukowcem i bada nietoperze, będzie jak znalazł na urodziny dla tatusia!)

Joasia to chyba jutro odwiedzam Smyka :D

Sista lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Rozalia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Ej no Agata zarąbiste :)
    Zamówię chyba ze 2 wzory :) Podoba mi się easy rider i bodziak z nietoperzem (mój mąż jest naukowcem i bada nietoperze, będzie jak znalazł na urodziny dla tatusia!)

Joasia to chyba jutro odwiedzam Smyka :D

Mnie też się podobają :) Uwielbiam nietoperze, to takie słodkie,urocze zwierzątka :)

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozalia wrote:
    Nenette o to jestem zdziwiona, najpierw Cię zapisują, teraz przekładają, dziwne miejsce. Gdyby nie to że podobno robią te badania najlepiej, to raczej poszłabym gdzie indziej, bo panie w rejestracji mają wręcz pretensje że muszą odebrać tel. A słoneczkiem jak najbardziej się cieszę :)

No mysle teraz, ze pojawil sie ktos prywatnie jak piszesz i mnie przesuneli..ale juz szkoda mi nerwów, nie ma co dziecka stresować:) swoją drogą to nasze forum jak wywiad szpiegowski, nic sie przed nami nie ukryje ;)

Ja od przyszłego tyg zaczne poszukiwania ubrankowe w necie, bo zaczynam Wam zazdrościć ;)

Aaaa i tak jak nie tyłam nic to teraz przybyło mi 2kg w 2tygodnie, szok! to chyba ta nutella ;)

Sista, Rozalia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też się podobają te ciuszki rockowe, musze pokazać mamie, ona lubi takie klimaty moze nas czymś uszczęśliwi :P

• nadine24 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, znacie jakieś fajne miejsce na południu Polski na weekendowy odpoczynek? Tylko nie okolice Wisły, bo tamte miejsca znam już na pamięć :)

f2w39jcgwml8tq5b.png
    relgqps6ysw768sc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siostra wysłana do smyka na zakupy :) ma 1,5 roczną córeczkę a przy okazji dla mnie kupuje. Sweterki, body, bluzeczki, rampersy :) sporo ciuszków mi kupiła ponoć za grosze ;) mam już bardzo dużo ciuszków ale nie mogę się oprzeć takie to śliczne.

Dzisiaj późnym popołudniem idziemy z chłopakami na walentynkową pizzę :) my święto zakochanych obchodzimy zawsze rodzinnie, jak miłość to miłość. Co prawda jutro osobisty upominek dla męża też się znajdzie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 14:40

Marcia86, Scintilla, karolinka85, Katha81 lubią tę wiadomość

• Sista Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie na Walentynki pozostaje zabrać M. do szpitalnego bufetu :-) Dla mnie on bedzie największym prezentem jutro, bo dziś wraca z delegacji. Nie widziałam go od soboty...

Scintilla, Joasia:), karolinka85 lubią tę wiadomość

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • maglic Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasika8303 wrote:

U mnie podwyższone leukocyty, erytrocyty, śluz i bakterie ofite w moczu no i jest infekcja - leczę antybiotykiem. A do tego duuuuuuużo pić, najlepiej wody z cytryną i jakieś soczki żurawinowe. A bardzo dużo masz tych leukocytów ?
    Może też być kwestia pobrania :) trzymam kciuki żeby tak było.

Teraz dopiero doczytałam ile ich jest. Rozczochrana jakaś jestem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 14:56

ukdytv73la1h903i.png
‹‹ 568 569 570 571 572 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ