Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRozalia wrote:Nenette dzwoniłam na Agatową jeszcze raz i czy Ty jesteś zapisana na NFZ na tą wizytę? Bo pani z rejestracji mi powiedziała, że mają pacjentkę z takimi objawami jak ja, ale zapisana jest na prywatną wizytę za 450 zł, więc żeby się nie okazało że będziesz płacić taką kasę.
Rozalia no to nie ja bo dziś rano przesunęli mi wizytę na 25marca, czyli nfz musi poczekać i idziemy prawie razem;) gadałam z ginem i powiedział, że lepiej byłoby ok 24tyg ale grunt,że w okolicy 27-28tyg zrobią. Tym bardziej,ze wszystko inne w usg ok. Ja mam tez umowiona wizyte na echo w medicover na poczatek marca ale chyba ja odwolam i poczekam na ta Agatowa-tam pozniej ale lekarze i sprzet lepszy, gin mi kazal czekac i tylko tam isc. Nie martw sie wiec to tylko profilaktyka! ja też sie stresowalam jeszcze tydz temu ale wiem juz,ze nie ma czymmam gina z Karowej a tam na Agatowej lekarze z tego szpitala, mysle ze jakby naprawde byla potrzeba to by mi pomogl sie zapisac wczesniej - takze glowa do gory i ciesz się tym pięknym słońcem
Rozalia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny odebrałam wyniki moczu, podwyższone mam jak zwykle leukocyty i wyszedł mi obfity śluz, wie któraś z Was co to oznacza? Może to być infekcja jakaś? Leci mi tego śluzu sporo, bez wkładek ani rusz.
-
aghata wrote:Ojej dziewczyny ale macie duzo ubran dla maluszkow, a to w jakich rozmiarach juz nakupilyscie?
Podobnie jak Truskaweczka, najbardziej celuje w 62.
Agata - ekstra strona. Tacie na pewno spodoba się rokowa Córeczka -
kasika8303 wrote:Dziewczyny odebrałam wyniki moczu, podwyższone mam jak zwykle leukocyty i wyszedł mi obfity śluz, wie któraś z Was co to oznacza? Może to być infekcja jakaś? Leci mi tego śluzu sporo, bez wkładek ani rusz.
-
Nenette o to jestem zdziwiona, najpierw Cię zapisują, teraz przekładają, dziwne miejsce. Gdyby nie to że podobno robią te badania najlepiej, to raczej poszłabym gdzie indziej, bo panie w rejestracji mają wręcz pretensje że muszą odebrać tel. A słoneczkiem jak najbardziej się cieszę
Ja mam kilka sztuk 56, trochę więcej 62 i najwięcej 68. Obstawiam że młody nie urodzi się najkrótszyPrawie wszystko mam odkupione od babeczki z mojego rodzinnego miasta za 70 zł, więc jak patrzę na ceny w sklepach gdzie za 3 pary spodenek dałam 100 zł, to wolę już polować na takie okazje
A te bodziaki czekają jeszcze u mojej mamy, która jest lwem lumpeksowym i wyszukała je uwaga za 1 zł sztuka, a mówiła że niektóre jeszcze nie były prane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 13:40
-
nick nieaktualny
-
Sista wrote:Kasika - a co napisali Ci w rubryce bakterie? I ile tych leukocytów?
Nie mam nic o bakteriach, mam wszystko w normie oprócz leukocytów 20-25. I dopisane obfity śluz w moczu
-
nick nieaktualnyWitam się kochane w ten słoneczny dzień
Dzisiaj dostałam ze smyka SMS o promocji na ciuszki i buty -70% bez konkretnego kodu wiec pewnie w sklepie ogólna promocja
Oto jego treść :
"Juz teraz do -70% wyprzedaz ubran i butow w SMYKU! Uzupelnij szafe swojego dziecka i oszczedzaj!"Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 13:58
Sista lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Ej no Agata zarąbiste
Zamówię chyba ze 2 wzoryPodoba mi się easy rider i bodziak z nietoperzem (mój mąż jest naukowcem i bada nietoperze, będzie jak znalazł na urodziny dla tatusia!)
Joasia to chyba jutro odwiedzam Smyka
Mnie też się podobająUwielbiam nietoperze, to takie słodkie,urocze zwierzątka
-
nick nieaktualnyRozalia wrote:Nenette o to jestem zdziwiona, najpierw Cię zapisują, teraz przekładają, dziwne miejsce. Gdyby nie to że podobno robią te badania najlepiej, to raczej poszłabym gdzie indziej, bo panie w rejestracji mają wręcz pretensje że muszą odebrać tel. A słoneczkiem jak najbardziej się cieszę
No mysle teraz, ze pojawil sie ktos prywatnie jak piszesz i mnie przesuneli..ale juz szkoda mi nerwów, nie ma co dziecka stresowaćswoją drogą to nasze forum jak wywiad szpiegowski, nic sie przed nami nie ukryje
Ja od przyszłego tyg zaczne poszukiwania ubrankowe w necie, bo zaczynam Wam zazdrościć
Aaaa i tak jak nie tyłam nic to teraz przybyło mi 2kg w 2tygodnie, szok! to chyba ta nutellaSista, Rozalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiostra wysłana do smyka na zakupy
ma 1,5 roczną córeczkę a przy okazji dla mnie kupuje. Sweterki, body, bluzeczki, rampersy
sporo ciuszków mi kupiła ponoć za grosze
mam już bardzo dużo ciuszków ale nie mogę się oprzeć takie to śliczne.
Dzisiaj późnym popołudniem idziemy z chłopakami na walentynkową pizzęmy święto zakochanych obchodzimy zawsze rodzinnie, jak miłość to miłość. Co prawda jutro osobisty upominek dla męża też się znajdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 14:40
Marcia86, Scintilla, karolinka85, Katha81 lubią tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Dziewczyny odebrałam wyniki moczu, podwyższone mam jak zwykle leukocyty i wyszedł mi obfity śluz, wie któraś z Was co to oznacza? Może to być infekcja jakaś? Leci mi tego śluzu sporo, bez wkładek ani rusz.
U mnie podwyższone leukocyty, erytrocyty, śluz i bakterie ofite w moczu no i jest infekcja - leczę antybiotykiem. A do tego duuuuuuużo pić, najlepiej wody z cytryną i jakieś soczki żurawinowe. A bardzo dużo masz tych leukocytów ?
Może też być kwestia pobraniatrzymam kciuki żeby tak było.
Teraz dopiero doczytałam ile ich jest. Rozczochrana jakaś jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 14:56