Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1704 myśle, ze firmę laktatora należy dobrać do butelek jakich będziemy używać. Czy ręczny czy elektryczny to pewnie opinie są rożne. Po pierwsze cena to jeden argument a po drugie czy i kiedy należy się zaopatrzyć w taki sprzęt. Mój wybór to Lovi elektryczny używany ( narazie obserwuje kilka aukcji ).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 11:51
Ania1704 lubi tę wiadomość
-
Ale mnie zmotywowałyście z tym laktatorem, aż zaczęłam grzebać w necie i weszłam na stronę Lovi, gdzie na forum jest dyskusja który lepszy ręczny czy elektryczny. http://lovi.pl/pl/forum/2/4108
Dopiero tam się dowiedziałam, że laktator też ma pobudzić laktację, a tego nie wiedziałam! Czyli trzeba go zakupić jak coś lepiej przed porodem. Poczytam tam jeszcze, może się więcej dowiem
Aha, wrzucam obiecaną fotkę z 6 miesiąca
Ania1704, Scintilla, Muniek, agawera, nenette, Joasia:), sss, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaghata wrote:Ania1704 wspolczuje pogody ja mieszkam na Dolnym Slasku i u nas dzisia 8 stopni i bezchmurne niebo. Jedziemy z Zuza do dziadka pobiega sobie dzisiaj po dworku.
-
Gosi_a super brzusio u mnie dopiero sie pokazał lekko od 2 tyg a juz5 kg na plusie..
Jesli chodzi o laktatory to moja kuzynka miała najpierw ręczny pozniej elektryczny ale nie karmila tylko ściągala do 9 miesiąca . Teraz mowi,ze przy kolejnym dziecku kupi taki co na 2 cycki zeby zaoszczędzić czasu...
Nie wiem jak to jest z tym pokarmem i boje sie ,ze nie bede miała podczytuje lutowe mamy i jedna juz 2 tyg po porodzie i piersi sie nie uaktywnily...
Mam pytanie któraś z Was podsylala linka do jakis próbek ,bo z hippy dostałam wczoraj i stwierdziłam ,ze jak mozna korzystać to czemu nie
-
Rozalia miałam tak 2 dni temu, małej nieczułam przez 1,5 dnia. Wczoraj fikała do 23 najmocniej jak do tej pory, i czułam jak sie przekręciła nabok pewnie i dzis tylko lekko puka. Widzę że dużo zależy od jej ułożenia. Mnie np najbardziej kopie jak leże na plecach. Jak nie da znaku to leć na izbę przyjęć
-
Dziewczyny ja mialam ostatnio to samo. Zawsze wieczorem sie ruszal i w nocy kolo 3. Wstalam na siku i cisza zupelna to stres, nie moglam zasnac po 2 godzinach sie rozkrecil. Tak wiec pewnei inaczejj ulozone i nie czuc za bardzo. Ale wiadomo mlepiej dmuchac na zimneMarcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm
-
nick nieaktualnyPrzepraszam dziewczyny, że tu na ciążowym forum o tym piszę, ale może któraś nie ma komu przekazać swojego 1% podatku
Dla nas to ogromna pomoc w kosztownej rehabilitacji Kuby bo niestety jego choroba ( zanik mięśni w skrócie DMD) wymaga ogromnych nakładów finansowych. Za każdy grosik ogromne buziaki od Kubusia:)
Oto potrzebne dane
Fundacja dla dzieci "Dar Serca" w Bielsku Białej
KRS: 0000121785
WAŻNE ! Z dopiskiem dla Jakuba Wiszniewskiego.
Z góry ogromne dzięki
Acha ze względów ochrony danych osobowych i urzędowych Wasze dane oraz kwota nie bedą nam znaneUrzad skarbowy we wrześniu przekaże na konto fundacji konkretną uzbieraną kwotę dla Kuby.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 14:40
-
nick nieaktualny
-
aghata wrote:Dziewczyny jutro ide na krzywa cukrowa doradzcie czy jesc jesscze cos czy juz nic tak kolo 15 zjadlam dwa kawalki torta