Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Nie nadrobię Was, bo za dużo plotkowałyście tumam nadzieję, że u Was i Waszych bobasków wszystko w porządku
)
Ja wypoczęłam, tzn wyciszyłam się od atmosfery smoczycBabcia mnie napoiła i nakarmiła, nie wchodzę na wagę
Dostałam kolejną partię ubrań i się pochwalę, bo są boskie. Matka wyczaiła w lumpie
ale to jutro, bo już mi się dziś nie chcę rozpakowywać
Dostałam od chrzestnej książkę i uważam, że jest super, bez zbędnego zachwycania się macierzyństwem tylko prosto co robić czego nie
To jest ta księga http://www.gandalf.com.pl/o/dziecko,pd,2389.jpg może któraś już czytała ?
Mam skierowanie na tą glukozę i nie wiem kiedy się mam wybrać ? Jak pójdę za tydzień to będzie okej ?
Zamówiłam dziś też kocyk w smyku, a jutro jadę po rożek i może coś jeszcze ciekawego mi wpadnie. Trochę mam depresję, bo mój Radżi dorwał dodatkową pracę, super płatną, ale całe dnie będę musiała siedzieć sama w jaskini smoczycmoże jakoś dam radę, w końcu hajsy się teraz przydadzą.
A tak prezentujemy się w 25tc
Joasia:), agawera, gosi_a, nenette, Rozalia, Sista, Scintilla, Nieukowa, karolinka85, Truskaweczka250, Ania1704, karolina0522, zapah_ciszy, sss, Czarnaa94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Joasia:) wrote:Rozalia mam nadzieje ze wszystko ok ? Daj znać.
Właśnie wróciłam z IP i wszystko z synkiem dobrze...uff kamień z sercaNie czuje go, bo odwrócił się i już nie kopie mnie od strony brzucha, tylko od kręgosłupa. Lekarka długo pokazywała mi na usg jak ładnie macha łapkami, potem położna zrobiła ktg i powiedziała, że silny chłopak i słychać było jak się rusza w wodach płodowych
Wiem że panikowałam trochę, ale czułam go dość mocno od dwóch tygodni a tu raptem nic, nawet po słodkim i leżeniu. Dziś będę spała spokojnie i dziękuję wszystkim za troskę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 19:17
gosi_a, Sista, nenette, nadine24, Scintilla, zyrcia, Joasia:), Nieukowa, karolinka85, Aka81, karolina0522, zapah_ciszy, sss, Czarnaa94, Katha81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosi_a wrote:Z tego co ja czytałam to grunt żeby nie jeść 8 godzin przed badaniem.
A ja mam pytanie odnośnie detergentów do prania.
Co lepsze żel czy proszek? Bo widziałam że w tesco Jelp jest w promocji i się zastanawiam nad żelem.
Gosiu - ja byłam w poniedziałek w Rossmanie po jakieś detergenty, bo chciałam Małej pranie robić. No i była promocja na mleczko do prania i płyn do płukania z Lovella, wiec kupiłam. Chce prac w detergentach jednej firmy, aby wiedzieć w razie uczulenia co wyeliminować.
-
nick nieaktualnyRozalia to super:)
Joasia mam do Ciebie pytanie o laktator-też planuje kupić Lovi. Czy automatycznie będzie trzeba używać butelek tej firmy, innych firm pewnie nie pasują? Czytalam,że smoki w tych butlach Lovi się zasysają czy coś w tym stylu..no i dzieci podobno też wybrzydzają czasami w butelkach, a tego nie przewidzimy.. Pewnie trzeba będzie ew przelewać mleko z butelki Lovi podpiętej pod laktator do innej po prostu?Rozalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja dzień przed krzywą cukrową normalnie wieczorem kolacje zjadłam,bo wiedziałam że rano bez śniadania będę głodna. Wszędzie gdzie czytałam to pisze żeby ok.8godzin przed nic nie jeść. Także dziewczyny nie ma sensu głodówki robić
lilly78 lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Część dziewczyny,
Ja totalnie przeziębiona , od 2 dni leje mi się z nosa...
I tak ledwo żywa sobie myślę, ze dziewczyny jeszcze tyle czasu do końca..naszych ciąży..
Pozdrawiam i mam nadzieję ze lepiej się czujecie niż ja...AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
nick nieaktualny
-
Hejka, Rozalia dobrze że wszystko ok
Zyrcia wyglądasz jakbyś połknęła piłkę do kosza
Fajny kształtny brzusio, mój rozlany na wszystkie stronyAle to pewnie dlatego żem przy kości.
Bóle pachwin: nie, za to mnie boli wiązadło obłe pod brzuchem jak kicham (jakbym miała zakwasy od brzuszków)...
Ja właśnie wyprałam na próbę ubranka w Jelpie- nie pachnie praktycznie, nawet spoko. Jutro poprasuję i powkładam do worków próżniowych- nie wiem czy jeszcze będę raz to odświeżać przed porodem, czy dobrze się pranie przechowa... zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 19:42
zyrcia, Sista, Rozalia lubią tę wiadomość
-
To mnie z kolei wydaje się że to już tak blisko,strasznie mi czas szybko leci.
U mnie mimo iż przeziębiona nie jestem katar daje się we znaki,zwłaszcza w nocy tak mi nos zapycha że czasem mam wrażenie że się duszę. Przez to się budzę i niewysypiam niestety
Idę zjeść lody,bo taki jakiś humor do bani mam,a lody to dobre lekarstwo na smutki.Joasia:), karolina0522 lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny