Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagnieszyczka wrote:lilly78 powiedz mi jakiej jakości przyszły te koszule?
i jaki wybrałaś rozmiar? Taki jaki masz teraz czy większy?
To samo pytanie odnośnie biustonoszy do karmienia, jaki rozmiar kupujecie? -
nick nieaktualnyJa kupiłam koszule takie same tylko u innego sprzedawcy taniej. Koszule super jakość rewelka, po praniu rownież
mam granatową rozm M
Wczoraj dokupiłam jeszcze dwie a szlafrok jednak z rozm M wymieniłam na S ( mały ze mnie człowieczek )
http://allegro.pl/showItem2.php?item=4868026820Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 20:05
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy któraś orientuje się czy jak jestem na L4 ciążowym mogę męża dodać do ubezpieczenia swojego w pracy? Sss wiem że Ty ogarniasz przepisy, mogę tak zrobić? Będę wdzięczna za odpowiedź.
-
Hejka . my po wizycie i wszystko ok. Maly rosie ma 525 g i 4cm stope. Wszystkie parametry ok szyjka 4,2 cm wiec tez super. Tylko nieszczesne cisnienie mi skoczylo i oczywiscie mierzyc mierzyc itp a normalnie mierze i jest w normie lykam leki a tu masz. ....
Inesicia, kasika8303, Joasia:), Nieukowa, gosi_a, karolina0522, nenette, Scintilla lubią tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Hey dziewczyny
mam prośbę do słodkich mam o poradę
Odebrałam wyniki testu obciążenia glukozą . Chciałabym się dowiedzieć czy to jest ok
Na czczo : 72
Po 1 h : 95
Po 2 h : 90
gosi_a, Scintilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny,
super macie wyniki cukrowej
i długości szyjek, mnie dziś cały dzień ciągnie brzuch i twardnieje, troche mnie to martwi..ciekawa jestem, czy moja szyjka sie nie zmniejszyła będę u gin. 26,02 po l4 przedłuzenie to niech wymaca...
dziś pochodziłam trochę po galerii, kupiłam sobie 2 pary spodni, chciałam buty kupić , ale zupełnie nic mi sie nie podobało... kozaki nie dopinam nawetg do połowy i zostały mi rozwalające się botki...chyba na boso zacznę chodzić, albo już w trampy wskoczę..
byłam w h@m super rzeczy dla maluchów i gatunek extra!!
wypatrzyłam fajne zestawy body np. z myszką miki do tego pół śpiochy czatne i czapeczka czarna z uszami myszki mikki, ekstra jeszcze wersja chiłała, tygrys, dinozaur królik ect... cena zestawu 49,99, no ale 100% bawełny czapeczka, body i spodenki..
zamierzam jeden zestaw zakupić, super śpiochy są i pajace po 29,99 lub po 39,99 za 2 szt. w kompl.
bardzo mi pasują te rzeczy pod wzgl. jakości, chociaż cena czasami wysoka...
moja mama kupiła 2 sukiemki , 2 kaftaniki, koszulkę ala kurtkę , bluzkę i śpiochy w reserved dla małej na rozm 56, 62 i wydała 200zł a powiem wam , ze jakość nie zachwyca...
pozdrawiam gorąco wszystkie dwupaki:)
p.s coś nie ma między nami bliźniąt???Sista lubi tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
karolina0522 wrote:nadine24,
super koszulki ciążowe do karmienia , zamówiłam i jeszcze zastanawiam się nad szlafrokiem:)Ja tez mam wizytę 26.02, ide na 19.15
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 08:02
karolina0522 lubi tę wiadomość
-
Dada wrote:Hej.dziewczyny macie koszmary senne mi kilka razy w tyg śni sie,ze nie daje rady z takim małym dzieckiem .....
Będziesz cudowna mama, zobaczysz
Mnie tymczasem nie śni się nic, a przynajmniej po przebudzeniu nie pamietam
Dada lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny witam w sobotę
Tymczasem podgoda słaba, ale zamierzam mieć dzisiaj cudowny dzień
Czego i Wam życzę
Pisaliście wczoraj o nienajlepszym dniu. U mnie było w pozadku. M. podwiózł mnie na gimnastykę dla kobiet. I okazało się, ze spóźniłam się cała godzinę, zajęcie wlasnie się skończyły. Został mi zatem godzinny spacer do fryzjera, przez pobliska galerie handlowa. Skróciłam włosy i M. powiedział, ze ładnie wyglądam. Mnie włosy w ciąży wcale nie zrobiły się lepsze, koncówki to masakra, zmuszona byłam skrócić o jakieś 5 cm. Ale teraz bardziej mi się podoba
Ja mam pytanie do dziewczyn, które maja lub planują zakup termometru bezdotykowego. Jakie firmy polecacie? Myśle tez nad elektrycznym aspiratorem dla Olgi. Czy któraś z Was używała, może polecić? Moja koleżanka ma i jestem pod wrażeniem skuteczności, nim Mały się zorientuje nie ma juz kataru w nosieChyba ma ten model: http://sklep.haxe.pl/oddychanie/1032-haxe-aspirator-do-nosa-dla-dzieci-elektryczny-skuteczny-bezpieczny.html
Po wypłacie zabieram się za zakup koszul do szpitala i innych gadżetów
gosi_a, Joasia:), karolina0522 lubią tę wiadomość
-
Sista mam termometr na podczerwień i jest to super rzecz. Wcześniej meczylam się elektronicznym, jak Zuza się urodziła to w pupe potem uciekała bo się bała a jak pojawił się bezdotykowy to sama chciala ciągle żeby mierzyć jej temp. Już nie mówię o tym, ze można zmierzyć też maluchowi wodę do kąpieli także ja polecam taki termometr
Ja mam firmy Tech-MedWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 08:31
Sista lubi tę wiadomość
[/url]
-
My też kupimy termometr na podczerwień, ale jeszcze się nie orientowaliśmy jaki konkretnie.
Dziś rano obudził mnie skurcz łydki. 3 raz w ciąży. Myślałam, że oszaleję. A tak było miło. Wczoraj znów zasnęłam w ciągu kilku minut od położenia i to jeszcze przed 22 i o dziwo w nocy się nie budziłam. Rano zobaczyłam jeszcze, że mam opryszczkę nie dość, że pod nosem to jeszcze i na nosie. Niech by to... No ale nic. Jakoś trzeba to przeżyć.