Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sista wrote:<a href=http://zapodaj.net/39f9612dab57f.jpg.html>image.jpg</a>
Ja nie wiem jak to robicie, ze zdjęcie widać od razuMoje zdjęcie tez sprzed chwili
Jeszcze przed obiadem
Musisz skopiować link do forum i tu wkleić
albo spróbuj tym co ja wstawiam http://www.tinypic.pl/ -
A my gotowi na spacerek
http://wrzucaj.net/images/2015/03/09/IMG20150306160517.jpg
Pogoda za oknem az kusi zeby wyjsc i wygrzac sie na sloneczkuA1984, Joasia:), Scintilla, lilly78, Truskaweczka250, Rozalia, nenette, karolinka85, Alorrene13, Finezja lubią tę wiadomość
-
Sista po Tobie nic nie widać!
Malusi zgrabny brzusio - ja taki miałam po pizzy przed ciążą
Rozalia Twój też nieduży i wcale bym nie powiedziała że rozlany - nie jest szpiczasty ale też wygląda jak ładny, ciążowy - tylko że tak na 5 mc
Stokrotka - ładnyTy chyba wysoka dziewczyna jesteś, co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 12:32
Rozalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam
Śliczne brzuszkimniejsze... większe ... ale wszystkie szczęśliwe
My już po wizycie. Julka rozwija sie prawidłowo, waży 1 kg i jest bardzo upartaChcieliśmy nagrać filmik ale niestety obróciła się buziaczkiem w stronę moich pleców i nie zamierzała tego zmienić. Wiec fotek też nie mamy. No ale pomierzona i jest wszystko w najlepszym porządku. Wody w normie i przepływy także.
Wyniki krzywej cukrowej ok nie mam cukrzycymorfologia dobra, mocz czysto
Na plusie 9 kg.
Następna wizyta 07.04 ...oj długo. No ale wszystko przebiega książkowo, wiec mam być za 4 tyg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 12:44
Ania1704, Scintilla, Truskaweczka250, Sista, A1984, Rozalia, Aka81, nenette, karolinka85, gosi_a, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Joasia:) wrote:Witam
Śliczne brzuszkimniejsze... większe ... ale wszystkie szczęśliwe
My już po wizycie. Julka rozwija sie prawidłowo, waży 1 kg i jest bardzo upartaChcieliśmy nagrać filmik ale niestety obróciła się buziaczkiem w stronę moich pleców i nie zamierzała tego zmienić. Wiec fotek też nie mamy. No ale pomierzona i jest wszystko w najlepszym porządku. Wody w normie i przepływy także.
Wyniki krzywej cukrowej ok nie mam cukrzycymorfologia dobra, mocz czysto
Na plusie 9 kg.
Następna wizyta 07.04 ...oj długo. No ale wszystko przebiega książkowo, wiec mam być za 4 tyg.
Super wieści to spora jest ciekawe ile moja waży może powyżej 1kg :)bo jak sie rozciągnie to taka długa jest czuć w brzuszku:)Joasia:) lubi tę wiadomość
-
Kurde, macie takie ładne te brzuszki, ze ja się zaraz zacznę martwić. Choč głos z tylu głowy podpowiada, ze mamy 24w4d, a Wy często duzo dalej. Wrzucę po deserze zdjęcie w samej koszulce, powinno byc lepie.
Ja bym jadła non stop. Jak się wczoraj dosiadłam do bufetu, to zjadłam zupę, dwie porcje sushi i deser. A po powrocie do domu poprawiłam lodami...
Joasiu - fajnie, ze wszystko dobrze, szczególne po ostatniej akcji grozyA Juleczka juz poważna Panna
My idziemy na wizyte dopiero 27-go do naszego gina i chyba zapiszemy się na 31-go na USG trzeciego trymestru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 13:34
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
A to moje ostatnie dzieła, póki co robię dla koleżanek na zamówienie, wiec może któraś z mamusiek by chciała. Chmurka chlopieca jest dla kolezanki , a ta dziewczęca dla mojej córeczki
w końcu udało mi się dla siebie cos uszyc bo dotychczas to same prezenty
A1984, Scintilla, karolinka85, nenette, sss, Joasia:), Rozalia, patrycja_24, Truskaweczka250, Alorrene13, karolina0522, zyrcia, Finezja lubią tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Witam Was moje kochane...ja mam dobry nastrój, wyplata przyszla i lekko poszalalam u Waszego-Naszego sprzedawcy r_p77 chyba jakos tak...nakupowalam ze ho ho i jeszcze u innego kupilam szlafrok jedyna mial sztuje po zamknieciu sklepu i udalo mi sie wyhaczyc za 22zl juz z przesylka, cena ok na 3 dni w szpitalu akurat. Zamowilam butelki Tommee Tippee bo patrzylam na rankingi i na kilku zajmiwaly 1 miejsce.
agnieszyczka, Sista, Alorrene13 lubią tę wiadomość
[/url]
-
powiedzcie mi czy przed krzywą cukrową lepiej zrobić post od słodyczy na kilka dni, żeby jaja nie wyszły ?
bo ostatnioo mam mega ochotę ma słodycze i się nie ograniczam i sie zastanawiam jak to przed badaniem zrobić żeby nie wyszło coś nieciekawego .. -
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:powiedzcie mi czy przed krzywą cukrową lepiej zrobić post od słodyczy na kilka dni, żeby jaja nie wyszły ?
bo ostatnioo mam mega ochotę ma słodycze i się nie ograniczam i sie zastanawiam jak to przed badaniem zrobić żeby nie wyszło coś nieciekawego ..
Monia - ja przed krzywa ograniczyłam słodycze tylko dzien przedOstatni posiłek zjadłam o 19.00 (dwie kromki żytniego chleba z masłem i chudą wędliną).