Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny,
śliczne brzuchy i jakie szczuplaki jesteście..!!
miałam iść na krzywą , ale mam dzień lenia i nic nie robię, do tego brzuch mnie ciągnie
i jak leże i jak stoję ...krzywą zrobię w środę bo w czwartek mam wizytę u gin...
pozdrawiam dziewczynyAlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Wracając do tematu pieluch tetrowych z allegro to właśnie moje doszły i z czystym sumieniem mogę polecić
Pieluchy są na prawdę grube,mocne i przede wszystkim ładne
http://allegro.pl/pieluchy-tetrowe-70x80-pieluszki-podwojnie-tkane-i5110070557.html
Kupiłam u tego sprzedawcy 20szt (10szt białych,5szt flanelowych i 5szt tetrowych kolorowych)
Macie śliczne brzuszkiScintilla, karolinka85, agnieszyczka lubią tę wiadomość
-
Scintilla wrote:Każda ma cudowny brzucholek - i niesamowite jest to co w nim siedzi
Karolinko ... czy mi się wydaję czy masz w pokoju bociana?
jakos tak nam towarzyszy w sypialni.. Potem bedzie trzeba go wyniesc do ogrodu.. Ale to dopiero jak synek sie szczesliwie urodzi
Scintilla lubi tę wiadomość
-
karolinka85 wrote:Tak
jakos tak nam towarzyszy w sypialni.. Potem bedzie trzeba go wyniesc do ogrodu.. Ale to dopiero jak synek sie szczesliwie urodzi
To nie ma innej opcji - wszystko doprowadzi do pozytywnego rozwiązania
Poza tym ja bym zostawiła takie zdjęcie na pamiątkę - jak maluszek będzie pytał skąd się pojawił na świecie to masz dowód rzeczowy, że przyniósł go bocianSista, karolinka85, gosi_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
ale wy wszystkie laski,brzuszki śliczne. Ja może jutro strzele fote. Dziś było tak ciepło że wygrzewałam się na balkonie i oczywiście spacer też zaliczony
obiad miałam od wczoraj,także tylko upiekłam roladę drożdżową z dżemem
już mi ślinka cieknie,ale narazie stygnie.
Mam pytanie,jaki kupujecie przewijak(chodzi mi właściwie o to co się kładzie na przewijak),wczoraj oglądałam i są dwie wersje taki usztywniany i miękki. Nie wiem jaki wybrać??podpowiedzcie
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
nick nieaktualnyMuniek nie pomogę w decyzji bo sama mam dylemat.
Podoba mi sie taka opcja kąpieli, bo chce kąpać w łazience.
Inną opcją jest to wiaderko kąpielowem, ale nasi chłopcy jak zobaczyli film z kąpieli tym sposobem byli przerażeniKuba (12lat) zadał mi pytanie " czy chcesz utopić Julkęw tym wiaderku ". Chyba dla ich komfortu psychicznego wybierzemy tradycyjny sposób.
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewuszki !
Cudne te wasze brzucholkiJa dziś mam dzień w terenie więc swoim pochwalę się może jutro
Byłam dziś na wizycie u swojego gina.
Wyniki krzywej
po 1h 78
po 2h 116
więc chyba okej ??
I ze mną nie jest najgorzej, szyjka się nie skraca, ale jest dość miękka więc nadal luteina 3x2, ale obiecał, że wytrwamy jakoś do tego 36 tygodniażebym mogła rodzić w Gamecie
Teraz już wizyty co 3 tygodnie tak na wszelki wypadek żeby to kontrolować i pewnie na początku kwietnia USG III trymestru
w ogóle mam dziś super dzień, dostałam ruble z Zusu, liczyłam na jakieś 1300 a tu 2650 :o
aż mi się gorąco zrobiło
więc jutro na spokojnie siadam i zamawiam resztę niezbędności Leonowych
Dostałam też od cioci kołderkę i poduszkę razem z pościelą, ale mi się nie podoba
i jeszcze błękitny kocyk
Sama kupiłam też w KIK ręcznik z kapturkiem za całe 19,99 !! więc myślę, że to dobra cena
lecę dalej w teren, bo koleżanka się rozstała z chłopem i mamy mu zawieść rzeczy, bo on jej nie chce na oczy widziećAnia1704, Nieukowa, Rozalia, Scintilla, karolinka85, Sista, nenette, karolina0522, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
a ja dostałam od koleżanki linka gdzie można zapisać się na darmowe badanie USG 2d i 3d u mnie w mieście bo jest jakiś kongres ginekologiczny a badania będą wykonywać akurat lekarze ze szpitala w którym mogłabym w razie co rodzić
tylko trzeba było się zgodzić na obecność studentów przy badaniu
zaryzykowałam i się zapisałam. To będzie prawie 30tc więc może dostaniemy fajną fotę w 3d bo mój gin takich nie robi a na dodatkową prywatną wizytę 3d mnie nie stać bo u nas to min.250 zł a nie mam pewności, że Maluch pokaże choćby buźkę - a tam nic nie tracę
gosi_a, Nieukowa, Joasia:), Rozalia, Scintilla, karolinka85, nenette, karolina0522, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Zyrcia super wyniki
Joasia gratuluje zakupow
Ja dzis zapisalam sie na nowa szkole rodzenia, okazuje sie ze nic nie stracilam prawie przez to, ze poprzednia zlikwidowano... nowa jest jak na razie fajniejsza, wiecej informacji przekazuja i spoko polozna, spodobala mi sie wiec od raxu zadeklarowalam ja jako swoja srodowiskowa.
Aha, no i tez wrocilam z lowami
Na warsztacie byly zabawki- kupilam grzechotke, gryzak, ksiazeczke czarno-biala Oczami maluszka i pluszowa Zabe w SmykuPlus pieluszki tetrowe z nadrukiem bo mi sie spodobaly no i pajaca 74.
A propos pytanko mam: kupujecie od razu ciuszki wieksze niz 68? Ja w ogole o tym nie myslalam, dopoki ktoras z innego watku nie wspomniala, ze jej mala po 3mc juz wchodzi w 74
Myslalam ze ten rozmiar kupie na jesieni, bo bede juz miala wprawe i latwiejnsie do pogody dostosuje... ale jesli beda potrzebne juz po 3mc to chyba kupie trochge w razie wu...gosi_a, Rozalia, Scintilla, nenette, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie wróciłam z pierwszych zajęć w SR. Zajęcia prowadziła położna i na razie były ogólne zagadnienia! Była również pani która opowiadała o pobraniu krwi pępowinowej.
Następne spotkanie ma prowadzić dietetyk. Dostałam kilka próbek, smoczek z lovi, krem na odparzenia z HIPP i saszetkę proszku Jelp.
Grupa kameralna licząca 8 ciężarnych.Rozalia, Scintilla, karolinka85, nenette, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
To ja też się pochwalę
byłam dziś u diabetologa i usłyszałam: nie ma pani cukrzycy bo ma pani za ładne cukry
mam zrobić badanie hba1c i chyba to będzie moja chwila prawdy. Dzisiaj stwierdziłam że trzeba uczcić taką wiadomość i wciagnełam CAŁĄ tabliczkę białej czekolady Nussweiser. Po godzinie cukier 105
dietę trzymam dalej ale już wiem, że od czasu do czasu mogę zaszaleć
to była najpyszniejsza tabliczka czekolady jaką w życiu jadłam
Gratuluję wszystkich udanych wizyt i zakupów
I wszystkie brzuszki są cudowneJoasia:), Rozalia, Viola, Scintilla, Nieukowa, karolinka85, nenette, Z., Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Nieukowa co do rozm. ciuszków to w sumie też zależy jakie duże dziecko się rodzi moja siostra np. urodziła córcię 4200 i 62 cm więc ona na dzień dobry większość ubranek miała do odłożenia i szybko wkroczyła te większe. Koleżanka znowu ur. małego prawie 5kg i miała tak samo jak moja sis
Ja mam taki zbiór mieszany
coś tam na 50 (tak w razie "w"), coś na 56 itd..ale większość tak na 62
no i troszkę na 74
W śr. wybieram się do biblioteki a po drodze jest lump gdzie w śr mają na sztuki 3 zł a dziecięce czasem za 1zł
pewnie coś dokupię
zobaczę co tam będą mieli
Póki co to mam takie pyt. trochę głupie pewnieale w jakiej temp, pierzecie ubranka..jak pytałam siostry to mi inteligentnie odp., że ona ma taki program w pralce
- więc sporo się nie dowiedziałam
-
gosi_a wrote:To ja też się pochwalę
byłam dziś u diabetologa i usłyszałam: nie ma pani cukrzycy bo ma pani za ładne cukry
mam zrobić badanie hba1c i chyba to będzie moja chwila prawdy. Dzisiaj stwierdziłam że trzeba uczcić taką wiadomość i wciagnełam CAŁĄ tabliczkę białej czekolady Nussweiser. Po godzinie cukier 105
dietę trzymam dalej ale już wiem, że od czasu do czasu mogę zaszaleć
to była najpyszniejsza tabliczka czekolady jaką w życiu jadłam
Gratuluję wszystkich udanych wizyt i zakupów
I wszystkie brzuszki są cudownemam nadzieję na podobne wieści tego 26 marca na wizycie kontrolnej
póki co na moje oko cukry mam w normie i nawet ładne
A co do czekolady - białej to chyba coś w tym jest bo ja wczoraj od razu po kolacji wszamałam 4 kostki białej "studenckiej z bakaliami" - moja ulubiona ze Słowacji
i cukier po godz kolacja + czekolada 67
mąż się śmiał, że muszę więcej czekolady jeść
a ogólnie najwyższy cukier do tej pory to chyba jak dobrze pamiętam 103
po godz. od posiłku
Scintilla, gosi_a lubią tę wiadomość