Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to sa trzy rodzaje podkładów, które pokazują co z kobiety "wylecialo", ponoć na obchodzie lekarz moze poprosić aby pokazac podkład. Dlatego nie moze byc nawet najbardziej chłonny always, bo on to zamienia w kuleczki...Pokazywały Bella, Canpol i trzecie miały w nazwie Ono (ale zapomniałam cała nazwę).
Nieukowa - to racja, nakaz jest bez majtek i wietrzyć kaski. Ale oczywiście jak przyjdzie M., mama, koleżanka, etc. czy do toalety, to trudno iść na "kaczuszke", bo moze nam wypaść, a nas krew zalać, wiec tu najlepiej siateczka lub bawełna. Na obchodzie trzeba byc tylko z podkładem...U nas w szpitalu, jak przychodzą goście, to się wychodzi na korytarz, aby pozostałe mamy miały prywatność. Zakaz wchodzenia do sal dla gości.Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Agawera - ja nie pomogę, bo planuje kołderkę i podusie dopiero w grudniu.
Dzisiaj postanowiłam kupić kosmetyki. Wzięłam do koszyka żel do kąpieli, oliwkę, balsam do ciałka, krem z cynkiem. No i tak ide do kasy, ale coś mnie tknęło i sprawdziłam daty ważności. No i to było albo do lutego 2015 (przeterminowane na Polce stalo!!), marzec, a najdłużej lipiec 2015. Wróciłam się do Polki i wszystko miało takie terminy. Pisze ku przestrodze, sprawdzajcie daty Dziewczyny, szczególnie w Tesco... -
nick nieaktualnySista wrote:No to sa trzy rodzaje podkładów, które pokazują co z kobiety "wylecialo", ponoć na obchodzie lekarz moze poprosić aby pokazac podkład. Dlatego nie moze byc nawet najbardziej chłonny always, bo on to zamienia w kuleczki...Pokazywały Bella, Canpol i trzecie miały w nazwie Ono (ale zapomniałam cała nazwę).
Nieukowa - to racja, nakaz jest bez majtek i wietrzyć kaski. Ale oczywiście jak przyjdzie M., mama, koleżanka, etc. czy do toalety, to trudno iść na "kaczuszke", bo moze nam wypaść, a nas krew zalać, wiec tu najlepiej siateczka lub bawełna. Na obchodzie trzeba byc tylko z podkładem...U nas w szpitalu, jak przychodzą goście, to się wychodzi na korytarz, aby pozostałe mamy miały prywatność. Zakaz wchodzenia do sal dla gości.
Aaa jak to na obchodzie z samym podkladem? Że bez majtek? to jak to się ma trzymać yyy zagubiłam sięjednak przyda się ta szkoła rodzenia
Kasika daj znać jak sytuacja??
-
Sista ja sie jutro wybieram do tego naszego słynnego sprzedawcy r_p77. Chce u niego kupic większość wyprawki bo ceny ma naprawde zarabiste, zobacze jutro jak to wyglada na miejscu. Powiedzial ze ceny w sklepie sa takie same jak na jego aukcjach na allegro.
-
karolina0522 wrote:jakich marek wózki wybrałyście??
ja stawiam na xlandera, ale czterokołowego..
Karolina - mnie zainspirowała moja siostra (bo ma, choc inny model) i NieukowaBabby Jogger City Elitte, chyba 2w1. Ma trzy koła, kiedyś byłam nianią i przez trzy lata podobny pchałam. Dodatkowo, ja mieszkam w takim terenie, ze niby blisko wszędzie, ale jak chce do parku czy przychodni, to muszę ścieżka polną przez ogródki działkowe. Inaczej okrężna droga, wzdłuż głównej drogi (głośno i duzo aut). Na drugie piętro nie bede wnosić, planuje zostawiać w bagażniku. W weekend chcemy poszukać sklepu, gdzie można wypróbować.
Viola - to napisz jak byłoBo ja bede chciała zamienić te podkłady na Canpol, i jeszcze kilka rzeczy dokupić.
Zjadłam prawie cała czekoladę i Olga chce wyjsć pępkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 22:39
karolina0522, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
karolina0522 wrote:dziewczyny,
ja nie będę kupowała podkładów bo będe miała cc, a w poprzedniej cc prawie nic mi nie leciało bo dobrze z łozyskiem oczyszczyli, ze zwykłe podpaski wystarczyły
u mnie było podobnie tylko ze to co wyleciała zostało w szpitalu bo spędziłam tam 5 dni ( w 3 dobie wykryto szmery w serduszku ) -
Ej co wy macie z tymi majtami? Przeciez nikt wam nie bedzie zagladal pod koszule. Ja normalnie chodzilam w zwykłych majtkach, moze na obchod ściągnęłam ale nie jestem pewna. I wszystko mi sie super goilo. Trzeba sie podmywac po kazdym sikaniu, uzywac tantum rosa i bedzie ok.
Sista, nenette lubią tę wiadomość
-
Viola - ja tylko pisze co było na SN
Ja miałam problem z bakteriami na dole, wiec nawet jeśli CC, to bede wietrzyć, podmywac, często zmieniać, aby mi się nie zalęgło znowu, bo nie wiadomo ile mi wyjmą dziura w brzuchu, a ile dołem wyleci.
Viola lubi tę wiadomość
-
U nas nie za dobrze,gin mial racje ze bedzie wczesniak.pcha sie mala na swiat,wali w szyjke,brzuch twardy jak kamien,lekarze robia co moga aby ja zatrzymac. Bede moze lezec juz do rozwiazania,oby 3 tyg. Wytrzymala. Cudem bedzie 34 tc. Nie mam juz sil na nic. Nie wiem co robie zle ze tak sie dzieje
Bede sie odzywac co 2-3 dni bo mam ograniczony net w tel,jak nie bede sie odzywac tzn ze padlSista lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasika8303 wrote:U nas nie za dobrze,gin mial racje ze bedzie wczesniak.pcha sie mala na swiat,wali w szyjke,brzuch twardy jak kamien,lekarze robia co moga aby ja zatrzymac. Bede moze lezec juz do rozwiazania,oby 3 tyg. Wytrzymala. Cudem bedzie 34 tc. Nie mam juz sil na nic. Nie wiem co robie zle ze tak sie dzieje
Bede sie odzywac co 2-3 dni bo mam ograniczony net w tel,jak nie bede sie odzywac tzn ze padl
Kasika - polubiłam za to, ze się odezwałaś. Trzymam kciuki aby Amelka wytrzymała do 34 tygodnia !!! A Ty postaraj się nie przejmować, bo Amelka tego nie lubi. Jak bedzie trzeba, poleżysz jeszcze 8 tygodni i bedzie dobrze. Przy Waszych 26-ciu, to juz niewiele. Amelka bedzie ważyła ponad 2000g i wszystko bedzie dobrze. Ściskam Cię bardzo bardzo mocno !!!
-
mnie też boli ciągle brzuch, tak ciągnie i tez twardnieje, ale luzuje, nie chcę się spinać ...
najgorzej mam , jak kładę się spać i na lewym i na prawym boku ciągnie i twardnieje ale tak na 10-15 sekund.., może tak ma być, jestem trochę zmęczona zamartwianiem się, więc jesli nie mam jakiś skurczy mocnych lub wyczuwalnych regularnie to biorę buscopan forte i puszczaAlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg