Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ezia90 wrote:Czy któraś z Was pisała o tym że raz się czuje dobrze a raz źle, czy mi się coś przysnilo? Ja dziś też tak mam. Wczoraj slabiło i mdliło a dziś super się czuje
-
Niki69 wrote:Dziewczyny chyba należy mi zabrać telefon albo internet z domu. .za dużo czytam. Czy to prawda że po stymulacji clo jest bardzo często poronienie ???masakra
Kochana nie nakręcaj się nie ma co Ale powiem ci ze w pierwszej ciąży też sporo czytałam...teraz nie mam na to ochoty i siły wiem, że to prowadzi do nakręcania się i denerwowania co nie służy ani mamie ani kropkowi
-
Nisia2901 wrote:Dziewczyny wlasnie bylam w toalecie i na papierze znalazlam krew, nie jest ona mega czerwona to raczej rozowa. nie wiem co robic czy zwiekszyc luteine czy jechac na izbe przyjec czy czekac do wizyty we wtorek aż sie poplakalam2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Nadrobiłam uffff
Młody był dziasiaj pierwszy raz u dziadków, a my podjechaliśmy do kina!!! 4 godziny!!!!
Zadowoleni hhaahahah i dobrze!
Jeszcze nie wiedzą, że drugie jest w drodze...
Jutro na 9 mam wizytę! Bardzo proszę o kciukiPaula_29, Magg_ie, ;oniqa, grzeszna24 lubią tę wiadomość
-
widać, że dzień wolny, bo nadrobić Was ciężko
ja nie mam żadnych dolegliwości związanych z piersiami - ani nie są większe (pełniejsze), ani bolesne i się tym w ogóle nie przejmuje. W poprzedniej ciąży też chyba nie miałam na początku, dosyć późno zaczęły mi rosnąć.
jeśli chodzi o betę, to robiłam dwa razy, żeby sprawdzić czy przyrost jest prawidłowy. wydaje mi się, że więcej nie ma sensu, bo się człowiek stresuje niepotrzebnie. jak jest ok, to jest ok, po co za jakiś czas sprawdzać czy dalej jest ok?
jeśli chodzi o test ciążowy, to faktycznie drugi wyszedł mi jaśniejszy niż pierwszy, ale zwaliłam na to że były różnych firm.
z moich objawów ciążowych dalej dominuje masakryczny głód. mąż się już ze mnie śmieje, że z torbami pójdziemy jak będę tyle jadła
ja wizytę mam w piątek, jeśli z ciążą będzie wszystko w porządku, to zakłada mi lekarz kartę ciąży i dopiero wtedy będę robić te drogie badania (toxo, hiv itd.). te podstawowe zlecone mam już teraz. -
małaMyszka wrote:Nadrobiłam uffff
Młody był dziasiaj pierwszy raz u dziadków, a my podjechaliśmy do kina!!! 4 godziny!!!!
Jutro na 9 mam wizytę! Bardzo proszę o kciuki
Trzymamy kciuki i czekamy jutro na dobre wiescimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
cześć, można dołączyć? wczoraj zrobiłam test i wyszła mi blada, prawie przezroczysta kreska...
tutusia, Paula_29, małaMyszka lubią tę wiadomość
3 synów (2015,2017,2023)👦🏼🧑🏼👶🏼
*biochem (luty 2024)
*poronienie(maj 2024)🔬syn 👼🏼trisomia 16
📌Hashimoto, niedoczynność tarczycy
🧬Pai-1 homozygota, MTHFR heterozygota -
Totoja ja o 9 mialam krew pobierana, a o 16 wszystkie wyniki (labo na miejscu bada krew), wiec na pewno bedziesz miala wyniki.
MalaMyszka bedzie dobrze. Pochwal sie jutro zdjeciem!
Ja sie zastanawiam czy juz w tym tygodniu zadzwonic i zaklepac sobie termin usg prenatalnego. Zaczelam 8 tydzien, wiec za 4 tyg moge je robic, ale w tym gabinecie polecaja test pappa zrobic juz w 10tyg, dzieki czemu na usg ma sie juz pelne wyniki.
A poza tym to od piatku nie mam sily na nic... leze tylko i jem. Zaczyna mnie lekko mdlic jak glodna jestem, wiec musze czesto jesc. Zaczynam sie bac, ze za duzo przytyje...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Totoja wrote:MalaMyszko bedziemy trzymac kciuki i napewno wszystko bedzie ok.
Ja jutro lece na badania, 3 listopada wizyta ale nie wiem ile na hiv sie czeka. Mysle ze w tydzien sie wyrobia.
W certusie w poznaniu mozna zrobic na hiv i nastepnego dnia rano sa wyniki...
Moj maz podpytuje mnie co tak caly czas pisze i czy aby nie ma na tym forum facetow. Wydaje mi sie, ze zaden facet nie bylby w stanie nas czytac...padl by po pierwszej stronies1985, Magg_ie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Anaitat wrote:W certusie w poznaniu mozna zrobic na hiv i nastepnego dnia rano sa wyniki...
Moj maz podpytuje mnie co tak caly czas pisze i czy aby nie ma na tym forum facetow. Wydaje mi sie, ze zaden facet nie bylby w stanie nas czytac...padl by po pierwszej stronieAnaitat, sandri_1, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Nadrobiłam uffff
Jutro na 9 mam wizytę! Bardzo proszę o kciukimałaMyszka lubi tę wiadomość