Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo
Villemo! Cześć tu
Mamuśka!!!! Gratulacje! Podwójne! wspaniała wiadomosc
Moi rodzice juz pojechali, a ja dzis znowu mam koszmarny bol głowy i mdłości zara sie chyba klade bo fatalnie sie czuje...
no i moze w końcu pomyśle zeby na usg sie zapisać -
Witajcie:)
Chciała bym się przyłączyć do tego wątku. Termin u mnie wypada na 15-17 czerwca
Podczytuje Was od wczoraj ale tyle tu napisałyście, że ciężko nadrobić więc po prostu postaram się być na bieżąco od teraz.
Przede wszystkim gratuluje wszystkim zafasolkowanym:)19Biedroneczka91, Magg_ie, tutusia, Caro, Paula_29, małaMyszka, pannaaga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pianistka, oby mdłości przeszły Bo Ciebie dość szybko zaczęło męczyć
U mnie dziś mdłości cały dzień płyta rano wymioty i do tego jeszcze problemy jelitowe No ale cóż, przy dwójce nie ma co się łudzić, że pewne rzeczy mnie ominą
Dziewczyny, gratuluję wszystkich malutkich serduszekCaroina lubi tę wiadomość
-
Dokładnie, też już nie czytam takich rzeczy. Szkoda tylko, że naczytałam się przy poprzednich ciążach i siedzi mi to wszystko w głowie.
Tak więc jestem tu z tego samego powodu. Takie forum to świetna sprawa, człek od razu czuje się raźniej kiedy może porozmawiać z kimś kto go doskonale rozumie:)
W drugiej ciąży też uczestniczyłam na podobnym forum, niestety przez jedną nieprzyjemną użytkowniczkę się posypało. Dziewczyny pouciekały na facebooka, a że część nie kożystała z tego portalu, kontakt się urwał. Mam nadzieje, że tu tak się nie stanie. -
Mamuśka2017 wrote:Dziewczyny, ja już po wizycie. Ciąża bliźniacza. Niestety póki co jest tylko jedno serduszko. U drugiego zarodka jeszcze nie ma. Lekarz mówi, że jest dość wcześnie i serduszko jeszcze może się pojawić. Za dwa tygodnie kolejna wizyta. Póki co luteina + duphaston i L4.
Drugie serduszko ma jeszcze czas!! Gratulacje Pierwsza nasza podwójna mamuśka
-
Mamuśka2017 podwójne gratulacje
Witam Nowe CiężarowkiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 20:15
Caroina lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Justyna911 Miałam tak tydzien temu. Dzwigłam córcie kilka razy i zaczęło mi dokuczać. Do tego doszły brunatne plamienia i wpadłam w panikę. Niepotrzebnie. Najlepiej leż, oszczedzaj się, nie dźwigaj i będzie dobrze. Gdyby ból był uciążliwy można zastosować no-spę.
-
grzeszna24 wrote:Biedronka pięknie piszesz na swoim blogu.
Łzy mi leciały same jak czytałam.
Jesteś na prawdę bardzo silna ! :*
Teraz Marysia będzie czuwać nad swoim rodzeństwem
Mamuśka gratuluję bliźniaków
Caroina witajgrzeszna24 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Ulkaa wrote:Haha z tym forum to podobnie było u mnie. Pisalysmy wszystko jedna z dziewczyn kilka miesięcy opowiadała jak to jej narzeczony się oświadczył pokazywała zdj usg, i jak to urodziła wcześniaka nie wiem może 28 tydz. My plakalysmy ogladalysmy fotki dużo wstawiala. Zylysmy tym emocjonalnie nas dotknęło, odezwała się dziewczyna z innego forum i powiedziała ze to wariatka ze wkleja zdjęcia ukradzione z jakiegoś bloga dala linki. Wszystko okazało się nieprawda oklamywala nas kilka miesięcy i miała dużo kont i milion historii admin zablokował wszystkie jej konta. a forum przeniosło się na zamknięta grupę na fb. Caroina ja też martwię się ze mdłości nie mam ale wtedy ściskam cycki, bolą =jest ok.