Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka wrote:Ja z Emmą owu w 13 dc chyba i usg w 6+1 i 4,6 mm. A teraz owu w 20 dc, usg 6+6 i 2,5 mm. Ale serducho było, to najważniejsze niech sobie rośnie spokojnie
myślałam, że za drugim razem będzie inaczej... ale łezka popłynęła
U mnie owu 17dc i w 6+1 tc 2,5mm a.6+6tc 8,1mm , wiec pewnie masz ciaze mlodsza przed pozniejsza owu:)
GratkiAntoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Wyniki robilam w czwartek i tak mi sie wydaje ze wieczorem w srode jadlam bulke z mlekiem.... Moze przez to no nic. Moje ukochane buleczki odrzucam:) dzieki dziewczyny
19Biedroneczka91 wrote:Wyniki robilam w czwartek i tak mi sie wydaje ze wieczorem w srode jadlam bulke z mlekiem.... Moze przez to no nic. Moje ukochane buleczki odrzucam:) dzieki dziewczyny
Ogolnie to takie badanie powinno sie robic przy zwyklej diecie. Nie polecaja chyba owocow na wieczore przed badaniem i nie tlusto.
Jesli okaze sie ze dalej jest pow 100 to na necie mozna duzo info znalezc nt diety. Jakby co sluze fajnym linkiem ze szpitala w ktorym.leczylam cukrzyce ciazowa.
-
Hej dziewczyny dawno się nie odezwałam. Dzisiaj miałam Usg serduszko pięknie pikalo to 7 tydzień i 3 dzień. Karta ciąży założona
VillemoVilo, Magg_ie, Justyna911, tutusia, Paula_29, małaMyszka, pingui, Caro, Paulina_90, melmarmis, ines., Marutka, renc lubią tę wiadomość
-
Ja dziś do popołudnia nic przełknąć nie mogłam. Mdłości mnie męczyły i ból głowy. W domu zjadłam obiad i poczułam się jak worek bez dna.
Jutro mam usg wieczorem. Mam stresika lekkiego. Będę chyba musiała poinformować o ciąży w pracy wcześniej niż planowałam.
-
Magg_ie wrote:Dziewczyny, w środę ide na pierwszą wizytę, jest szansa, że cokolwiek oprócz pęcherzyka już zobaczę? Będzie 5t5d, cieńko to widzę ale bardzo bym chciała
-
syringe wrote:Hej dziewczyny dawno się nie odezwałam. Dzisiaj miałam Usg serduszko pięknie pikalo to 7 tydzień i 3 dzień. Karta ciąży założona
Cudownie!
Rosnijcie zdrowo. -
Totoja wrote:Ogolnie to takie badanie powinno sie robic przy zwyklej diecie. Nie polecaja chyba owocow na wieczore przed badaniem i nie tlusto.
Jesli okaze sie ze dalej jest pow 100 to na necie mozna duzo info znalezc nt diety. Jakby co sluze fajnym linkiem ze szpitala w ktorym.leczylam cukrzyce ciazowa.
Paula_29 wrote:Magg_ie ja byłam dziś i niestety tylko pęcherzyk bez echa zarodka także mi gin powiedziała, że przyszłam za wcześnie. Ale to było z abonamentu a następny wolny termin dopiero na 23 listopada więc stwierdziłam że pójdę dziśŚlubowaliśmy 11.06.2016
1 cs udany
8.11 serduszko
16.12 USG prenatalne
-
Magg_ie wrote:A pewnie, wcześnie nie wcześnie, nie zaszkodziło pójść to kiedy następna wizyta? Ehhh nie ma reguły, u jednej widać zarodek u innej jeszcze nie. Nie przyspieszysz coś tam Ci ciekawego powiedziała?
-
Dziewczyny ale mnie senność dopadła... normalnie aż mi sie w głowie kręci... dobrze ze zaraz koniec pracy i do domku. Ale mam ochotę na makaron z borówkami i z jogurtem mmmm zrobię dzisiaj na pewno bo coś noe moge patrzeć na mięso ale wczoraj jeszcze normalnie jadłam chinszczyzne z kurczakiem a dzisiaj bleee
-
VillemoVilo wrote:Ja się witam z kawą. Apetytu nie mam. Szok! Też ciężka noc za mną. Tak naprawdę, to nie przespałam całej nocy prawie od 2 lat.
Pianistka współczuje nocy u nas się też takie zdarzały, że Zuzia budziła się co pół godziny dosłownie więc współczuje
też mam nadzieję, że drugie dziecko będzie spokojniejsze bo Zuzia bardzo wymagająca
Zdrówka dla Emmy
-
Wyszłam właśnie od lekarza.
Nie jest ciekawie,mamy 50/50 szans.
Mały urósł sporo od środy z 6mm do 13,6mm,serce bije ale mam sporego krwiaka obok jaja plodowego które z jednej strony jest jakby odklejone dostałam leki i następna wizyta 11.11
Biegnę do apteki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 16:49
-
Człowiek się zdrzemnie na godzinę czy tam dwie i już tyle do czytania hahahaha
Co do wizyt, to proszę nie obraźcie się, ale ja nie rozumiem podwójnych wizyt. To znaczy rozumiem, bo chcecie mieć dobrego lekarza itp, ale nie lepiej znaleźć dobrego na nfz i wyciągać skierowania? Ja nie umiałabym chodzić do dwóch, bo znając siebie poszłabym nie do tego co trzeba w danym dniu hahahah
Nie zrozumcie mnie źle, bo ja jestem z tych co woli mieć jednego dobrego i nie robić z kalafiora budyniu... Jeszcze jak jeden by mi mówił coś innego niż pierwszy, to chodziłabym zapewne do trzeciego ot taka głupia koza jestem
Ale nie ukrywam, że zawsze chciałam mieć wykupiony pakiet medyczny, ale musiałabym z każdym piardem jeździć 30-40 km, bo moja pipidówka nic takiego nie oferuje. Miasto powiatowe pffff
A co do diety to moja gin poleciła mi stronę słodkie mamy i jak skakałam z przyrostem kg to korzystałam z tego i bardzo mi pomogło.