Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Caroina wrote:Znalazłam tylko to na lapropie. 1 ciąża, 2tyg przed porodem
O matkoja miałam porównywalny ok 28 tc
Ale chciałabym tym razem mieć taki, mniejszy
bo końcówka była koszmarnie trudna a dodać do tego zajmowanie się maluchem i będzie kłopot -
VillemoVilo wrote:Dziewczyny, piękne te wasze brzuszki. Mogłabym oglądać bez końca. Ja miałam ogromny, na dodatek nie tylko do przodu, ale i na około był wielki. Skóra jak tygrys
Po porodzie długo mi się to wszystko obkurczało. Teraz też pewnie będę monstrualna.
Mój brzuch tak samo, zaczynał się na łonie, kończył na cyckach, był też szeroki na boki, nie tyle do przodu..
także wyglądałam na ciężarną nawet z kosmosu
a podobno w drugiej ciąży i brzuch i dziecko są większetakże mam kłopot
Caroina lubi tę wiadomość
-
belldandy wrote:Nie wiem od czego to zalezy, kolezanka po porodzie wygladala na 6 miesiac, tak wolno jej sie brzuch obkurczal i macica
Ja 2-3 doby po porodzie wyglądałam na 5-6 miesiąc...
ok miesiąc po porodzie macica się obkurczyła ale skóra została w formie takiego luźnego czegoś
dopiero pół roku po porodzie, ćwiczeniach, masażach i zabiegach w miarę jakoś się wciągnęła choć i tak jest luźna
geny chyba... -
Pianistka wrote:Mój brzuch tak samo, zaczynał się na łonie, kończył na cyckach, był też szeroki na boki, nie tyle do przodu..
także wyglądałam na ciężarną nawet z kosmosu
a podobno w drugiej ciąży i brzuch i dziecko są większetakże mam kłopot
-
cześć dziewczyny w końcu udało mi się zalogiwac z tel juhuuu
Fajne brzuszki:-) niedługo każda z nas taki będzie dźwigać.
ja dziś walczę z przeziębienie. Kolatanie serca też miewam do tego skacze mi ciśnienie i musze odwiedzić kardiologia. Jak idę po schodach to nie mam tchu.
Dziś czeka mnie wizyta i jak zwykle się stresuje... Wy też tak macie przed wizytą?
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Sowaa wrote:cześć dziewczyny w końcu udało mi się zalogiwac z tel juhuuu
Fajne brzuszki:-) niedługo każda z nas taki będzie dźwigać.
ja dziś walczę z przeziębienie. Kolatanie serca też miewam do tego skacze mi ciśnienie i musze odwiedzić kardiologia. Jak idę po schodach to nie mam tchu.
Dziś czeka mnie wizyta i jak zwykle się stresuje... Wy też tak macie przed wizytą?
Ja stresuje sie zawsze , a to jest zle bo ostatnio jak tak sie stresowalam to trafilam na tydzien do szpitala z nadcisnieniem hahahaha
No ale teraz ciagle , a co to bedzie za tydzień jak bede miala.dowiedzieć sie czy bije serduszko.ojeju jejuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 14:58
-
Caroina fajny brzuszek
Belldandy też mam zamiar zacząć szybko ćwiczyć ale chyba zrezygnuję z fitnessu gdzieś tam i będę ćwiczyła w domu..jest tyle fajnych programów treningowych że coś dla siebie na pewno znajdę..
Pianistka u mnie druga ciąża identyczna jak pierwsza (gabarytowo) choć to pewnie nie reguła..A moje dzieciaki ważyły 2950 i 3050 więc też w sumie podobnie.. -
hops wrote:Caroina fajny brzuszek
Belldandy też mam zamiar zacząć szybko ćwiczyć ale chyba zrezygnuję z fitnessu gdzieś tam i będę ćwiczyła w domu..jest tyle fajnych programów treningowych że coś dla siebie na pewno znajdę..
Pianistka u mnie druga ciąża identyczna jak pierwsza (gabarytowo) choć to pewnie nie reguła..A moje dzieciaki ważyły 2950 i 3050 więc też w sumie podobnie..
a 2 dzieci urodzonych mniej więcej w tym samym terminie?
Emma ważyła 4150g więc dla mnie i te 100 g robią różnice
co nie zmienia faktu, że to nic nie zmienia -
Pianistka wrote:a 2 dzieci urodzonych mniej więcej w tym samym terminie?
Emma ważyła 4150g więc dla mnie i te 100 g robią różnice
co nie zmienia faktu, że to nic nie zmienia -
Jestem duża więc jakoś się wkomponował ten brzuch. Biust tez jak widać malutki, urósł mi o 1 rozmiar tylko z B na C. Co ma swoje plusy bo nie stracił jakoś strasznie na jędrności.
Pianistka nie koniecznie w drugiej ciazy brzuch musi być większy ale zdecydowanie szybciej się pokazuje. Przy koncówce drugiej ciązy miałam podobny jak w pierwszej. Może jeszcze znajdę zdjęcie to dorzucę. Dzieciaczki ważyły po 3150
Sowa Udanej wizyty:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 15:20