Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc z rana
Powodzenia wszystkim wizytujacym!!!
Ja dzis odbieram wyniki badan krwi tarczycowe a w srode w koncu wizyta endokrynologa i poloznej!! Nareszcie!! Pewnie podgladania fasola nie bedzie, a detektorem nie wiem czy będzie pielegniarka szukać bo nie wiem czy nie za wcześnie? Nie powiem ze jesli będzie probowala szukać bede sie strasznie denerwowac. Wogole bede wega stresie w srodeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 08:15
-
Czesc Dziewczyny
Chcialam sie przywitac na Czerwcowkach 2017
Wstepny termin mamy na 19 czerwca W piatek bylismy z mezulem na wizycie i widzielismy nasze malenstwo Mialo 1,36 cm i widzielismy jak bije mu serduszko Nastepna wizyta za 3 tyg a kolejna poczatkim grudnia bedzie juz prenatalna I trymestru Juz sie na nia bardzo stresuje Marze tylko o tym zeby malenstwo bylo zdrowe A to badanie bardzo duzo powinno nam powiedziec Oby bylo szczesliwe
MagM, Paula_29, LaRa, tutusia, renc, małaMyszka, grzeszna24, Justyna911 lubią tę wiadomość
Aleksander Jan ur. 01.06.2017 (8:30)- 3400/53 cm 10 pkt.
.
Karolek (aniołek) 38 tydz ciazy, ur.18.12.2014 r -
Witam się z rana
Powodzenia na wizytach
Tutusia jeśli to dziąsła spróbuj płukać szałwią i rumiankiem.Też miałam tak ostatnio i pomogło.spróbuj jeszcze psikac tantum verde albo unibenem.Wydaje mi się że można w ciąży ale doczytaj na ulotce
Vilemovile nie przejmuj się snami. W ciąży zawsze są żywe i najczęściej bzdurne;)
Poczytam o tych opaskach i może spróbuję te witaminy -
annamaria83 wrote:Czesc Dziewczyny
Chcialam sie przywitac na Czerwcowkach 2017
Wstepny termin mamy na 19 czerwca W piatek bylismy z mezulem na wizycie i widzielismy nasze malenstwo Mialo 1,36 cm i widzielismy jak bije mu serduszko Nastepna wizyta za 3 tyg a kolejna poczatkim grudnia bedzie juz prenatalna I trymestru Juz sie na nia bardzo stresuje Marze tylko o tym zeby malenstwo bylo zdrowe A to badanie bardzo duzo powinno nam powiedziec Oby bylo szczesliwe
annamaria83 lubi tę wiadomość
-
No mi usg zrobi pewnie teraz w czwartek zeby zobaczyc czy jest serduszko i ktosiek .. a tak to bede miala rzadko . Pewnie ok 11tyg te usg przesiewowe , pozniej w 20polowkowe i pozniej jeszcze jedno takze nie licze na wiecej...
-
Pianistka wrote:Karolina, ja ok 11 tc juz słuchałam serca detektorem
moze spróbujecie chociaż
Ale stresstak to jest jak nie ma się potwierdzenia ciąży tylko testami...kazda by się stresowala...
U nas noc zimna też była musiałam dodatkowo przykryć sie kocem. Do kitu tu maja okna nieszczelne a na 5 naszym najwyższym pietrze jak wieje wszystko wpada do mieszkania. Mamy w planie założyć drugie dodatkowe okna. Zobaczymy czy się uda...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 08:36
-
Karolina, to faktycznie
całe ciepło z domu wydmuchuje
U nas okna niby szczelne i dom drewniany ale z racji lokalizacji, jak wieje nad morzem zapewne wiesz, wszystko mi dmucha w dom wiec po nocy jest mocno zimno.
Co do spania to my nie mamy ogrzewania w sypialniach i jeszcze śpimy przy otwartym okniewiec jest tak z 15 stopni w sypialni
ale ja tak lubię
Najgorzej obawiam sie sztormumieliśmy namiastkę gdy wiało ok 100 km/h to cały dom chodził... ale jesli bedzie dochodziło do 160 jak rok temu to ja uciekam :x
-
Hej dziewczyny.
Jak zwykle tyle stron do nadrobienia, że ho ho...
Ja że względu na to że bardzo się stresuje cxy wszystko ok itp postanowiłam ograniczać swoje wchodzenie na internet a przez weekend łatwiej było bo miałam szkołę...ja dalej nie mam żadnych uciążliwych objawów. Jak jestem glodna to trochę mnie mdli. Najbardziej doskwiera mi zmęczenie i senność a od niedawna mam mega problemsikanie...ale wiecie co jest najgorsze w dzień jest znosnie...a na noc żeby nie sikac za dużo to prawie w ogóle wieczorem nie pije i wiecie co...wtedy hak na złość sikam jak najęta i nie mogę pojąć tego skąd to się bierze
Aaaale i jeszcze jedno kiedyś udało mi się wyleczyć trądzik który mnie męczył długi czas a teraz mam wrażenie że historia powraca jestem cała w pryszczach!!!nie wiem jak z tym walczyć w ciąży ehh. Tyle o mnie
A tymczasem witam nowe czerwcówki a tym które wizytują życzę samych dobrych wieści:* -
Pianistka no ja to bym sie bala nawet tych 100km/h hehhe ale Ty twarda babka jesteś i piękne okolice masz wiec co tam dla Ciebie taki wiaterek haha ;o
Niki mnie tez troszkę wysypalo oj tam po ciąży zniknie a zabobony mowia ze kto urode odbiera ? Cos takiego słyszałam hahaa -
Witam wszystkich.
U mnie przeziebienia ciąg dalszy.....
Dziewczyny co do cery to ogólnie jak nigdy nie miałam kłopotu, obecnie ciagle cos mi wyskakuje. Moze cos w tym jest albo tzw. burza hormonów
Miłego dnia :-*
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Hej Dziewczyny,
Weekend intensywnie. Małż wrócił, dokonaliśmy zakupu samochodu dla moich rodziców (nareszcie!), a to było ciężkie to sami nie wiedzieli co chcą, co chwilę coś innego, czarny nie bo się brudzi o jaaaaa.. Trwało to ponad miesiąc i w końcu dokonało się heheNoo a teraz Małż wyjechał i wraca w czwartek. Co wraca to się pyta, już coś widać? Noo wzdecie
Wczoraj to miałam takie, że śmiało mogłam wymusić miejsce w kolejce! Hahah.
Ogólnie to hormony ciążowe chyba źle wpływają na moje funkcjonowanie - sobota - 06:50 - zaczęłam NAGLE i to PRZEZ SEN - tak histerycznie się śmiać, że szok. Jak juz się wybudziłam to nie mogłam się uspokoićo człowieku..
Dużo wizytacji w tym tygodniu, za wszystkie trzymam kciuki
Ktoś tu pisał o rosołku, a wciagłabym bym sobie. U mnie wczoraj były gołąbki z sosem pomidorowym to też po tej kapuście pół nocy nie spałam. Ale warto było heh.
Karolina taniec? Ooooo, baaaardzo bliska mi pasja. Chociaż ja to głównie pooping, krumping, hip hop, street dance, modern. Niestety rok temu zrujnowały mnie kontuzje i czarne wizję lekarzy.. Ale kocham nad życie
Pianistka Toż to dobry znak jak wymioty ustępują oby tak dalej. A co do wiatru to kurde kobieto, ja to bym chyba oszalała już przy 100km/hŻe mi chatę zawieje!
tutusia ja też się wybieram do dentysty, bo również mam taką kieszonkę nad 8 która caaaly czas mi się powoli wyżyna. I mam jeden ubytek który chciałabym naprawić. Zobaczymy co powie. Będę dzisiaj dzwonić o wizytę.
Aaaaa no i kończąc mój elaborat, witam nowe czerwcówki
Szaron no w końcu dołączyłaś. Jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 09:04
Karolina :*, Szaron lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)