Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
librusik1 wrote:probowalam dzwoniłam po przychodniach i rece opadają co mc place wysokie składki i takie cuda to nie jest skaleczony palec tylko zycie ,szlak mnie trafia ucinają krotko do szpitala
A nie ma w okolicy innego lekarza który przyjmuje prywatnie? Warto zaczerpnąć opini innego lekarza, poczekać jeszcze tydzień zobaczyć czy coś się rozwija dalej. -
librusik1 wrote:DZIEWCZYNY POMOCY
LEKARZ SKIEROWAL MNIE DZIS DO SZPITALA MOJ PECHERZYK WDL LEKARZA JEST ZA MAŁY TO 6 TYDZ,CIAZY PECHERZYK 10,1 ??CZY TO OZNACZA LUZECZKOWANIE I KONIEC MOJEJ CIAZY
Moj pecherzyk dokladnie w 6tc mial 14,3mm ale lekarz mnie nastraszyl pustym jajem,Kolejne USG mam 12 listopada i juz ledwo zyje tak sie denerwuje.... -
syringe wrote:A nie ma w okolicy innego lekarza który przyjmuje prywatnie? Warto zaczerpnąć opini innego lekarza, poczekać jeszcze tydzień zobaczyć czy coś się rozwija dalej.
-
oltiqa wrote:Moj pecherzyk dokladnie w 6tc mial 14,3mm ale lekarz mnie nastraszyl pustym jajem,Kolejne USG mam 12 listopada i juz ledwo zyje tak sie denerwuje....marta
-
Przepraszam jeśli urażę,ale nie wiem czemu librusik kolejny raz do tego samego lekarza poszłaś.jego wiarygodność jest wątpliwa,a Ty uparcie się go trzymasz.
Zamiast tracić na niego pieniądze i się stresować zrezygnowałabym już z niego wcześniej.tak jak proponowały Ci dziewczyny wcześniej.
Piszę to oczywiście w dobrej wierze.bo szkoda,żebyś się tak z nim męczyła.
grzeszna24, Olcia99 lubią tę wiadomość
-
oltiqa wrote:Moj pecherzyk dokladnie w 6tc mial 14,3mm ale lekarz mnie nastraszyl pustym jajem,Kolejne USG mam 12 listopada i juz ledwo zyje tak sie denerwuje....
Aleksander Jan ur. 01.06.2017 (8:30)- 3400/53 cm 10 pkt.
.
Karolek (aniołek) 38 tydz ciazy, ur.18.12.2014 r -
Biedroneczka trzymam kciuki Niech te krwawienia beda niegroźne
Librusik glowa do gory Walcz,nie poddawaj sie I tez uwazam ze powinnas jeszcze poczekac z decyzja o łyzeczkowaniu
Aleksander Jan ur. 01.06.2017 (8:30)- 3400/53 cm 10 pkt.
.
Karolek (aniołek) 38 tydz ciazy, ur.18.12.2014 r -
annamaria83 wrote:OLTIQA ja na wizycie 2 tyg temu tez widzialam tylko pecherzyk i nic poza tym Uslyszalam od mojej ginekolog ze widzimy sie za 2 tyg i juz wtedy albo bedzie zarodek i serce albo to koniec Mozliwe ze na wizycie 2 tyg temu zarodek juz byl tylko byl za maly zeby go zobaczyc, bo po 2 tyg zobaczylismy juz i zarodek i serduszko Wierze ze i u Ciebie tak bedzie Poprostu jeszcze bylo za wczesnie i na nastepnej wizycie bedzie i malenstwo i serduszko Trzymam za to kciuki
Tak sttasznie chce wierzyc, ze maluszek sie pojawi.... -
Librusik, wizyta wizytą, ale idź na betę... do szpitala nie masz obowiązku iść w tej chwili, nikt Cię tam wołami nie zaciągnie. Na żadno łyżeczkowanie się nie gódź. To dopiero 6 tc, to forum nie takie cuda widziało!
Ja bym zrobiła tak :
1. USG u innego specjalisty
2. Beta w odstępie 48 h
pęcherzyk ROŚNIE! a dopóki to robi, to znaczy że ciąża się rozwija... Może ciut wolniej niż być powinno, ale to nie powód by ją usuwać. Takie moje zdanie
Ines! gratuluję pozytywnej wizyty
Ale już spore te krewetki nasze
EM89 lubi tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:Cześć kochane. Jest zagrozenie poronieniem... Serduszko bije ale lekarz mowi ze nie bedzie mnie oszukiwal, bo zagrozenie jest duze
ale czemu?
Krwiak?
Odkleja się kosmówka?
Znasz jakieś konkrety?
Oby niemocno zaciskam kciuki!
-
19Biedroneczka91 wrote:Konkretow nie znam. Ale leze na ginekologii nie na patologii wiec jest zle
Ale dziwi mnie to...
na jakiej podstawie lekarz ocenił że zagrożenie jest duże?
widział coś niepokojącego w obrazie USG? powinien Ci powiedzieć...
ja przy Emmie krwawiłam jak przy @ a zagrożenia nie było... dlatego ja bym dociekała przyczyny -
Dziekuje Wam. Nie wiem po czym to wniosl. Jakis mlody... Powiedzial ze z Dzidziusiem oki. Serduszko 168 uderzen na minute
grzeszna24 lubi tę wiadomość