X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2017
Odpowiedz

Czerwiec 2017

Oceń ten wątek:
  • duszka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka pomodl się do świętej Matki Teresy z Kalkuty ... wiem że ona pomoże ;) ja już się pomodlilam za Ciebie !

Kojotowa lubi tę wiadomość

gIM3p1.png
    X9Kyp1.png
    3Fi4p1.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko, a może spróbuj zapytać?
    No bo jeśli z dzidziusiem ok, serduszko pięknie bije, idealnie...
    Mam wrażenie, że lekarz się wystraszył tego że krwawisz...

oby tak było!

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Lila26 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli dzisiejszy dzien nie jest najszczesliwszy
    Biedroneczko jezeli mowisz mlody to moze po prostu przestraszyl sie krwawienia ,nic jeszcze nie wskazuje na to ze poronisz , odpoczywaj !

Lila

4c3t3e3kw88kz09h.png

10.11.16 SERDUSZKO <3

iv09vcqggbuo5eac.png
  • 19Biedroneczka91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duszka dziekuje. Różaniec mam ciagle w rękach. Pianistka gdyby tylko ktos do mnie przyszedl to bym zapytala. Leze i tyle...

w4sq9jcgmw79sv3t.png
    yf3b3vt.png
  • duszka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka myślę cały czas o Tobie . Bardzo dobrze że się modlisz . Musi być dobrze !! Wierzę w to ! ♡

gIM3p1.png
    X9Kyp1.png
    3Fi4p1.png
  • Totoja Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko trzymam kciuki. Serducho pieknie bije, a Ty teraz lez, lez. Wierze ze bedzie dobrze.
    Mam tylko jedno rozwiazanie dla librusika. Jedz do szpitala na Ip. Powiedz ze bardzo boli Cie brzuch, badz mialas krwawienie. Kazde IP musi Cie przyjac i zbadac.

Ja sie rzadko odzywam. Mam kryzys w domu. Moj 13 latek jest tragiczny, sama jestem.klebkiem nerwow. Z mezem przez to nie moge sie dogadac. Wszystko do bani :-(

0d1ylqxwgj8ci0pf.png
    k0kdanli3ifomssb.png
  • VillemoVilo Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka, strasznie mocno trzymam kciuki! Wierzę w Twojego maluszka!

Librusik, dziewczyny chyba już wszystkie rady i możliwości Ci wymyśliły. Ja chyba też bym na IP pojechała i naściemniała, albo koniecznie jutro i pojutrze beta.

k0kdanlirkz38pxc.png
    k0kdvcqg5yj19pn8.png
  • Miuczek Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko napewno bedzie dobrze serduszko bije troche poleżysz i wrócicie do domu

• Kiki1916 Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje beta troszkę podrosla 26.10 było 2758 a 06.11 było 8031 nie jest idealnie ale rośnie.Pecherzyk tez rośnie dziś miał 11mm u lekarza NFZ,mówi ze mało ale każe jeszcze tydzień poczekać ze może się pojawi zarodek bo jak nie to zabieg. Nikt nie umiem wyliczyc terminu ciąży, OM 01.09 ale ciąża jest napewno z przytulania 24.09 i stad ta różnica,o 19 mam wizytę u prywatnego może tam lepszy sprzet

Librusik czekaj jeszcze masz podobne daty do mnie a mi kazał czekać ze nie takie rzeczy widział

qb3cx1hpeaoyieq4.png

km5stv73jxnbqbzg.png

* 15.11.2016 mój kochany aniołek
  • Lila26 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez pisalam zeby librusik do szpitala pojechala wymyslila bol brzucha zeby zrobili usg no ale chyba librusik pojechala do tego szpitala z tym skierowaniem bo cos sie nie odzywa.. ;(

Lila

4c3t3e3kw88kz09h.png

10.11.16 SERDUSZKO <3

iv09vcqggbuo5eac.png
  • madziątko Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tatusia jaki piękny Ktosiek
    Biedroneczka będzie dobrze, wierzę w to mocno.

A ja znowu mam mdłości, juz myślałam że nie wrócą :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 16:36

hchyskjoaba32ls1.png
  • tutusia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziatko przyjmij zaproszenie do przyjaciolek - chcialam Ci wiadomosc o badaniach prenatalnych wyslac, moze Ci sie przyda, bo pamietam, ze problem z terminem mialas :)

f2w3flw1wyt7w9l7.png
  • renc Koleżanka

Wysłany: 7 listopada 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko trzymam mocno kciuki za Ciebie i dzieciątko. Serduszko pięknie bije, musi być dobrze.

16ud3e3k34qj5cjg.png
  • Miuczek Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj obudziłam sie bez mdłości i przyznamy ze troche świruje . Czy mogą zniknąć , strasznie sie męczyłam ale przynajmniej wiedziałam ze fasol sie gości , a dziś boli mnie troche brzuch , czuje sie znów przeziębiona ale mdłości brak

• madziątko Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutusia, przyjęte ;)

Już cała w nerwach jestem, w środę wizyta :)

hchyskjoaba32ls1.png
  • rudajola Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutusia-zdjęcie jest mega :)
    Pianistka- mam tyle samo wzrostu co Ty dokładnie 163 cm, córka urodziła się z wagą 4190 i 60 cm długa :) może jakbym miała swoją położna to by się udało,tak blisko było. Później dziewczyny po sn smigaly a ja jak kaleka po cc.

Sowa-w pierwszej ciąży schudłam w pierwszych miesiącach 5kg. Córka urodziła się ponad 4 kg, wiec spoko nic się nie dzieje dzieciowi ani Tobie, taki urok ciOnzy

Biedroneczko-wiele jest ciąż zagrożonych i wszystko kończy się dobrze, mocno trzymam kciuki

Librusik-poszlabym prywatnie, prywatnie od ręki znajdziesz termin, niestety tak to jest ze jak zapłacić i odzalowac te 100-150 zl jest lepszy sprzęt i lekarz bardziej przychylny, trzeba się z tym pogodzić niestety. Ja też najchętniej chodzilabym NFZ niestety jest jak jest

U mnie też mandarynki są hitem, poza tym brak pomysłu na obiady nic obiadowego nie chce mi podejść , mam dość chleba już ,niby ochote mam na rozne frykasy ale jak przychodzi co do czego to ciężko zjeść

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 17:19

Wuj6p1.png[img][/img]
  • tutusia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziatko wyslalam Ci wiadomosc.

Kiki dobrze, ze rosnie! Jeszcze troche cierpliwosci i bedziesz wiedziala czy wszystko dobrze. Ale zapowiada sie dobrze!

Miuczek nie codziennie musza byc objawy, zwlaszcza w pozniejszych tygodniach. Dziewczyny juz pisaly o ustajacych (i niestety powracajacych czasem) mdlosciach. Mnie piersi jednego dnia potrafia nie bolec w ogole, a drugiego budze sie z ostrym klujacym bolem - nie ma reguly :) nie ma sie czym martwic!

Siedze w Pendolino do Wawy i mnie ssie z glodu. Zjadlam juz bulke, 2 mandarynki. Mam jeszcze banana, ale nie wiem czy do Warsa nie pojde... tylko za 1,5h bede juz na miejscu i bede szla na jakies jedzenie z przyjaciolka. Ah te dylematy ciezarnej ;)

f2w3flw1wyt7w9l7.png
  • Milk@ Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudajola -librusik chodzila do tego lekarza prywatnie,nie na NFZ.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 17:50

3jgx3e3kwiaavgi0.png
    zrz6j44jecrp7bwo.png
  • Caro Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka Kochana, no ale lekarz Ci nagadał i właściwie nie powiedział nic konkretnego.. Ehh, najważniejsze że serduszko bije! Tej myśli musisz się trzymać! Trzymam baaaardzo mocno kciuki <3

Co to dzisiaj za dzień..

Ja pojechałam z mamą zarejestrować ich samochód, wyjeżdżamy z sobie z parkingu, no i czuję, że coś nie tak z kierownicą, wyrywało mi ją z ręki. Zjechałam w końcu gdzieś, patrzę, a tam flak!!! :| Super.. Na szczęście przyjechał teściu, założył zapasówkę, pojechałam do domu a on zabrał oponę do wulkanizatora, naprawił, przywiózł mi i założył. Ahh dobrze, że wokoło mam trochę tych ludzi do pomocy heh. Zmarzłam dzisiaj jak cholercia..

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Caroina Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutusia Super fotki

Biedroneczka 3mam kciuki za Was. Już kiedys pisałam, że leżałam na patologii z dziewczyną, która była po krwotoku i miała przy tym silne skurcze. Przeleżała 2 tyg w szpitalu. Wróciła do domu i donosiła ciąze. Musi być dobrze

Librisik Co do wielkości pęcherzyka nie wiem czy jest odpowiednia. U mnie w 6t5d był widoczny sam pęcherzyk i doktorka kazała jeszcze poczekać i upewnic się później więc wydaje mi się, ze za szybko Cie wysyła jeśli nic Ci nie dolega. Ja bym poczekała np. tydzień i wybrała się ponownie USG.

a8doflw15bf09tk7.png

gyxw9vvjqzvw74oq.png

wff2px9i1zla76nq.png
‹‹ 304 305 306 307 308 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ