Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojej ale wieści
Trzymam kciuki dziewczynu żebyście zobaczyły jednak serduszka! Ja w pierwszej ciazy jak bylam na IP tez mialam zonka bo lekarz powiedział ze no w ciąży jestem ale on nic nie widzi i ze mam przyjść za tydzień na kontrole ale mialam tydzien pozniej wizyte u lekarki i byłam nastawiona ze nic nie będzie a zobaczyłam serduszko!!
Biedroneczko trzymam kciuki żeby krwawienie sie zatrzymałoehhh
-
Dziewczyny przykro mi, ze komplikacje nie tylko u mnie. 7.11 to slaby dzien... Ja jak Sokrates wiem ze nic nie wiem... Niech mi dadza leki i puszcza do domu. I tak nic nie robia... Jutro o 9 obchod to sie moze cos dowiem. Dostalam 2 luteiny dopochwowo ale ciagle wylatuja. Wiec dali mi pod jezyk.Jak leze to nie leci jak bylam siku to znow polecialo.....
Ja za to mam chyba za wysokie ciśnienie bo serce mi daje o sobie znać.i nie wiem czy czuję dyskomfort w brzuchu z powodów ciążowych czy jedzeniowych...generalnie mi zle.
Miałam trochę stresu ostatnio,a właściwie powinnam napisać,że mam,bo problem nadal nie rozwiązany.nie wiem czy przez to się zle nie czujęmam nadzieję,że fasolce nie zaszkodzi.
Biedronka mam nadzieję,że rano dowiesz się coś konkretniejszego i oby to krwawienie ustało.
Dziewczyny czekające na serduszka -trzymam mocno kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 23:18
-
Biedroneczko, pamiętałam o Was w modlitwie... Będzie dobrze :-*
-
LaRa wrote:S1985, myślałam dzis o Tobie.
Co u Ciebie, kochana? Jak sie trzymasz?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:Witam, ja nadal czekam, nic się nie dzieje, ani plamien ani nic objawy wszystkie nadal mam, kontrolnie wizytę mam w czwartek
A moze to znaczy ze wszystko bedzie dobrze. Wiem, ze ciezko w to wierzyc i sie ludzic ale minelo juz tyle czasu, ze samo sie powinno juz zaczac. A Ty w ogoie jak sie czujesz? Chociaz troche ciazowo?
-
Hej z rana. Pochłonęłam dziś idealne śniadanie ciężarnej - 3 mandarynki
Mam dziś wizytę i już przebieram nóżkami na myśl o zobaczeniu serduszka.
Znowu miałam takie szalone sny, że szok:) Budzę się z głupkowatym uśmiechem na buziLila26, małaMyszka, Caro lubią tę wiadomość
-
VillemoVilo wrote:Hej z rana. Pochłonęłam dziś idealne śniadanie ciężarnej - 3 mandarynki
Mam dziś wizytę i już przebieram nóżkami na myśl o zobaczeniu serduszka.
Znowu miałam takie szalone sny, że szok:) Budzę się z głupkowatym uśmiechem na buzi -
Przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale wczoraj chrzestny córki przyjechał do nas, bo jutro wylatuje.
Po wczorajszej wizycie, jest dobrzeto coś różowawe, co zauważyłam przy korzystaniu z wc, to od infekcji.
Maluch mierzy 0,52cm i ma pięknie bijące serduszko w rytmie 110 uderzen/min. Mam brać witaminy z DHA i magnez.
Zrobiłam powtórkę TSH i w ciągu tygodnia podskoczyło do 3, a bylo 2,4.
Czeka mnie maraton z badaniami. Z racji tego, że brałam Metforminę, to od razu mam zrobić krzywą cukrową. Wszystkie wyniki mam przynieść na wizytę 23.11Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 07:26
Lila26, VillemoVilo, renc, Justyna911, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
MagM wrote:Przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale wczoraj chrzestny córki przyjechał do nas, bo jutro wylatuje.
Po wczorajszej wizycie, jest dobrzeto coś różowawe, co zauważyłam przy korzystaniu z wc, to od infekcji.
Maluch mierzy 0,52cm i ma pięknie bijące serduszko w rytmie 110 uderzen/min. Mam brać witaminy z DHA i magnez.
Zrobiłam powtórkę TSH i w ciągu tygodnia podskoczyło do 3, a bylo 2,4. JutrPrzepraszam, że tak późno, ale chrzestny Natalki przyjechał do nas, bo jutro wylatuje.
Po wizycie, jest dobrzeto coś różowawe, to od infekcji.
Maluch mierzy 0,52cm i ma pięknie bijące :serce: 110 uderzen/min. Mam brać witaminy z DHA i magnez.
Zrobiłam powtórkę TSH i w ciągu tygodnia podskoczyło do 3, a bylo 2,4. Dzisiaj mam wizytę u endokrynologa, więc będziemy zbijać to TSH.
o 15 mam wizytę u endokrynologa, więc będziemy zbijać to TSH.
Czeka mnie maraton z badaniami. Z racji tego, że brałam Metforminę, to od razu mam zrobić krzywą cukrową. Wszystkie wyniki mam przynieść na wizytę 23.11
Cudowne wieści ! Super ze babelek rosnie ! -
Hej;* ja jeszcze przed obchodem. Krwawienie zamienilo się w brudzenie wiec mysle ze jest dobrze. Zobacze co powie lekarz. Czekam na śniadanko zeby przyjac leki:*
tutusia, Caro, annamaria83 lubią tę wiadomość
Hej z rana
Gratuluje pięknej fasolinki MagM
S1985 ja mimo wszystko trzymam kciuki, moze nie wszystko stracone
Biedroneczko, to dobry objaw! A jesli na obchodzie ci powiedzą ze nikt nie zna przyczyny krwawienia to ja bym zwróciła uwage lekarzowi by w swojej przyszłej karierze raczył nie straszyć pacjentek ze jest zle i bardzo zagraża poronienie jesli nic sie nie dzieje! W ciazy plami większość kobiet, krwawi pewnie 1/3 i w większości to nie znaczy nic jesli nie ma krwiaków, łożyska przodującego itd. Bo jesli obraz usg jest ok, to pewnie złuszcza sie endo z niezajetych obszarów. W kiedy powinnaś mieć miesiączkę? Ja w okresie okołomiesiaczkowym plamilam... w ciazy z Emmą miałam krwawienie.
-
Witajcie kochane!!!
S może nie jest tak źle jak się wydaje? Może faktycznie jest jakaś nadzieja...
MagM super wieści.
Biedroneczko, to chyba dobry znak, cały czas trzymam kciuki! Daj znać po obchodzie.
Powodzenia na wizytach...