Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w 9tc jutro mam wizytę i oczywiście nie mogę się doczekać
Samopoczucie różne mdli mnie jak jestem glodna wiec co chwile muszę coś chrupać, myslałam że dużo mi przybyło przez to podjadanie ale waga wskazuje -0,7kg. Brzuszek się zaokraglił i pewno na święta będzie już sporaśny -
Biedroneczka ciesze sie ze malenstwo ma sie dobrze Lez,odpoczywaj,dbaj o Was a bedzie dobrze Ja dzis zaczelam dzien od mdlosci i bolu glowy,a i zawrotow glowy Moze cisnienie takie slabe A co do pobolewania mnie tak dziwnie wczoraj rozciagalo Mialam uczucie jakby rozprezala mi sie szyjka i az czulam ucisk w podbrzuszu I co jakis czas mam bole nog jak przed okresem Ale jak poleze,odpoczne to przechodza
Aleksander Jan ur. 01.06.2017 (8:30)- 3400/53 cm 10 pkt.
.
Karolek (aniołek) 38 tydz ciazy, ur.18.12.2014 r -
Cześć
S1985 To może jeszcze usłyszysz dobre wieści, 3mam kciuki za to:)
VillemoVilo Udanej wizyty
Magm super wieści. Gratuluje:)
Biedroneczko Dziwie się, że pozwolili Ci chodzić do WC. U nas każą leżeć i dają basenik.
Jak już Cie wypuszczą leż jak najwięcej, wstawaj tylko do WC i będzie dobrze:) Kuzynka miała podobną sytuacje. Przesiedziała na kanapie, obsługiwana przez rodzine. Ciężko było ale donosiła i urodziła zdrowego synka.
Niki69 Mnie raz kuło mocno ale przez chwile
VillemoVilo lubi tę wiadomość
-
Ja tez musze ciagle cos podjadac bo inaczej mnie mdli A najgorsze ze nie mam wogole ochoty na jedzenie obiadowe Od wszystkiego mnie odrzuca
Aleksander Jan ur. 01.06.2017 (8:30)- 3400/53 cm 10 pkt.
.
Karolek (aniołek) 38 tydz ciazy, ur.18.12.2014 r -
sandri_1 wrote:Ma ktos taki śluz? Jasno beżowy? Czy to normalne? Martwie się. ..
-
Tak na siusiu wychodze. Ale i brudzenie ustępuje. Mam nadzieje ze nic nowego nie bedzie. A po wyjsciu bede lezec i lezec a w przerwach lezec:) dzis az sie poplakalam jak zobaczylam jak dzidzius macha raczkami i nozkami:) tak pieknie rosnie
annamaria83, EM89, LaRa, Paula_29 lubią tę wiadomość
sandri_1 wrote:Ma ktos taki śluz? Jasno beżowy? Czy to normalne? Martwie się. ..
Co do lekarzy to przypomnialo mi sie jak w pierwszej ciazy odebralam wyniki i mialam 5x prsekroczona norme leukocytow w moczu. Chodzilam do lekarza prywatnie i po odbiorze zadzwonilam do niego z pytaniem czy to niebezpieczne. Najpierw zjechal mnie, ze dzwonie do niego z pierdolami, ale za chwile zapytal czy jestem jego pacjentka prywatna czy na nfz. JAk powiedzialam, ze prywatna to powiedzial, ze mam jeszcze dzisiaj zglosic sie do gabinetu, bo to zagraza dziecku. Powiedzialam mu pocaluj sie pan w dupe i sie rozlaczylam. Juz do niego nie poszlam
grzeszna24 lubi tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:Tak na siusiu wychodze. Ale i brudzenie ustępuje. Mam nadzieje ze nic nowego nie bedzie. A po wyjsciu bede lezec i lezec a w przerwach lezec:) dzis az sie poplakalam jak zobaczylam jak dzidzius macha raczkami i nozkami:) tak pieknie rosnie
Biedroneczko, cudownie -
Hej dziewczyny
Biedroneczko super że wszystko dobrze się układa, teraz tylko odpoczywaj
Kiki, Librusik - trzymam mocno za was kciuki, oby było dobrze, myślcie pozytywnie
VillemmoVilo - trzymam kciuki za wizytę, ja też dziś idę :0 to moja pierwsza wizyta, ciekawe czy będziemy podglądać
Pozdrawiam wszystkie czerwcowe mamusie
grzeszna24, VillemoVilo lubią tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:Tak na siusiu wychodze. Ale i brudzenie ustępuje. Mam nadzieje ze nic nowego nie bedzie. A po wyjsciu bede lezec i lezec a w przerwach lezec:) dzis az sie poplakalam jak zobaczylam jak dzidzius macha raczkami i nozkami:) tak pieknie rosnie
No i superwiedziałam ze musi byc dobrze :* mi sie tez wczoraj wydawało ze machał i dobrej pory nie wiem czy to juz mozliwe
ile cm ma Twój maluszek?
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]