Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
19Biedroneczka91 wrote:Tak na siusiu wychodze. Ale i brudzenie ustępuje. Mam nadzieje ze nic nowego nie bedzie. A po wyjsciu bede lezec i lezec a w przerwach lezec:) dzis az sie poplakalam jak zobaczylam jak dzidzius macha raczkami i nozkami:) tak pieknie rosnie
Biedroneczko super wieści Będzie dobrzeOdpoczywaj i niczym się już nie stresuj Trzymamy za Was kciuki
Aleksander Jan ur. 01.06.2017 (8:30)- 3400/53 cm 10 pkt.
.
Karolek (aniołek) 38 tydz ciazy, ur.18.12.2014 r -
Trzymam kciuki za wszystkie najbliższe wizyty
My wybieramy się dopiero za 3 tygodnie, więc mamy troszkę czekania
Ines z tego co słyszałam od mojej ginki w 10 tyg można już widzieć jak maleństwo macha rączkami
Ja mam nadzieję, że na kolejnej wizycie zobaczę jak dzidzia się rusza i może też nam zamachagrzeszna24 lubi tę wiadomość
Aleksander Jan ur. 01.06.2017 (8:30)- 3400/53 cm 10 pkt.
.
Karolek (aniołek) 38 tydz ciazy, ur.18.12.2014 r -
sandri ja plamiłam na brązowo, było 3 dni spokoju i teraz jest takie lekkie beżowe brudzenie ale u mnie to może być końcówka infekcji którą miałam.
Mój lekarz cały czas mki powtarza ze brazowymi plamieniami czy brudzeniami mam sie nie przejmowac bo vone czesto się zdarzają i ma je wiele kobiet. Jego zdaniem niepokojące są krwawienia obfite z bólem brzucha lub plamienia gdzie zużywam wiecej niż 5 wkładek na dobę, ale jesli się martwisz to zadzwoń do lekarza prowadzącego ciąze i spytaj. A bierzesz luteine? -
ines. wrote:No i super
wiedziałam ze musi byc dobrze :* mi sie tez wczoraj wydawało ze machał i dobrej pory nie wiem czy to juz mozliwe
ile cm ma Twój maluszek?
Biedroneczka ciesze się że wszystko ok
Miałam wczoraj napad, zaczęłam płakać bo nic mi nie smakowało, zrobiłam ciasto marchewkowe z polewą czekoladową i w polewie czułam masło co bardzo mi przeszkadzało. Mój mąż patrzył się na mnie jak na głupka
Powiem wam że mam straszne obrzydzenie do jedzenia. Jak zawsze uwielbiałam ser tak teraz od 2 tygodni już go nie tknę, żadnej wędliny, warzyw. Z owoców zjem jabłko, banana, kiwi i soki z marchwi i jabłek. Ale ogólnie mało jem, nawet ze niezdrowym żarciem nie przepadam na tą chwile. Wczoraj mąż przywiózł mi big maca bo wspomniałam że mam ochote na sos co jest w środku ale zjadłam może połowę i stwierdziłam że to nie to.
Najlepiej smakuje mi bułka z masłem, chleb w jajku albo kisiel. Już nie wiem co mam robić -
Hej
Jejuuuu, jaki mam dzień ciężki
Biedroneczko! Cudowna wiadomość, pięknaTak właśnie czułam, że na USG wszystko git a ta panika to na widok krwi
będzie dobrze
leż jak najwięcej, odpoczywaj i skup się na WAS :* Dla pocieszenia powiem, że np w No kobiety z krwawieniem chodzą do pracy i rodzą zdrowe dzieci
naprawdę, będzie dobrze
ale się cieszę
Sandri, ja taki śluz mam prawie codziennie. Dupka nie biorę. Z Emmą też taki miałam, a luteinę brałam
W ogóle to witamy się w 10 tc, bardzo dorodnie z resztą
VillemoVilo, małaMyszka, Justyna911, EM89, Adry, Caroina, Magg_ie, Asikkk, Caro, Paula_29, annamaria83 lubią tę wiadomość
-
Pianistka wrote:W ogóle to witamy się w 10 tc, bardzo dorodnie z resztą
mi też trochę urósł, ale raczej i przed ciążą nie byłam szczuplutka więc wydawało mi się, że na brzusio będę musiała długo czekać. U Ciebie wygląda pięknie, wow!!
Synek 17.06.2017r
Maleństwo w drodze ❤ -
Groszka wrote:Jejku, jaki spory brzusio!! Zazdroszczę
mi też trochę urósł, ale raczej i przed ciążą nie byłam szczuplutka więc wydawało mi się, że na brzusio będę musiała długo czekać. U Ciebie wygląda pięknie, wow!!
Ja szczupła nie jestem a brzuszek szybko widać było i w pierwszej ciazy
Choc teraz duzo szybciej
W poprzedniej taki miałam w 13-14 tc -
I co dalej cisza i nic nie wiadomo co z dziewczynami
eh
Ja ciagle głodna juz mam tego dość... ilez można jeść... probuje jesc co 3h male porcje jak zawsze ale jak tak jem to ciągle mam mało grrr... juz widze ile bede wazyc pod koniec ciąży ;( -
Ja zauwazylam, że co dwa dni mam większy apetyt. Dzisiaj zjadłam obiad i na razie nic nie podjadłam. Wczoraj za to żarłam co 5 min
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 17:24