Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
LaRa wrote:I ja sie dzis witam,
Mała jeszcze śpi wiec na szybko przeglądam internety.
Misiaimis, nie stresuj sie, mysl pozytywnie. Moze była późniejsza owulka?
U mnie za to niski progesteron, ale w normie, i co tu robić? Chyba najlepsza rzeczą to zachować spokój, bo tylko spokoj moze nas uratować.
A za oknem.....UWAGA!!!! 4 st C. Omg idzie zima2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Witam się dziś i ja:)
siknęłam sobie jeszcze raz, krecha wyraźnie ciemnieje, jest ok
niestety nie mam możliwości iść na betę, lipa
Rudajola, tak, trzeba mieć kogoś w przyjaciółkach by pisać...
s1985 i mnie dziś biegunka nawiedziła w ciąży z Emmą 90% czasu spędziłam w toalecie ze sraczką i naprawdę nie życzę sobie powtórki... ^^ -
Misiaimis wrote:No owu byla w 18dc. Tylko tu byla tez beta spadajaca w miedzyczasie. strasznie sie boje2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Pianistka wrote:Witam się dziś i ja:)
siknęłam sobie jeszcze raz, krecha wyraźnie ciemnieje, jest ok
niestety nie mam możliwości iść na betę, lipa
Rudajola, tak, trzeba mieć kogoś w przyjaciółkach by pisać...
s1985 i mnie dziś biegunka nawiedziła w ciąży z Emmą 90% czasu spędziłam w toalecie ze sraczką i naprawdę nie życzę sobie powtórki... ^^małaMyszka lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:Niestety ale chyba musisz zrobić kolejna betę, bo wahania bety też mogą świadczyć o ciąży pozamacicznej ;(
No wlasnie tego tak bardzo sie boje, bo po spadajacej becie zaczelam sie godzic z tym, ze strace..a teraz zglupialam.Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
s1985 wrote:Wolę jednak z tej strony niż z drugiej hihi
ja mam wrażenie, że ta ciąża upłynie mi pod znakiem dylematu "siadać czy klękać"
dzisiaj siedziałam z biegunką zastanawiając się "rzygnę, czy nie rzygnę"
słitSusannaDean, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Czerwcowe Mamuski
Poranne ptaszki Wy faktycznie spac nie mozecie, a ja za to jestem dalej nieprzytomna i najchetniej poszlabym dalej spac.
Koncze wlasnie śniadanie, powoli zbieram sie do balon, aż nie chce mi sie wychodzic w taka zimnice.
U mnie wczoraj też wzdecia mega, brzuch jak balon. -
hejka dziewczyny witam sie i ja domek juz posprzątany zostało jeszcze tylko poodkurzać i jest git o 10 przyjezdza moja siostra na 14:30 ide do gina a na 16:40 do endokrynologa normalnie dzień zapełniony a na dodatek jak wczoraj byłm u lekarza okazało sie że mam ostre zapalenie oskrzeli i bez antybiotyku sie nie obejdzie dostałam duomox bleee te wielkie tabletki masakra, M jedzie w piatek na delegacje ale wraca w sobote, w sobote te idziemy na podwójne urodziny do znajomych :)a w niedziele jedziemy na chrzciny M bedzie chrzestnym bo to od szwagierki misiaczek
-
mam pytanie co byscie zrobiły na moim miejscu mam w miare fajna prace teraz bym siedziała tylko cały czas w biurze ale zero nadgodzin zero premi zero wszystkiego..... a w domu jak bym siedziała to bym miała o niecałe 1000 zł wiecej miesiecznie niz jak bym chodziła do pracy jedynie obawiam sie mojego stanowiska jak wróce.... chyba zostane w domu
-
;oniqa wrote:mam pytanie co byscie zrobiły na moim miejscu mam w miare fajna prace teraz bym siedziała tylko cały czas w biurze ale zero nadgodzin zero premi zero wszystkiego..... a w domu jak bym siedziała to bym miała o niecałe 1000 zł wiecej miesiecznie niz jak bym chodziła do pracy jedynie obawiam sie mojego stanowiska jak wróce.... chyba zostane w domu
Jasne jakbym miala siedziec i dostawac 1000 zl wiecej to sama bym siedziała.
Dziewczyny a orientujecie sie czy w dalszym ciagu jest to 1000 zl macierzyńskiego dla wszystkich ?
;oniqa lubi tę wiadomość
-
Oniqua, ja bym siedziała
I fajny czas ci sie zapowiada, intensywny lubię tak
Nisia, ja bym chętnie pospala ale mam rannego ptaszka w domu wstalysmy wiec przed 6
A co do macierzyńskiego to niestety nie pomogę :*
Do mnie dzisiaj przyjeżdża koleżanka z 1,5 miesięczną córką także tez miły dzien sie zapowiada -
Nisia2901 wrote:Jasne jakbym miala siedziec i dostawac 1000 zl wiecej to sama bym siedziała.
Dziewczyny a orientujecie sie czy w dalszym ciagu jest to 1000 zl macierzyńskiego dla wszystkich ? -
;oniqa wrote:mam pytanie co byscie zrobiły na moim miejscu mam w miare fajna prace teraz bym siedziała tylko cały czas w biurze ale zero nadgodzin zero premi zero wszystkiego..... a w domu jak bym siedziała to bym miała o niecałe 1000 zł wiecej miesiecznie niz jak bym chodziła do pracy jedynie obawiam sie mojego stanowiska jak wróce.... chyba zostane w domu
-
Ten 1000 jest dla osob ktorym.macierzynski nie przyslugiwal.badz kwota macierzynskiego byla nizsza niz 1000zl (to wtedy wyrownuja).
Nalezy sie studentkom, kobieta zatrudnionym na umowe o dzielo, ubezpieczonym w krusie -
dobry...
U nas zimno i ponuro...i deszczowo. Jesień na całego.
Synek przyzwyczajony spędzać całe dnie na polu, to teraz nie może się przyzwyczaić, ale musi bo ładniej już nie będzie.
Ja też jestem przeziębiona, zaraził mnie synek. Całe szczęście nie mam gorączki bo to jest niebezpieczne podobno.
Moja betaHCG z niedzieli 473mlU, a po 48H 1328mlU, chyba ok nie?
Zmartwiłam się bo ostatnie przyrosty o 210%, a tutaj tylko 180%, ale mąż mnie postawił do pionu, że nie musi przyrastać zawsze tak samo, ważne, żeby w normie, czyli co najmniej się podwoiła.
Dzwoniłam umówić się do gina, termin mam na 19 października, czyli 6+6tc.
Czy któraś z mam jest po cc?
Mam pytanie, czy odczuwacie jakieś bóle czy coś z tym związane?
Pytam bo cały czas mam takie dziwne uczucie, taki ucisk i nie wiem czy to związane normalnie z ciążą, czy może teraz zrosty dają znać?
W ogóle, to nie czuję się ciążowo... jedyne co mi dokucza to bezsenność, a w poprzednich ciążach byłam senna. Może przyjdzie to z czasem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 08:44
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016