Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka wrote:Nisia, mnie od kilku dni mdli raz mocniej raz lzej, ale od wczoraj ledwo funkcjonuje
Wpółczuję wam dziewczyny... ja miałam większe mdłości w pierwszej ciąży - całodniowe...teraz mam tylko z rana i ew jak coś zjem ale to zmuli na chwilke dosłowie 5 min... a tak nie mam uffffffWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 15:05
-
Na mdłości pilam non stop cos ciepłego najlepiej rumianek, mięta, melisa Jesli zeladek mialam wciąż rozgrzewany i nigdy nie był pusty nie było źle. Na niektórych działają ciasteczka korzenne albo migdaly... Mi jednak ulge przynosily wlasnie cieple delikane ziola Pilam na zmiane w sumie całą ciążę Teraz też popijam
-
Karolina, no właśnie, mnie wczoraj męczyło 4 h a do tego senność i ból głowy, próbowałam usnąć, i co chwile mnie budziło usnęłam ok 21:50 a o 22:30 pierwsza pobudka małej, a ja wstałam jak na meeeeega kacu
nie chcę tak dziś
i dzięki za pomysły, spróbuję z jakimś ciepłym napojem, ciasteczka korzenne też wydają się fajne... może krakersy?
Nisia, ja też tak mam staram się o tym nie myśleć ale się nie da -
Cześć dziewczyny, mogę dołączyć?
Trochę Was podczytywałam z nadzieją i udało się. Dziś zrobiłam test i wyszedł cień cienia. Beta 56,69 mIu/ml
Termin belly podaje mi na 25 czerwca
W ogóle październik to chyba szczęśliwy miesiąc. 3 lata temu w październiku zaszłam w pierwszą ciąże i w lipcu urodziła się Zuzias1985, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Udalo mi sie wcisnąć juz na piątek do endo. Bardzo sie ciesze. W poniedziałek mam wizyte u ginka. Zobaczymy czy zarodek jest we wlasciwym miejscu i czy dobrze sie zawiązał. Nie moge się doczekać!
Ja także nie mam zadnych objawów. Sam nie wiem czy to dobrze. Powiedzialam dzis moim rodzickom. Bardzo sie ucieszyli. Szybko policzyli ze będzie to ich 8 wnuk. A 7 ma sie urodzic w maju Będzie wesolo w rodzinie. Same dzieciaczki. A ja bym bardzo chciała blizniaki ! Najlepiej dziewuszki -
Milk@ wrote:Biore duphaston 2x1,ale nie wiem czy to nie nie za mało...
Kolor taki różowo-brązowy.brzuch mnie nie boli.czasem jajnik zakłuje.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
U mnie na nudności działa kilka łyków wody gazowanej. Wiem, że podjadanie migdałów tez pomaga. Apetytu teraz nie mam, ale mnie to nie martwi przynajmniej za szybko nie przytyję w poprzednich ciążach przybierałam na wadze między 12-14 kg i z 55 kg robiło się prawie 70, oj było mi ciężko, wiec ponad 30 kg to musi być nie lada wyzwanie.
Dziś druga beta po 48 godzinach 969.9, pierwsza była 493,9. Zrobiłam od razu toxo IgM i IgG, bo mam koty w tym jednego nowego i tez dobry wynik, wiec spokojnie do 8 tygodnia na I wizytę czekam. Od razu mi lepiej i zamiast narzekać na deszcz cieszę się czystym powietrzem, co w Krakowie o tej porze roku jest nieczęsto
Pozdrawiam.Totoja lubi tę wiadomość
-
Milk@ mocno zaciskam kciuki! Musi byc dobrze!
Totoja, u nas tez październik fajny, mamy 5-tą rocznice ślubu, ja urodziny lubię ten miesiąc
Sandri super ze tak sie złożyło z szybką wizytą!
Mam dylemat... w sobotę wieczorem przyjeżdzają moi rodzice. Myśle czy powiedzieć im po ciazy? Chciałam poczekać choc do wizyty serduszkowej ale nie chce tak ze beda teraz a ja mamie za tydzień na fb napisze? Co myślicie? Oczywiście z zastrzeżeniem ze ścisle tajne...