CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti82 wrote:Tez nie wiem jaką poduszke kupic i nie kupilam narazie zadnej 😂ale podkladam sobie dodatkowy jasiek i powiem Wam,ze tez daje radę
Dziewczyny czy Wy tez macie taki wstręt do zapachow???
Jedzenie mnie totalnie nie rusza,wrecz wszystko mi ladnie pachnie ale np prysznic jest dla mnie udręką, wszystkie mydla,plyny ,balsamy ,oliwki do ciala nie moge zniesc zadnego zapachu
Tak samo srodki czystosci ☹ -
Beti ja tak samo u mnie wrażliwość na zapachy jedzenia.Też nic nie kupuję wciąż się boję.Co do kg chciałam wrócić do ćwiczeń ale przez mdłości mam niemoc.
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
MałaMiss wrote:Beti, to Ty już masz brzuszek???
-
Ambriel wrote:Beti ja tak samo u mnie wrażliwość na zapachy jedzenia.Też nic nie kupuję wciąż się boję.Co do kg chciałam wrócić do ćwiczeń ale przez mdłości mam niemoc.
Ambriel lubi tę wiadomość
-
PLPaulina wrote:A mi się wydaje, że Finezja19 chciała napisać "c" i "u". 😊
Bo akurat na klawiaturze nad literka 'u' jest 7. I chyba tak przez przypadek się kliknelo. 😊
Właśnie są tez takie siódemki 😱
https://www.e-poduszki.pl/super-mami-7-poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-wzor-decor-p177?gclid=Cj0KCQiA-4nuBRCnARIsAHwyuPpqVuyIgZ0fsftefo_s1Fp0K-SRfMujFxXpEUGbKKn8XyE9JIhFRksaAilmEALw_wcB
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
Mi by chyba brakowało tego zakrętasa xD ale rzeczywiście on zajmuje miejsce. Jak będziecie kupować to czytajcie opinie, bo niektóre podobno mają kitowe wypełnienie i szybko są takie "wyrobione"08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Ja z poprzedniej ciąży mam takiego wielkiego rogala, prawie jak O, mogę wejść do środka cała, mega zajmuje miejsce, ale śpi się super
Jeszcze nie używam, ale kwestia czasu ;p
O coś takiego:
https://allegro.pl/oferta/poduszka-do-spania-dla-kobiet-w-ciazy-ciazowa-duza-6736519418?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DCK_BG_pla_akcesoria_dla_mamy_i_dziecka_top&ev_adgr=Akcesoria+dla+mamy&gclid=Cj0KCQiA-4nuBRCnARIsAHwyuPpfzQDS2QHUVBNDAXJFEnpB-9TS44QuqM-YoWY5quENI-nliCYip2caApAqEALw_wcB⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Też mam właśnie tą i jest super, ale na inne firmy dziewczyny narzekały. Trzeba czytać. Jak ktoś chce U to motherhood chyba nie ma
weszłam w ogóle dziś na ich stronę i zobaczyłam hasło "promocja" przy chusteczkach muślinowych xD a chcę tym razem wielopieluchować od początku, więc cudnie xD ale same chusteczki się nie opylają, poczekam aż coś innego jeszcze będzie taniej xD
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Bera1983 wrote:przez cala ciaze -2,5kg?
Jejku ja przytylam 23 kg inaprawde zle wspominam ostatni miesiac bo bylo mi po prostu ciezko i upaly dawaly mi popalic do samego poroduale dotem doszła mi cukrzyca ciążowa i finalnie nie przytylam dużo od wagi wyjściowej bo ok 5,5 kg. Wczoraj wykupiłam sobie dietę pudelkowa na miesiąc dla kobiet z cukrzyca ciążowa (Maz który mnie namówił na to śmieje sie że ja, największy przeciwnik diet pudelkowych będę jeść z pudełek
) i zobaczymy jak się sprawdzi
moja siostra karmić piersią jest na diecie pudelkowej i czasem bardzo fajne potrawy przygotowują a prawdę powiedziawszy samemu gotujac nie da rady mieć takiej różnorodności. Mój ginekolog stwierdził że wynik po obciążeniu glukoza 139 po 2h jest ok ale czytałam że normy są do 140 więc na własną rękę przechodzę na dietę tyle że pozwolę sobie na grzeszki co jakiś czas. I tak od stycznia słodycze jem tylko 2x w tygodniu więc to już nie jest taki szok jak przy pierwszej ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2019, 06:26
-
nick nieaktualnyZjadłam wczoraj o 19 kilka łyżek budyniu z dżemem własnej roboty (bez dodatku cukru).
Córcia mi wciskała. Taką ma ostatnio ulubioną zabawę. Inaczej sama nie zje. ☺️
Rano cukier 178. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
W końcu dogadałam się z mężem w kwestii krzywej cukrowej. Idę 12.11Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2019, 08:31
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Mleka użyłam 2%, bo to dla córci.
Ja z mleka nie korzystam sama dla siebie. ☺️
Ale i tak wynik suuuper 😑😑😑 już nawet nie ważne co się zjadlo to po prostu masakra -
nick nieaktualny