CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
StarającaSię wrote:Piłam rano kawe.😎
Zrobie rano ten kolejny test i zobaczymy.w swoim życiu spoooro testòw robiłam i nigdy przenigdy żaden mnie nie oszukał a tym bardziej dwa i to z innej firmy.Na "żywo"te kreski są lepiej widoczne i pojawiły się po ok 1 minucie więc nie to że po czasie odczytany test czy coś.
Mnie dziwi, że testy mają czułość już od 10, niektóre od 25, a ja miałam takie same kreski jak Ty, mając tego samego dnia betę 64! I też pojawiały się po minucie. Dopiero przy becie pewnie około 5000(tego samego dnia, którego już było widać pęcherzyk ciążowy) miałam dwie grube czerwone kreski, które obie pojawiały się już od razu.
Pozdrowienia od marcówki, czasem do Was zaglądam.kasia_1988, Moniquue lubią tę wiadomość
Córeczka 13.03.2020
Jest i on 💕 24.06.2021r.
Mutacja czynnika V Leiden hetero. -
Alunis wrote:Mnie dziwi, że testy mają czułość już od 10, niektóre od 25, a ja miałam takie same kreski jak Ty, mając tego samego dnia betę 64! I też pojawiały się po minucie. Dopiero przy becie pewnie około 5000(tego samego dnia, którego już było widać pęcherzyk ciążowy) miałam dwie grube czerwone kreski, które obie pojawiały się już od razu.
Pozdrowienia od marcówki, czasem do Was zaglądam.
Przykro mi StarającaSie. Nie znam się, ale chyba dziwne, że dwa testy roznych firm wyszły pozytywne ostatnio.06.2020 👶🧚♀️ -
nick nieaktualnyKarolka9 wrote:A po co tyle chamstwa? Robię babci zakupy i na 4 piętro noszę po 15kg nawet na raz. Też tak robisz ?
Po prostu nie da się żebyśmy jako dorosłe, samodzielne kobiety miały opiekunki na czas ciąży. ☺️ Nasze mamy pracują i nie jest to możliwe by nam usługiwaly.
Musimy robić. Ale jak moja gin twierdzi, leżenie plackiem nie uratuje straconej ciąży. 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 07:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
StarającaSię wrote:1 kreska😡😡🤬🤬😫😤
Kochana bardzo mi przykro! Ale jeśli @ się nie pojawiła to idź do swojego ginekologa, niech skontroluje co dzieje się w środku.🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
PLPaulina wrote:Przepraszam. Nie chciałam być chamska. 😊
Po prostu nie da się żebyśmy jako dorosłe, samodzielne kobiety miały opiekunki na czas ciąży. ☺️ Nasze mamy pracują i nie jest to możliwe by nam usługiwaly.
Musimy robić. Ale jak moja gin twierdzi, leżenie plackiem nie uratuje straconej ciąży. 😊
Ja w ogóle nie czuje żebym była w ciąży oprócz piersi, robię wszystko to co przed ciąża i nie traktuje jej jako choroba uważam, że co ma być to będzie. Nawet jeśli kobieta straci ciążę to nie jest jej wina(choć czasami jest, ale to skrajne przypadki patologi). Mamaginekolog otworzyła fundację Ernesta, poczytajcie sobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 08:31
Olciak lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny kurde opryszczka mi wyskoczyła... Zajebiscie po prostu... Wie któras czy to groźne? Niby czytam, że jak już miałam kiedyś to nie jest groźne, ale się stresuję. Dobrze ze dziś do lekarza
Olciak lubi tę wiadomość
17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
alicjaaa_d wrote:Dziewczyny kurde opryszczka mi wyskoczyła... Zajebiscie po prostu... Wie któras czy to groźne? Niby czytam, że jak już miałam kiedyś to nie jest groźne, ale się stresuję. Dobrze ze dziś do lekarza
Ja od wczoraj straszne bóle głowyOlciak lubi tę wiadomość
-
Dzięki Beti, zapytam na pewno!
Rano byłam na badaniach ok 13 wyniki to dam znaćBeti82, Olciak lubią tę wiadomość
17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
Melduje się ponownie Dziewczyny dziś już po tygodniu od ostatniego usg (zeszły poniedziałek pęcherzyk ciążowy bez niczego i w USG 4 tydz i 5d ciąży), dziś już zarodek 5,5mm z bijącym serduszkiem - wg USG 6 tydz. + 2 dni
monia0586, Beti82, Wombat, PLPaulina, kasia_1988, yvonneSW, Olciak, alicjaaa_d, Moniquue, Malmal, Zieziulka, Martunka88 lubią tę wiadomość
-
Yamajka wrote:Melduje się ponownie Dziewczyny dziś już po tygodniu od ostatniego usg (zeszły poniedziałek pęcherzyk ciążowy bez niczego i w USG 4 tydz i 5d ciąży), dziś już zarodek 5,5mm z bijącym serduszkiem - wg USG 6 tydz. + 2 dni
'Jak ja bym chciala taki widok -
Yamajka wrote:Melduje się ponownie Dziewczyny dziś już po tygodniu od ostatniego usg (zeszły poniedziałek pęcherzyk ciążowy bez niczego i w USG 4 tydz i 5d ciąży), dziś już zarodek 5,5mm z bijącym serduszkiem - wg USG 6 tydz. + 2 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 10:57
Olciak lubi tę wiadomość