CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w pierwszej ciąży spałam baardzo słabo. Zasypiałam późno, w nocy kilka pobudek na siku i o 4,5 pobudka 🤦🏻♀️ Miałam zamiar wyspać się na zapas ale niestety teraz zasypiam bez problemu nawet o 21 czasem i w sumie wstaje ok 8 a jak się nie obudzę to mam budzik nastawiony na kilka minut po 8 bo jak pospie do 9 to Cat dzień tak mnie boli głowa, ze jestem nie do życia.
Prezent od mojej siostry 🤩
Alma84, Asiulka84, Moniquue, KatWomanDo lubią tę wiadomość
-
Ja też Dziewczyny życzę Wam wszystkiego dobrego na te Święta Dla Was, Waszych Rodzin i najbliższych.
I powodzenia tym które podczas Świąt będą ogłaszać "dobrą nowinę" napiszcie potem jak reakcje
U nas już wszyscy wiedzą.
A tak Ulka się cieszy z rodzeństwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2020, 14:32
Beti82, Pati96, Finezja19, Bera1983, Olciak, Wombat, shelby*, Lena91, Pati., Moniquue, PLPaulina, Bunia89, Ewelaa_♡, Whoosie, Kinga13, KatWomanDo lubią tę wiadomość
-
Jaka slodzinka😍
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Alma84 wrote:
Najlepiej
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
Ja byłam na wigilii u teściowej. Chcieliśmy powiedzieć, ale okazało sie, ze sa też tescie szwagierki. W sumie 12 osób dlatego zrezygnowaliśmy. Przy wyjściu moja mama wypaliła do teściowej oczywiście bo nie wytrzymała... tak sie wściekłam. Chcieliśmy przyjechać w pierwszy dzień świąt i sami przekazać tą nowinę na spokojnie, a nie w progu. Moja mama nie rozumie totalnie o co mi chodzi. A my czekaliśmy ten cały czas zeby sami poinformować. Poza tym cieszyła się bardzo i mówiła że tak czuła, ale nie wiem na jakiej podstawie bo nie chodziłam tam od początku ciąży:)06.2020 👶🧚♀️
-
Moniquue wrote:Ja byłam na wigilii u teściowej. Chcieliśmy powiedzieć, ale okazało sie, ze sa też tescie szwagierki. W sumie 12 osób dlatego zrezygnowaliśmy. Przy wyjściu moja mama wypaliła do teściowej oczywiście bo nie wytrzymała... tak sie wściekłam. Chcieliśmy przyjechać w pierwszy dzień świąt i sami przekazać tą nowinę na spokojnie, a nie w progu. Moja mama nie rozumie totalnie o co mi chodzi. A my czekaliśmy ten cały czas zeby sami poinformować. Poza tym cieszyła się bardzo i mówiła że tak czuła, ale nie wiem na jakiej podstawie bo nie chodziłam tam od początku ciąży:)
Moniquue lubi tę wiadomość
Starania od 01.2018
Kwiecień 2019 - [*] 6 tc
30.09.2019 - beta 124,5 ❤️ (4t+5)
02.10.2019 - beta 430,6 ♥️ (5t+0)
10.10.2019 - beta 5673,0 ♥️ (6t+2)
14.10.2019 - jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym
28.10.2019 - jest już ♥️, fasolka ma 1,5 cm
Encorton
Duphaston
Heparyna
Euthyrox -
U mnie na szczęście się udało w miłej atmosferze 😆 ale stresik był, jednak 15 osób na wigilii. Jak pakowałam prezent dla mojej mamy to napisałam na nim Babcia Beti i wręczyłam jej przy wszytskich i powiedziałam, że będzie babcia w przyszłym roku 🤷🏼♀️ No i dziadkowi daliśmy jako pradziadkowi 🙉
Moniquue, Pati., Pati96, KatWomanDo lubią tę wiadomość
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
My najpierw byliśmy u teściów i tam była jej siostra i życzyli rozwiązania za pół roku. Żona kuzyna wypytywala moich koleżanek z pracy i nawet przełożonej czy w ciąży nie jestem czasem, bo samochodu nie ma na parkingu. Więc było tak dretwo, a a brałam nawet sukienkę, w której widać brzuch.
A u mnie w domu wszyscy wiedzą od początku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2019, 23:29
-
Wesołych Świąt dziewczyny! u nas były życzenia szczęśliwego i łatwego porodu o czasie :p kilku znajomym i dalszej rodzinie telefonicznie powiedzieliśmy o maluszku. Mimo że nie robiliśmy za dużo na Święta to samo ogarnięcie mieszkania zajęło nam dużo czasu... Ale za to Wigilia była u nas i nie musieliśmy nigdzie jechać już zapowiedziałam że za rok może nawet posprzatane nie być a z 2 maluchów to się nigdzie nie wybieramy na Wigilię 😂
-
nick nieaktualnyMy święta spędzamy jako anty święta. 🤣🌲 Się urlopujemy po prostu.
Gości zapraszaliśmy przed świętami, moi rodzice, teściowa. Najbliżsi znajomi i chrzestni Hani. Był Mikołaj, dawał prezenty.
Naszym rodzicom daliśmy album ze zdjęciami Hani. I na ostatniej stronie były zdjęcia Hani która się chwali że będzie starszą siostrą.😆
I chociaż to właśnie wtedy chcieliśmy powiedzieć o ciąży, to niestety ale brzuch już wcześniej zaczęło być widać i byliśmy zmuszeni do takiej informacji. ☺️ Byliśmy też u babci mojej i dziadka męża na cmentarzu się pochwalić.
A tak to my nie mamy zwyczaju mówić ciotkom, wujkom i innym z którymi nie mamy regularnego kontaktu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2019, 10:08
-
U mnie wszyscy co byli na wigili wiedzieli, ale super bo było bez pytań w moja stronę 😊.
Dzisiaj nawet pochwalilam się na Facebooku wstawiając zdjęcie z mężem, a co! Święta w końcu. 🥰Asiulka84, Moniquue, Kinga13 lubią tę wiadomość
🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
Moniquue wrote:Ja byłam na wigilii u teściowej. Chcieliśmy powiedzieć, ale okazało sie, ze sa też tescie szwagierki. W sumie 12 osób dlatego zrezygnowaliśmy. Przy wyjściu moja mama wypaliła do teściowej oczywiście bo nie wytrzymała... tak sie wściekłam. Chcieliśmy przyjechać w pierwszy dzień świąt i sami przekazać tą nowinę na spokojnie, a nie w progu. Moja mama nie rozumie totalnie o co mi chodzi. A my czekaliśmy ten cały czas zeby sami poinformować. Poza tym cieszyła się bardzo i mówiła że tak czuła, ale nie wiem na jakiej podstawie bo nie chodziłam tam od początku ciąży:)
Przykro mi, ze Cię spotkała taka sytuacja 😔 moja mama tez czasem wygada coś czego miała nie mówić 😏 moim rodzicom powiedziałam o ciąży odrazu a teściom mówiliśmy wczoraj dopiero bo czekaliśmy na usg i drugi trymestr. Poprzednim razem jak byłam w ciąży to oni odrazu razem z siostra mojego małża wygadali całej rodzinie a jak poroniłam to już tego nie powiedzieli przyjechaliśmy do Polski zaraz po poronieniu a kuzynka mojego do mnie: pokaz gdzie masz ten brzuch, nic nie widać żebyś była w ciąży 🤬 popłakałam się wtedy okropnie a oni nie widzieli problemu w sobie 😏 Wczoraj moja teściowa zadzwoniła do mamy bo była taka szczęśliwa, ze aż się popłakała a moja mam jej oczywiście powiedziała, ze już wiedziała wcześniej bo ona jest w końcu moją Mamą 😐 -
Cześć dziewczyny
Gorączka świąteczna mnie wciągnęła Ale chciałam wam życzyć wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń no i oczywiście spokojnej, nudnej ciąży i szybkiego, łatwego porodu
Wesołych Świąt!!!Bera1983, Asiulka84, Moniquue, Pati. lubią tę wiadomość
-
PLPaulina wrote:My święta spędzamy jako anty święta. 🤣🌲 Się urlopujemy po prostu.
Gości zapraszaliśmy przed świętami, moi rodzice, teściowa. Najbliżsi znajomi i chrzestni Hani. Był Mikołaj, dawał prezenty.
Naszym rodzicom daliśmy album ze zdjęciami Hani. I na ostatniej stronie były zdjęcia Hani która się chwali że będzie starszą siostrą.😆
I chociaż to właśnie wtedy chcieliśmy powiedzieć o ciąży, to niestety ale brzuch już wcześniej zaczęło być widać i byliśmy zmuszeni do takiej informacji. ☺️ Byliśmy też u babci mojej i dziadka męża na cmentarzu się pochwalić.
A tak to my nie mamy zwyczaju mówić ciotkom, wujkom i innym z którymi nie mamy regularnego kontaktu.
-
nick nieaktualnyA ja nie lubię sztuczności świąt. Tego spotykania się z obcymi ludźmi przy jednym stole.
Z mężem przez 10 lat zawsze podróżowaliśmy w okresie świąt. 🙂
A na miłe spotkanie z najbliższymi można w innym czasie. Zawsze organizujemy Mikołaja, prezenty, czy na Wielkanoc szukanie prezentów na ogrodzie bo zajączek tam chowa. 🙂
A czas czysto świąt to czas dla mnie, męża i Hani. 😍