CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PLPaulina wrote:Ja też siedzę na krzywej. 😕
U mnie ta cukrzyca to całkiem inna jest. Mam bardzo duże spadki cukru.
W ogole myslalam,ze jak wybieram gina -diabetologa to bedzie jakos bardziej zwracal uwage na cukry.A on tylko na poczatku kazal zrobic i nic -
nick nieaktualny
-
Alma84 wrote:Ja mam AngelSounds i jest ok. Na telefonie mam aplikacje dzięki której pokazuje dodatkowo jakie jest tętno i można nagrać bicie serduszka.
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Karolka9 wrote:Mój dzidzius kopie o 1 w nocy. Mam nadzieje, że sie przedstawi i gdy sie urodzi bedzie w nocy spać
To normalne, że w brzuchu szaleje w nocyjak sama śpisz to nie bujasz dziecka do snu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2020, 09:30
Karolka9 lubi tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Ja chyba zwariowałam,śniło mi się dziś że byłam na usg, ale nie miał mi kto to zrobić więc robiłam sama. Na obrazie oczywiście ogromne jajeczka chłopca które zamienialy się w dziewczynke 😂 oszajeje chyba do 7mego.
melisa, PLPaulina, Dabria, Moniquue, Pati., nefaste, Kinga13, KatWomanDo, Aniulek.Ka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe, niezły sen. ☺️
Mi przed polowkowymi śniła się dziewczynka. (W 1 ciąży)
A wtedy do tego czasu nie znaliśmy płci. Chociaż każdy z zabobonów o kształcie brzucha, mdłości itd itd wróżył nam chłopaka.
A na usg pięknie pokazała się dziewczyna. ☺️ -
PLPaulina wrote:Hehe, niezły sen. ☺️
Mi przed polowkowymi śniła się dziewczynka. (W 1 ciąży)
A wtedy do tego czasu nie znaliśmy płci. Chociaż każdy z zabobonów o kształcie brzucha, mdłości itd itd wróżył nam chłopaka.
A na usg pięknie pokazała się dziewczyna. ☺️
Mi się marzy synek , i chociaż NIBY o płci nie mysle to jednak podswiadomie myślę
I na ostatnim usg nie potrzebnie mi nagdala że chyba chlopiecWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2020, 11:42
-
Ja od 16 tygodnia czuję, najpierw lekkie pukanie, teraz już coraz mocniej tak jakby obracanie.
jak popukam w brzuch to zaczyna się wiercic aż czuć jak dotykam dłonią. Jestem w szoku ze tak szybko ale może dlatego że jestem szczupła
22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Ja czuję od 2-3 dni dopiero, wiem chyba gdzie ma nogi, bo wczoraj przed snem czułam jak kopie i w nowy rok leżąc na plecach też kilka razy zebrałam w tym samym miejscu
śmieszne uczucie, ale też takie dziwne
ale to już są takie kopniaki, że jak przyłoże rękę to czuję na skórze, mąż się nawet załapał, wcześniej nie mogłam w ogóle zlokalizować ruchów dziecka, może raz poczułam smyranie pod pepkiem, a tak to cisza absolutna albo jelita 😄
Lilka94, KatWomanDo, Pati. lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Ja jutro zaczynam 16 tc ale tez jeszcze nic nie czuje, mam nadzieje, że koło 20tc już będą jakieś ruchy🥰
Póki co to tylko czuje jajniki🤷🏼♀️ I jak się macica rozciąga i tyle 😞
A jak u was z waga ? Ja zaczynałam 66 kg, w 1 trymestrze przytyłam 1kg, czyli 67kg a dziś się ważyłam i mam 67,6 kg🙉Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2020, 12:21
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
Ja w zasadzie od początku ciąży czuję gdzie jest maleństwo i usg to potwierdza, maleństwo jest z lewej strony ( siedzi sobie, więc kopniaki czuję z lewej nisko) A z prawej mam łożysko na przedniej ścianie.
Kopniaki czuję już dosyć mocne.
Co do wagi to zaczynałam z 69kg 20.12 miałam 67. -
Alma84 wrote:Ja mam AngelSounds i jest ok. Na telefonie mam aplikacje dzięki której pokazuje dodatkowo jakie jest tętno i można nagrać bicie serduszka.
Masz ściągniętą aplikację typowo do AngelSuonds, czy inną ? Mi niestety ta aplikacja od AngelSound nie działa.. -
Ja się ppo świętach jeszcze nie ważyłam, ale na ostatniej kontroli bylo ponad 54, więc myślę że doszły mi po świętach spokojnie 1-2kgStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Lece teraz na spacer do rodziców bo piękna pogoda i słońce, trzeba korzystaćStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%