CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moniquue wrote:Asiulka, czekam w takim razie na informacje i trzymam kciuki
Finezja19, Kinga13, Karola111, Alma84, Moniquue, KatWomanDo, Beti82, shelby*, nefaste, Pati. lubią tę wiadomość
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Karolka9 - nie przejmuj się, ja tez mam jakiś spadek formy w tym tygodniu. Dużo więcej muszę odpoczywać i spać popołudniami a mimo to zasypiam bez problemu w nocy. Do czerwca zdarzysz z zakupami 😂
Ja tez narazie stopuje z zakupamichyba ze znajdę coś na przecenie to chętnie kupie ale tak to czekam na letnie ciuszki😈
Łóżeczko/wózek i duże gabaryty zostawiam na Maj bo nie mam gdzie tego trzymać 😕Karolka9 lubi tę wiadomość
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
Ja dziś też czuję się fatalnie. Położyłam się z synem na drzemkę i jak wstałam to z migreną i bólem rozchodzących się kości na dole 🤦♀️ pocieszeniem jest dla mnie to że mój 13 miesięczny syn zaczął korzystać z nocnika. Wczoraj były pierwsze próby i od razu załapał do czego to służy 😁
Alma84, KatWomanDo, calineczka88, PLPaulina, Pati. lubią tę wiadomość
-
Finezja19 wrote:Asiulka84 - to wypoczywaj kochana. A jak sprawdzili, że masz te skurcze ?
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Dobra dziewczyny skonsultowaliśmy online ten wynik usg ze znajomym gin z pl powiedział ze to jakies partactwo bo niby wszystkie narządy widział a serca nie mógł zobaczyć ani żył. Powiedział ze do konsultacji za 2-3 tygodnie to sie wyznacza na kolejne usg jak sa jakieś małe nieprawidłowości a nie jak widzi sie serce trójdzielne i nie moze sie znaleźć 4 komory.
Idziemy na skan prywatny 11 lutego niestety w przyszłym tygodniu nie było terminów. Przynajmniej zobaczy to ktos inny wtedy dam znać co i jak
Dzięki za rady i wsparcieKinga13, KatWomanDo, Lena91, Pati. lubią tę wiadomość
-
Angelika daj znać jak polowkowe!
Dziewczyny dzisiaj chyba jakiś taki kiepski dzień jest, bo ja od rana też beznadziejnie się czułam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2020, 20:22
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Rub45 wrote:No my w koncu po połówkowym i tak połowkowo tez jesteśmy zadowoleni Wszystkie narządy sa na miejscu ale z sercem problem znalazł tylko 3 komory Umówił nas na usg dodatkowe za 3 tygodnie
Zastanawiam sie czy pójść prywatnie w przyszłym tygodniu jeszcze czy nieRub45 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pisałyście ostatnio o sesji z brzuszkiem. W sumie już mam termin umówiony , ale do potwierdzenia... cały czas się jeszcze waham. Dzisiaj pokazałam mężowi, myślałam że mnie wyśmieje, ale stwierdził że on też chętnie się zaangażuje...
waham się między dwoma paniamimają cudne zdjęcia...
https://pastelovekadry.com/rodzinna/galerie/z-brzuszkiem/ (chciałam ich na swój ślub, ale nie mieli terminów )
lub
https://www.juliaoleksy.com/ciaza
może doradzicie
KatWomanDo lubi tę wiadomość
-
Nefaste Ja bym brala to 1
nefaste lubi tę wiadomość
-
Karola111 wrote:Ja dziś też czuję się fatalnie. Położyłam się z synem na drzemkę i jak wstałam to z migreną i bólem rozchodzących się kości na dole 🤦♀️ pocieszeniem jest dla mnie to że mój 13 miesięczny syn zaczął korzystać z nocnika. Wczoraj były pierwsze próby i od razu załapał do czego to służy 😁
-
nick nieaktualnyKarola111 wrote:Ja dziś też czuję się fatalnie. Położyłam się z synem na drzemkę i jak wstałam to z migreną i bólem rozchodzących się kości na dole 🤦♀️ pocieszeniem jest dla mnie to że mój 13 miesięczny syn zaczął korzystać z nocnika. Wczoraj były pierwsze próby i od razu załapał do czego to służy 😁
-
Nefaste ja chyba też brałabym 1. Piękne suknie za to mają u tej drugiej Pani 😊 zawsze się zastanawiałam skąd te suknie, ale to chyba niektórzy fotografowie zapewniają? A jaki termin wybrałaś? W którym będziesz tygodniu?
06.2020 👶🧚♀️ -
Moniquue wrote:Nefaste ja chyba też brałabym 1. Piękne suknie za to mają u tej drugiej Pani 😊 zawsze się zastanawiałam skąd te suknie, ale to chyba niektórzy fotografowie zapewniają? A jaki termin wybrałaś? W którym będziesz tygodniu?
Można mieć swoje, ale oni też zapewniają. Termin na początek marca, nie chcę iść z ogromnym brzuchemJuż się czuję jak wieloryb
26 -27 tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2020, 21:02
Beti82, Moniquue, KatWomanDo lubią tę wiadomość
-
calineczka88 i PLPaulina - mi wszyscy mówili że od 2 roku dopiero powinno się sadzac dziecko 2iec myślałam że robię to za szybko
na razie chęci są nawet o 6 rano
raz jak ubieralam się w łazience przyszedł do mnie i powiedział że chce sisi więc może sam będzie się dopominał 😂
-
Karola no może na siku to później, kiedyś coś Paulina o tym pisała że do jakiegoś tam wieku nie jest wskazane ale ja to moja sadzalam tylko na kupę, chociaż siku czasami z tego też było na nocnik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2020, 21:21
Karola111 lubi tę wiadomość
-
Ja tez jakbym szla na sesje to nie na koniec
Lepiej z takim srednim brzuszkiem iscnefaste lubi tę wiadomość
-
Ja myślałam o kwietniu ze względu na pogodę, kwitnące drzewa, ale właśnie boję się że już będę za gruba 🤦♀️🤣 bo też już sie czuje jak wieloryb...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2020, 21:31
06.2020 👶🧚♀️ -
nefaste wrote:Dziewczyny pisałyście ostatnio o sesji z brzuszkiem. W sumie już mam termin umówiony , ale do potwierdzenia... cały czas się jeszcze waham. Dzisiaj pokazałam mężowi, myślałam że mnie wyśmieje, ale stwierdził że on też chętnie się zaangażuje...
waham się między dwoma paniamimają cudne zdjęcia...
https://pastelovekadry.com/rodzinna/galerie/z-brzuszkiem/ (chciałam ich na swój ślub, ale nie mieli terminów )
lub
https://www.juliaoleksy.com/ciaza
może doradzicienefaste lubi tę wiadomość