CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja aktualizuję brzuch, bo się dzisiaj obfociłam
Karolka9 wrote:Ja jestem rekordem, bo 6,5 kg ! Startowałam z 54,5 kgAle nie czuje się z tym zle
Też startowałam z identycznej wagi i mam pół kg więcej i jest mi już serio cholernie ciężko od jakiegoś 17tcdobrze, że się zajęłam tym szyciem teraz to nie mam czasu się nad sobą użalać
nefaste, Asiulka84, Pati96, PLPaulina, Moniquue, Azra Less, Wombat, Alma84, Pati., Karola111, KatWomanDo, Izape_91, shelby*, monia0586, Aniulek.Ka, Finezja19 lubią tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
To i ja wrzucę mój z wczoraj 21+0
Na plusie już około 7-8kg :o Nie jest lekko
https://zapodaj.net/19aba4c5e8d78.png.htmlAsiulka84, Pati96, PLPaulina, Moniquue, Kinga13, Bera1983, Finezja19, Lena91, Karola111, Alma84, KatWomanDo, shelby*, monia0586 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam wrażenie, że teraz jest niżej niż ze Stasiem... ale jedna z dziewczyn regularnie schodzi co jakiś czas na dół i obija mi szyjkę08.09.2017 - Staś
Hej hej
Dawno mnie nie było , ale czytam Was regularnie
U mnie na razie 1kg na plusie ale to dlatego ze na początku były mdłości , a ciaze zaczęłam z nadwaga wiec się cieszę aczkolwiek to dopiero połowa wiec trzeba uważać
Jeżeli chodzi o chusteczki to ja w domu używałam przez pierwszy miesiąc waciki i ciepła wodę , na wyjścia water wipes i uważam ze to najlepsze chusteczki dostępne na rynku , one aż ociekają tak są nasączonekonkurencyjne później używałam tez z babydream które również maja w składzie 99% wody , ale już nie są tak mocno nasączone
27a12dd88625.png.html][/url]
Bujaczek babybjorn tez mam , korzystałam już od 2 miesiąca, mam model cały z siateczki i używałam go do około roku , był zabierany na każdy wyjazd , nie zajmuje prawie wcale miejsca po zlozeniu, mięciutki , ergonomiczny , dopasowuje się do dziecka i bardzo łatwo wprawić go w ruch jedyny z jakiego syn chciał korzystać
Wrzucam tez moj brzuszek , niewiele widać bo jest sweter jak zrobię dokładniejsze foto to wrzucę 🌸
Asiulka84, Kinga13, PLPaulina, Karola111, Moniquue, Alma84, Bera1983, KatWomanDo, Azra Less, monia0586, Izape_91, Pati. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySerio ten Bujaczek może służyć dla siedzącego a tym bardziej chodzącego dziecka ? 😲
Da się takie dziecko wsadzić w ogóle ?
Ja to dzisiaj szukałam w necie cis w co malutką bym mogła wsadzić by dla bezpieczeństwa nie była ciągle na podłodze przy biegającej 2latce. I nic mi w oko nie wpadło..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 22:53
-
PLPaulina wrote:Serio ten Bujaczek może służyć dla siedzącego a tym bardziej chodzącego dziecka ? 😲
Da się takie dziecko wsadzić w ogóle ?
Ja to dzisiaj szukałam w necie cis w co malutką bym mogła wsadzić by dla bezpieczeństwa nie była ciągle na podłodze przy biegającej 2latce. I nic mi w oko nie wpadło..
Można można potem to już nawet nie zapisałam młodego , obciążenie jest spore dopuszczalne w tym bujaku już nie pamietam jakie ale na pewno więcej niż 9kg
Ja tez będę miała biegającego 2latka i myśle o baby hug 4 w 1 czy coś takiego , mieszkamy e domu wiec opcja na kółkach co jeździ sobie ze mną od kuchni po salon, w pozycji leżącej jest kusząca
No i u mnie przy kolkowym pierwszym stworku mega sprawdziła się chusta elastyczna poofi , teraz tez jeżeli mała okaże się wymagająca to będę ja nosić w niejKatWomanDo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa próbowałam chustowac. Przy moim HNB myślałam że to będzie idealne rozwiązanie..
Ale Hania nie chciała. Jakiś czas temu się dowiedziałam, że dzieci ze wzmożonym napięciem nie lubią chustowania. Więc już wiem skąd jej opór.
I przy Hani nie korzystaliśmy z lezaczka. Fizjoterapeutka odradzała. Nawet ten bjorn. Bo te obciążenie jest tam nadal średnio prawidłowe.
Wiadomo przy zdrowym dziecku to inna bajka niż u Nas to było.
Chociaż mieliśmy leżaczek kinderkraft kurzył się w garażu. 😊 I też niby obciążenie 9kg.
Wyjęliśmy gdy miała 5-6 msc. I prawie poleciała. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
A potem od 8msc nie miała sytuacji, że się chciała położyć czy Nawet usiąść. 🤣🤣 To już zbędne całkowicie.
Patrzyłam te baby hug. Jak to Chicco - drogie. A mnie raczej chodzi o krótki okres używania. Bo gdy już będzie siedzieć to będzie bezpieczna na podłodze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 07:20
-
Karolka9 wrote:Ja jestem rekordem, bo 6,5 kg ! Startowałam z 54,5 kg
Ale nie czuje się z tym zle
Karolka9 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2020, 21:04
PLPaulina, Alma84, Asiulka84, Pati96, Bera1983, Lilka94, monia0586, Kinga13, Azra Less, Moniquue, Finezja19, Karola111, Ambriel, KatWomanDo, Mania25, Pati. lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Iza, ślicznie Ci z tym haftem idzie xD ja mam nadzieję się pochwalić w przyszłym tygodniu pierwszą pieluchą
jedziemy dzisiaj do teściowej na imieniny, chciałam sobie tam wydrukować trochę wykrojów, bo nasza drukarka to już dawno umarła śmiercią naturalną...
Izape_91 lubi tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
Monia Ty masz kolczyk w pepku?
nie przeszkadza Ci teraz jak brzuszek już urósł?
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:Monia Ty masz kolczyk w pepku?
nie przeszkadza Ci teraz jak brzuszek już urósł?
Izape_91 lubi tę wiadomość
06.2020 👶🧚♀️ -
PLPaulina wrote:Ja to biegnę znowu do +30kg. 😆😆