CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Alma84 wrote:Ja też marzyłam o uszaku z Ikei do karmienia. No i kupiłam... Mąż co jakiś czas pyta, ile razy skorzystałam, raz czy dwa? Teraz go przestawiamy z miejsca w miejsce bo wszędzie "przeszkadza". Jest super i serio mega wygodny. Ale mimo wszystko karmiłam na kanapie albo w łóżku. Więc jak masz sporo miejsca, to polecam. A jak nie, to przemysł to jeszcze raz 😎
https://allegro.pl/oferta/fotel-uszak-styl-skandynawski-retro-salon-f907g-8845912724?fromVariant=8845895252
Myslalam o takim fotelu wymiarowo by sie zmiescil.KatWomanDo, Finezja19, Moniquue lubią tę wiadomość
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Asiulka84 wrote:No na tego uszaka nie mam miejsca, ale cos by sie przydalo bo w sypialni mam tylko lozko.
https://allegro.pl/oferta/fotel-uszak-styl-skandynawski-retro-salon-f907g-8845912724?fromVariant=8845895252
Myslalam o takim fotelu wymiarowo by sie zmiescil. -
Alma84 wrote:Bardzo ładny ☺️ jak masz miejsce i się przyda to bierz 😎
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Asiulka84 wrote:Napewno sie przyda tylko kurcze mam obawy czy będzie wygodny wiadomo inaczej jak tylkiem usiadziesz sprawdzisz a inaczej jak w ciemno kupujesz przez internet...ale on mi sie bardzo podoba wiec chyba zaryzykuje 😋
Asiulka84 lubi tę wiadomość
-
Ja miałam w mieszkaniu fotel, ale z niego nie korzystałam. Bardzo dobrze nam się jadło na leżąco. Zdarzało się przysnąć, ale bardzo rzadko. Raz mąż powiedział, że jak wrócił z toalety ja spałam, mała jadła po czym z głośnym westchnieniem się odkleiła i też poszła spać. Może drugie uda się karmić na siedząco, pierwsza była zbyt narwana, wszystko ją rozpraszało.
-
nick nieaktualnyPati. wrote:Ja też planuje kupić jakiś fotel, no mi to myślę że się przyda bo w pokoju małego nie mam nic na czym mogłabym usiąść wiec tez się nad czymś rozglądam
Ale zdarzyło mi się w nocy przysnąć kilka razy. I po prostu się przestraszyłam. I jak poznałam smak karmienia na leżąco to nigdy więcej już nie chciałam karmić inaczej.😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2020, 22:18
-
Ja karmiłam tylko na leżąco Tzn bardzo sporadycznie zdarzało mi się na siedząco, ale nie więcej niż z 10 razy. Na leżąco jest super zarówno w nocy jak i po powrocie że spaceru kiedy nogi bolą, a dziecko głodne. Można się położyć, dziecko je a my odpoczywamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2020, 22:23
KatWomanDo lubi tę wiadomość
-
PLPaulina wrote:Też tak myślałam. 😅
Ale zdarzyło mi się w nocy przysnąć kilka razy. I po prostu się przestraszyłam. I jak poznałam smak karmienia na leżąco to nigdy więcej już nie chciałam karmić inaczej.😊
W pokoju małego akurat jest miejsce na taki fotel więc sobie sprawię zawsze było mi szkoda kasy a już od dawna chciałam kupić do salonu- teraz mam pretekst 😄 -
Asiulka84 wrote:No na tego uszaka nie mam miejsca, ale cos by sie przydalo bo w sypialni mam tylko lozko.
Myslalam o takim fotelu wymiarowo by sie zmiescil.
Bardzo ładny👌🏻Asiulka84 lubi tę wiadomość
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzetrwałam weekend bez porodu.😅
Ogarnęłam jeszcze wczoraj walizkę do szpitala.
Mała torba do porodu sn rozpakowana, już się nie przyda. Hehe
Teraz mam tylko do walizki dołączoną reklamówkę szmacianą dla dziewczyn z neonatologii by dziecko ogarnęły po cc.
I tez nie wiem czy wyjdę na weekend więc dopakowalam parę rzeczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2020, 07:47
-
Kurcze wstałam rano ubieram się i czuję że mi mokro zaglądam a tam dużo gęstego brązowego śluzu (ale nie zbita kulka). Wczoraj mnie mega bolał brzuch myślicie że to coś czopowatego ?⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Paulinka co włożyłaś do tej siatki dla dzidziusia bo ja zielona jestem.U mnie niby wszystko dają ubranko, pieluszkę ale jednak dopakowałam bo chyba panikuję.
Zieziulka ja myślę, że może być
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
Ambriel wrote:Paulinka co włożyłaś do tej siatki dla dzidziusia bo ja zielona jestem.U mnie niby wszystko dają ubranko, pieluszkę ale jednak dopakowałam bo chyba panikuję.
Zieziulka ja myślę, że może być
Ambriel, a kiedy jest Wasz dzien? Bo to chyba juz zaraz
Starania od 6.2017
2xHSG - niedrożność jajowodów
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
25.03.2019 - transfer 4.2.2
1.06.2019 - 12tc poronienie zatrzymane
24.09.2019 - transfer 4.2.2
8.01.2021 - naturalny cud - Ania 15tc 💔 -
Ale zaraz u nas się Zacznie dziać 😍
Paulina kiedy będzie znała termin?
Ciekawe jak tam Kinga? Czy już ma dziewczynki przy sobie 🤗
Ja tez karmiłam głównie na leżąco i to naprawdę super sprawa. Na siedząco to tylko w samolocie czy gdzieś na mieście a tak to łóżko najlepsze 😉 -
Zieziulka wrote:Kurcze wstałam rano ubieram się i czuję że mi mokro zaglądam a tam dużo gęstego brązowego śluzu (ale nie zbita kulka). Wczoraj mnie mega bolał brzuch myślicie że to coś czopowatego ?
-
Coś się dziewczyny nie odzywają, może Kinga i Beti już rozpakowane??? 🤔
Które z Was mają wkrótce termin, bo Paulina też chyba jeszcze w tym tygodniu? -
nick nieaktualny20.05 mam się zgłosić do szpitala i CC na drugi dzień. 👍😊
I mnie w szpitalu nic nie dają.
Więc spakowałam się tak:
Na sam dół rzeczy dla mnie po sali operacyjnej.
Potem już rożek a do środka włożyłam:
Pampers, ubranko.
A na górę dokumenty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2020, 11:29
Asiulka84, Karolka9, monia0586 lubią tę wiadomość