CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti82 wrote:Powiedziala ,ze jest w szpitalu do 19 i nie zostanie ze mna bo ma inne plany na wieczór hahahha
Normalnie mi sie smiac chce.Ugadana polozna od stycznia twierdzila ,ze zawsze bedzie a tu taki tekst.Jak poprosilam o namiar na kolezanke jakas to nie chciala dac i powiedziala ,ze jutro od 20 to ona juz bedzie mogla hahhaha
To musze dziecku powiedziec,ze ma czekac do jutra do 20...
Masaz bolesny i troche tak jakby sie qupe chcialo
Ta z Polnej???
Ale to dzwoniłaś jakby się okazało że dziś pojedziesz rodzić, tak? -
Alma84 wrote:Ta z Polnej???
Ale to dzwoniłaś jakby się okazało że dziś pojedziesz rodzić, tak?
Tak najpierw kazala przyjechac bo krew mi leci a jak sie kapnela ,ze nie bede za chwile to zaczela mi gadac,ze mam jechac do siebie do szpitala niech sprawdza co i jak a jakby co to odmowic przyjecia na oddział...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2020, 17:26
-
Beti82 wrote:Tak Renata z Polnej
Tak najpierw kazala przyjechac bo krew mi leci a jak sie kapnela ,ze nie bede za chwile to zaczela mi gadac,ze mam jechac do siebie do szpitala niech sprawdza co i jak a jakby co to odmowic przyjecia na oddział...
i co teraz zrobisz? Jedziesz do szpitala, czy jeszcze czekasz na rozwój akcji? -
Ambriel wrote:Beti jak to wystawiła??!!!
Ten masaż znośny jakiś?
Odebrałam wyniki badań i bardzo się cieszę bo w pierwszej ciąży miałam GBS dodatni a teraz ujemny więc nie muszę się martwić antybiotykiem i tym by w razie gdyby akcja się sama rozkręciła to że nie zdąża mi podać antybiotyku.Rub45, Asiulka84, KatWomanDo lubią tę wiadomość
-
No ja wlasnie tez krwawie po tym masazu i nie wiem co robic ze szpitalem ehh
Alma chcialam zalatwic nr do innej poloznej -
Beti kurczę co za kobieta.No bez empatii to może i dobrze że na nią nie trafiłaś.Może dziewczyny coś podpowiedzą z numerem telefonu.Jeszcze się nastresujesz tym krwawieniem.
Rub45 lubi tę wiadomość
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
Beti82 wrote:No ja wlasnie tez krwawie po tym masazu i nie wiem co robic ze szpitalem ehh
Alma chcialam zalatwic nr do innej poloznejBeti82 lubi tę wiadomość
-
Alma84 wrote:Może na jakimś forum napisz czy ktoś ma do polecenia. Na fb jest forum "rodzę na Polnej".
Finezja19, Moniquue, Rub45 lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie. Lekarz stwierdził, że duża główka bo 9.5 cm, a dzidzia 3047 g. No i mówi, że nie widać żeby coś się miało dziać i raczej donoszę do terminu, ale może być cisza przed burzą. We wtorek mam iść znowu na badanie przed ktg 😳 i mówił, że będziemy myśleć w przyszłym tygodniu co dalej. Ciekawi mnie tylko co tak często chce mnie badać.. nie zapytałam nic o szyjkę itp. Mówił tylko, że mam "wszystko wysoko" przy badaniu, ale nie wiem o co dokładnie chodziło 🤦♀️
Beti masakra. Załatwiaj tą inną położną, a tą całkiem olej. Jak tak można w ogóle 🤦♀️Beti82, Asiulka84, Wombat, Karolka9, iness00, MałaMiss, KatWomanDo, monia0586, mila_88 lubią tę wiadomość
06.2020 👶🧚♀️ -
Cześć, czy jeszcze mogłabym do Was dołączyć? Podczytuję Was od jakiegoś czasu ale jakoś nie miałam odwagi napisać. Jestem z Poznania. Termin mam na 26.06. W brzuszku mieszka chłopczyk ale jeszcze się wahamy co do imienia.
Beti82 wrote:No ja wlasnie tez krwawie po tym masazu i nie wiem co robic ze szpitalem ehh
Alma chcialam zalatwic nr do innej poloznej
Beti82 mam nr do Agnieszki O. z Polnej, jeśli chcesz mogę się podzielićAsiulka84, Finezja19, Alma84, Bunia89, iness00, KatWomanDo lubią tę wiadomość
-
Beti masakra polozna ale faktycznie dobrze ze teraz to wyszlo. U mnie masaż spoko wiadomo dyskomfort byl troche bolalo ale znosnie moj gin to wogole jakos tak mnie zawsze zagada ze badanie u niego szybko mija ja zawsze zdziwiona ze juz po 🤣a po masazu troche plamilam dzisiaj tez troche, wczoraj jeszcze mi chyba znowu kawalek czopa wyszedl wczoraj mialam bole jak na okres i tyle a dzisiaj to juz wogole normalnie sie czuje. Ale sam doktor mowil ze za duzo u mnie ten masaz nieda. A u ciebie jak sytuacja pojechalas do tego szpitala?
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Moniquue wrote:Ja po wizycie. Lekarz stwierdził, że duża główka bo 9.5 cm, a dzidzia 3047 g. No i mówi, że nie widać żeby coś się miało dziać i raczej donoszę do terminu, ale może być cisza przed burzą. We wtorek mam iść znowu na badanie przed ktg 😳 i mówił, że będziemy myśleć w przyszłym tygodniu co dalej. Ciekawi mnie tylko co tak często chce mnie badać.. nie zapytałam nic o szyjkę itp. Mówił tylko, że mam "wszystko wysoko" przy badaniu, ale nie wiem o co dokładnie chodziło 🤦♀️
Beti masakra. Załatwiaj tą inną położną, a tą całkiem olej. Jak tak można w ogóle 🤦♀️
U mnie to samo z główką 9.3 cm i to 88 centyl a ona cała taka malutka, a obwód to tylko 32 cm. Nie wiem co to będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2020, 19:44
Moniquue, KatWomanDo lubią tę wiadomość
Starania od 6.2017
2xHSG - niedrożność jajowodów
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
25.03.2019 - transfer 4.2.2
1.06.2019 - 12tc poronienie zatrzymane
24.09.2019 - transfer 4.2.2
8.01.2021 - naturalny cud - Ania 15tc 💔 -
Wombat wrote:U mnie to samo z główką 9.3 cm i to 88 centyl a ona cała taka malutka, a obwód to tylko 32 cm. Nie wiem co to będzie
U nas obwód niby 33 cm, więc teoretycznie przybył tylko 1 cm przez 2 tygodnie. Zobaczymy jak będzie dalej rosła 😳 Damy jakoś radę 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2020, 20:10
Wombat, KatWomanDo lubią tę wiadomość
06.2020 👶🧚♀️ -
kuzmoni1 wrote:Hej dziewczyny.
Jestem nowa na fioletowej stronie, gdyż bylam mocno zwiazana z rozowa przez wiele lmiesiecy a nawet lat.
Jednak tutaj z pewnoscia dowiem się więcej o aktualnej sytuacji.
Termin porodu mam na 2 lipca, choć prawdopodobnie urodze wczesniej gdyż mam przykrotka szyjke.
Dzuewczyny chciałam zapytać glownie te z krk czy wiecie jak aktualnie wyglądają porody. Interesuje mnie glownie kopernika. Są te porody rodzinne, czy nie? Sa odwiedziny czy nie. Moze macie jakiś kontakt do położnych (chociaz podobni nie można sobie wykupić prywatnej ( a jak z salami?
Ewentuaknie wieści z innych szpitali? Ujastek chyba wrocil do normy.
Jestem w ogolr nie przygotowana przez te sutuacje. Zadnej położnej, zadnej szkoły rodzenia.
Przepraszam jesli taki wątek jest , wówczas proszę o nakierowanie . Jednak licze na mile przyjęcie. Dzieki !!
Cześć ! Pamiętam Cię z różowej strony ! Rozmawiałam z dzieczyną, która urodziła moze z tydzień temu. Nie ma odwiedzin, porody rodzinne niby są, ale trzeba mieć test PCR czyli jakby ich nie było. Można donosić rzeczy 2 razy dziennie. Kiedy ona rodziła to była masakra (tyle porodów) i leżała na poporodowej chyba dobę. Na drugi dzień było 17 CC. Ja mam lekarza z Kopernika, ale on pracuje na onkologii, więc nie wiem w końcu czy jest tam czy na Jakubowskiego, w każdym razie mam dzwonić jak będę jechać obojętnie o której godznie. Położnej też nie znam. Na porodówce podobno anioły, a na poporodowej jedna jest franca, a tak to spoko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2020, 20:24
kuzmoni1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy po ważeniu. Natalia wazy 3520g 👍 spadlysmy bardzo mało z wagi. Jestem szczęśliwa! 🙃
Moniquue, Karolka9, Pati96, Finezja19, Asiulka84, Mania25, Beti82, Bunia89, Wombat, Ambriel, Greenwood, MałaMiss, calineczka88, KatWomanDo, monia0586 lubią tę wiadomość
-
PLPaulina wrote:My po ważeniu. Natalia wazy 3520g 👍 spadlysmy bardzo mało z wagi. Jestem szczęśliwa! 🙃
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
nick nieaktualnyFinezja19 wrote:Duża różnica między dziewczynami ale to pewnie dlatego, że udało Ci się ją dłużej przytrzymać w brzuchu ☺️ Jak laktacja kiedy wychodzicie ?
Wstępnie w niedzielę mamy iść do domku. Byłoby super! 👍
Laktacja się rozkręca dopiero. Więc mało na razie leci. Ale tragedii nie ma skoro tak malutko spadła z wagi. 😊😊Asiulka84, Mania25 lubią tę wiadomość