CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Podpinam sie Ambriel Dabria kciuki za szybkie akcje 😊
Ambriel jak twoje samopoczucie?Dabria lubi tę wiadomość
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Asiu w dzień nawet dobrze trochę boli spojenie, brzuch i nie mogę się schylić ale w nocy dramat wszystko mnie boli, skurcze itd.Już się zaczęłam bać czy zdążą zrobić to CC.Jeszcze przeżyć jutro drogę do Katowic, badania na głodniaka, nockę w szpitalu i będzie po.Dziękuję że pytasz:)
Alma dziękujemy za kciuki ja znowu myślę o BetiAsiulka84, Rub45 lubią tę wiadomość
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
Hmm, a w szkole rodzenia mówili, że parcie jest samoistne i będzie się działo niezależnie od naszej pomocy. W materiałach ze swojego szpitala też mam info, żeby wspomagać parcie instynktownie na tyle, na ile będę w stanie. Położne powinny chyba instruować, a nie narzekać22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
Maui wrote:Zieziulka - gratulacje!!!😀 I dzięki za te opisy - właśnie też słyszałam że położne często narzekają na to parcie. Jestem ciekawa czy przy ZZO to parcie się odczuwa, czy prze się kiedy mówią, żeby przeć.
Beti jak u ciebie czekamy ma wiesci✊✊✊
~~~~~~~~
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ANA - ujemne
▪endometrioza 1 stopień
Maui wrote:Zieziulka - gratulacje!!!😀 I dzięki za te opisy - właśnie też słyszałam że położne często narzekają na to parcie. Jestem ciekawa czy przy ZZO to parcie się odczuwa, czy prze się kiedy mówią, żeby przeć.
ZZO podają w 1 fazie porodu jak się rozwiera szyjka, dlatego można to podać tylko do 7cm rozwarcia, żeby zeszło do partych i wtedy normalnie już czujesz ból i wszystko co się dzieje
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
Laski wody mi troche odeszly i czop!! Nagle ze mnie polecialo, nie jakoś bardzo duzo ale majtki mokre i taki glutek podbarwiony na rozowo. Poleciałam na kibelek i troche jeszcze polecialo. Skurczy nie mam poki, tylko troche miałam drewtwienia brzucha. Jechac do szpitala juz czy czekac????? Az mam dreszcze z nerwów 😱😱😱
Finezja19, Lena91, Bunia89, Moniquue, shelby*, Korna, Mania25, Glass, Rub45, SylwiaLu, Karolka9, Karolka9 lubią tę wiadomość
17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
alicjaaa_d wrote:Laski wody mi troche odeszly i czop!! Nagle ze mnie polecialo, nie jakoś bardzo duzo ale majtki mokre i taki glutek podbarwiony na rozowo. Poleciałam na kibelek i troche jeszcze polecialo. Skurczy nie mam poki, tylko troche miałam drewtwienia brzucha. Jechac do szpitala juz czy czekac????? Az mam dreszcze z nerwów 😱😱😱
Aaaa super! O ile wody nie są zielone, tylko normalnego koloru to weź sobie prysznic i czekaj jeszcze
Mi położna powiedziała tak:
Jeśli odejdą wody i nie ma skurczy to czekaj nawet do 8h w domu przed przyjazdem do szpitala, bo dopóki nie ma skurczy to oni nie zrobią nic do 24h od odejścia wód
Jeśli będą skurcze to muszą być regularne, czyli co 5 minut po 45-60 sekund
Ale jeśli nie czujesz się bezpiecznie w domu to sie nie zastanawiaj i jedź do szpitala
Nie wiem jak daleko masz szpital ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2020, 23:14
Finezja19 wrote:Do którego szpitala jedziesz ?
KatWomanDo lubi tę wiadomość
-
alicjaaa_d wrote:Laski wody mi troche odeszly i czop!! Nagle ze mnie polecialo, nie jakoś bardzo duzo ale majtki mokre i taki glutek podbarwiony na rozowo. Poleciałam na kibelek i troche jeszcze polecialo. Skurczy nie mam poki, tylko troche miałam drewtwienia brzucha. Jechac do szpitala juz czy czekac????? Az mam dreszcze z nerwów 😱😱😱
Czyli powoli się zaczyna, powodzenia ♥alicjaaa_d, Rub45 lubią tę wiadomość
22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Mnie od samego rana męczą skurcze, mam tez dość twardy brzuch. Popołudniu zażyłam jedna nospe i zasnęłam na 2h ale jak wstałam to razem z bólami. Później poszłam pod ciepły prysznic i trochę było lepiej, ale później znowu wróciło i dalej mnie boli mimo zażycia drugiej nospy. Nie wiem czy te skurcze przepowiadające powinny trwać cały dzień 🙄 teraz mi się nasila ten ból.
Poczekam do rana, jeśli wstanę i dalej będzie bolec to będę dzwonić do lekarza co robić bo nie chce jeszcze rodzic 🤨 to nie mój czas 😔😔
Dzieki dziewczyny, ja juz w szpitalu, skurcze regularne się pisza, leze pod ktg, mam nadzieję, ze do rana bede tulic Leona! Trzymajcie kciuki zeby poszlo sprawnie!!
Asiulka84, Moniquue, shelby*, Bera1983, Mania25, KatWomanDo, Dabria, Alma84, Rub45, Lilka94, kuzmoni1, Karolka9, MałaMiss lubią tę wiadomość
17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
Laski chyba sie cos zaczyna wody mi sie chyba sacza!!! Nie jestem pewna czy to to takie wrażenie jakbym moczu nietrzymala i troche ze sluzem wychodzi i przy tym bol lekki jak na okres....czekam na rozwoj sytuacji.
Moniquue, shelby*, Bunia89, Korna, Bera1983, PLPaulina, Mania25, KatWomanDo, Alma84, Rub45, SylwiaLu lubią tę wiadomość
~~~~~~~~
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ANA - ujemne
▪endometrioza 1 stopień
Asia, Alicja trzymam kciuki! 😊 chwilę nie zaglądałam, a tu takie wiadomości! Rozkręcacie się 😁
Dabria, Ambriel powodzenia również dla Was. I mam nadzieję, że u Beti wszystko w porządku 😏
Finezja może jednak więcej odpoczywaj skoro Ci się tak ten brzuch spina często 😔06.2020 👶🧚♀️ -
Trzymajcie kciuki dojadam kanapke i jadę. Wody caly czas leca skurcze od godziny w miare regularne oby nie ustalo
Finezja19, Bunia89, Korna, Mania25, KatWomanDo, Alma84, Moniquue, Karolka9 lubią tę wiadomość
~~~~~~~~
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ANA - ujemne
▪endometrioza 1 stopień