CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Korna wrote:Dziewczyny czy siara wam leci caly czas? Ja mialam tylko jeden wyciek w calej ciazy i cisza🤦♀️Mam nadzieje ze to nie wplynie na pokarm, bo nawet jak docisne piers odrobine nic nie leci 😳w poprzednich ciazach tryskalo ze mnie.😊
U mnie samoistnie nie leci, ew jakies zaschnięte śladowe ilości. Przy usiśnieciu brodawki wypływa spora kropla pewnie ok 1-2 ml by się ustrugało xDLena91 lubi tę wiadomość
-
Zieziulka wrote:Mam ten sam plan. Czekam na obchody może się uda 💪
Ja płacę za jedynkę 🙈 Ale mi jest tu dobrze. Byłam na tej sali 4 osobowej ze wspólną łazienką na korytarzu a tu mam luksus 😝 Mam Tosie gadamy sobie 😉 A tak na poważnie to ciągle z kimś gadam przez telefon więc jakoś leci. -
Korna wrote:Dziewczyny czy siara wam leci caly czas? Ja mialam tylko jeden wyciek w calej ciazy i cisza🤦♀️Mam nadzieje ze to nie wplynie na pokarm, bo nawet jak docisne piers odrobine nic nie leci 😳w poprzednich ciazach tryskalo ze mnie.😊
U mnie kurcze zero siary jeszcze no wiem mam jeszcze czas ale cycki suche hehe
Ostatnio miałam nawał w 3 dniu a tak to po pare kropelek z piersi mozna było wycisnąć po porodzie
KatWomanDo wrote:Dzięki dziewczyny ❤️
Jestem dobrej myśli!!!
Ciśnienie delikatnie lepsze, choć i tak wysokie.
Nie miałam jeszcze obchodu, wtedy mam nadzieję, że się czegoś więcej dowiem.
Spać oczywiście że nie mogłam, a najgorsze, że taka głodna od wczoraj jestem, a jeszcze do śniadania pewnie ok godzina😏 -
Ja miałam jedynkę po pierwszym porodzie (bez płacenia) i teraz jak będzie możliwość to wykupię. Ostatnio budziłam się nawet jak noworodki w innych salach płakały. Jakby były że mną jeszcze dwie mamy to bym chyba przez te cztery dni chodziła jak zombie. Będę dużo na kamerce gadać więc myślę, że towarzystwa nie zabraknie. Z kąpielą to łatwo sobie poradzić, dziecko bierze się ze sobą albo stawia w drzwiach jak nie ma miejsca 😉.
Zieziulka lubi tę wiadomość
-
KatWomanDo jaką wagę powiedzieli Ci w szpitalu wczoraj i na ostatniej wizycie u lekarza czy również była niska? Może to rzeczywiście błąd pomiaru. Zresztą w wielu szpitalach nie przywiązują uwagi do dokładności podczas badań, zwłaszcza jeśli jest obcy lekarz.
Amriel jak u Ciebie sytuacja?
Jesteście już po obchodzie dziewczyny, wiecie coś więcej?
Zieziulka Twoja córcia jest prześliczna, wygląda jak księżniczka 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2020, 09:53
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:U mnie niestety w szpitalu koronawirus ma empatię personelu nie wpłynął. 😕
Położne zero zainteresowania, no chyba że ploteczkami u siebie na dyżurce. Kawka, nóżka na nóżkę i paplanie jęzorem.😉
Za to jestem zadowolona co do ćpania. Po pierwszej CC trzeba było się prosić by coś dawały.
Teraz 2x dziennie grzecznie przynoszą. I to aż za dużo. A ja z racji doświadczeń zaopatrzyłam się w swoje prochy.
Mogę wiedzieć jakie zabrałaś ze sobą tabletki? Mam mieć drugą cc i też już mi to przez myśl przeszło co prawda pierwszym razem dawali ile trzeba ale koleżanki sie skarżyły że mało więc pewnie zalezy na kogo sie trafi i warto sie zabezpieczyć -
PLPaulina wrote:U mnie niestety w szpitalu koronawirus ma empatię personelu nie wpłynął. 😕
Położne zero zainteresowania, no chyba że ploteczkami u siebie na dyżurce. Kawka, nóżka na nóżkę i paplanie jęzorem.😉
Za to jestem zadowolona co do ćpania. Po pierwszej CC trzeba było się prosić by coś dawały.
Teraz 2x dziennie grzecznie przynoszą. I to aż za dużo. A ja z racji doświadczeń zaopatrzyłam się w swoje prochy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Diclofenacum w czopkach 2x1 + 1000mg paracetamol co 6h.
szkoda ,ze nie wychodzicie
No ale jak cos to lepiej byc w szpitaluWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2020, 11:13
-
No szkoda Paulina, ale jesteście pod dobrą opieką, dużo cierpliwości życzę ✊🙂🌹
Właśnie miałam dokładne USG, maluch waży ponad 2100, (to nie dużo, wiem..) wytłumaczyłam lekarzowi, że dziś tak naprawdę zaczynam 35+0. Na szczęście mnie uspokoił, że ta waga jest niska, ale w granicach normy, uff...
Żałuję, że przez tego korona wirusa nie miałam USG 3 trymestru, na pewno było by już coś widać, a mój lekarz (na to wychodzi) zrobił to trochę po łebkach 😏
Teraz najważniejsze zbić ciśnienie💪❤️
Pozdrowienia.Rub45 lubi tę wiadomość
-
PLPaulina wrote:Nic nie wiedzą. Bo z racji tego konfliktu w grupie krwi nie mają pojęcia jaka będzie reakcja małej na naświetlanie. 😕
Żółtaczka nadal kosmos. 😕 -
nick nieaktualnyAlma84 wrote:A jak rozłąka że starszą córką? Dajesz radę? I oni dają? Jest tak źle jak się bałaś, czy jak jest maleństwo to się inaczej na to patrzy? ☺️
Tatuś z córcią dają sobie radę. I naprawdę dobrze. 👍 Ja chyba tęsknie bardziej niż córcia. 😞 -
nick nieaktualny
-
KatWomanDo wrote:No szkoda Paulina, ale jesteście pod dobrą opieką, dużo cierpliwości życzę ✊🙂🌹
Właśnie miałam dokładne USG, maluch waży ponad 2100, (to nie dużo, wiem..) wytłumaczyłam lekarzowi, że dziś tak naprawdę zaczynam 35+0. Na szczęście mnie uspokoił, że ta waga jest niska, ale w granicach normy, uff...
Żałuję, że przez tego korona wirusa nie miałam USG 3 trymestru, na pewno było by już coś widać, a mój lekarz (na to wychodzi) zrobił to trochę po łebkach 😏
Pozdrowienia.
Ja mialam USG teraz w sobote i maly wazyl 2500 wiec nie jakos duzo wiecej latwiej Ci bedzie urodzic
KatWomanDo lubi tę wiadomość
-
KatWomanDo wrote:No szkoda Paulina, ale jesteście pod dobrą opieką, dużo cierpliwości życzę ✊🙂🌹
Pozdrowienia.
Najważniejsze to ciśnienie niech ci zbijaKatWomanDo lubi tę wiadomość
-
PLPaulina wrote:Nie wychodzimy. 😭😭
Kochana przykro mi wiem co czujesz z moją pierwszą bujałam się z żółtaczka tydzień w szpitalu. Ale Ty już doświadczona matka dasz radę 💪✊
Nam się udało, idziemy do domu, wypis mój już mam czekam na wypis małej ale to potrwa zawsze długo tu jakoś piszą te wypisy. No ale cóż już tyle wytrzymam ☺️Finezja19, Bunia89, PLPaulina, Alma84, Moniquue, monia0586, Pati., MałaMiss lubią tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc