CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ambriel wrote:Alma gratulacje ogromne
Beti czemu drugi ?
A poza tym ten ktory mam to porazka.Nadaje sie tylko do galerii.Dobrze ,ze go kupilam okazyjnie to moze sie uda szybko sprzedac bez duzej straty
-
Beti82 a jaki masz teraz ?
Ja mam Cybexa Priama i jestem bardzo zadowolona. Lekko się prowadzi, bardzo zwrotny, intuicyjny, super amortyzuje 👌🏻👌🏻
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2020, 07:50
Beti82 lubi tę wiadomość
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
nick nieaktualny
-
Finezja19 wrote:Beti82 a jaki masz teraz ?
Ja mam Cybexa Priama i jestem bardzo zadowolona. Lekko się prowadzi, bardzo zwrotny, intuicyjny, super amortyzuje 👌🏻👌🏻 -
Pytanie do dziewczyn które już urodziły-czy wasze maluchy też są takie nieodkladalne? Mała zasypia mi na rękach i nie mogę jej odłożyć bo się budzi.. W nocy z desperacji biorę ja do nas do łóżka i jakoś śpi zasypiając przy cycku...22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Lilka94 wrote:Pytanie do dziewczyn które już urodziły-czy wasze maluchy też są takie nieodkladalne? Mała zasypia mi na rękach i nie mogę jej odłożyć bo się budzi.. W nocy z desperacji biorę ja do nas do łóżka i jakoś śpi zasypiając przy cycku...
-
Beti82 wrote:Stokke xplory
Ja wzięłam joolz day2. Stelaż mi wymienili na gwarancji po roku na day3 i jeździ już rok na nim jak marzenie. Day2 myślę, że był wadliwy, drapał się strasznie i podnóżek był gorszy, po podróży do Afryki nie nadawał się do niczego.
Jezu dziewczyny umieram. Jutro będzie 40 tygodni z usg, ten upał mnie wykańcza, spuchłam jak balon.
Myślicie, że na ktg jechać w terminie z usg czy om? Om w sumie nie do końca miałam, bo brałam duphaston, a później letrozole. Tylko martwię się, że mnie pogonią jak pójdę jutro i każą wrócić później. -
nick nieaktualnyLilka94 wrote:Pytanie do dziewczyn które już urodziły-czy wasze maluchy też są takie nieodkladalne? Mała zasypia mi na rękach i nie mogę jej odłożyć bo się budzi.. W nocy z desperacji biorę ja do nas do łóżka i jakoś śpi zasypiając przy cycku...
-
Ja mam po starszej córce Emmaljunge. Wozek solidny, świetnie zamortyzowany, wielki kosz na zakupy, ale ogromna landara polecam na wieś i jeśli nie będzie przewozony za często w aucie. Teraz dokupilam sobie jako stelaz do fotelika, a potem bede uzywac jako spacerowke Cybex Balios M. Wygląda, że będzie ok, ale nie mam jeszcze doświadczenia. W każdym razie polecam rozejrzeć się na olx, ja tam kupilam oba wózki w świetnym stanie
Czekamy na drugą córeczkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLilka94 wrote:Jak sobie z tym radzicie? 🤣
Przecież w domu też coś muszę robić.. Masakra może jakaś chusta...
Ja po prostu się poddałam. Ten czas tak szybko mija, ze nie warto być w każdej dziedzinie mistrzem, a już tym bardziej perfekcyjną panią domu. 😊
Skupiłam się na dziecku. A to, że mąż przyjdzie z pracy i odkurzy czy zamówi się gotowe jedzenie to krzywda się nikomu nie stanie. 😊😊
-
Glass wrote:O mamo trzeba było brać trialz. Ja też go oglądałam dla pierwszej córki, ale on wcale nie ma amortyzacji. Koleżanka kupiła, rodziła 3mce po mnie i klęła na niego niesamowicie przy każdym zimowym spacerze. No ale trzeba przyznać, że wygląda super.
Ja wzięłam joolz day2. Stelaż mi wymienili na gwarancji po roku na day3 i jeździ już rok na nim jak marzenie. Day2 myślę, że był wadliwy, drapał się strasznie i podnóżek był gorszy, po podróży do Afryki nie nadawał się do niczego.
Jezu dziewczyny umieram. Jutro będzie 40 tygodni z usg, ten upał mnie wykańcza, spuchłam jak balon.
Myślicie, że na ktg jechać w terminie z usg czy om? Om w sumie nie do końca miałam, bo brałam duphaston, a później letrozole. Tylko martwię się, że mnie pogonią jak pójdę jutro i każą wrócić później.
A joolz jest za nisko
Tzn ja ogolnie jestem zadowolona ze stokke .Tylko na dzialce nie daje rady hahah
no i jego dziwne skladanie powoduje to ,ze nie miesci sie do malego bagaznika.
Kupilam go bo mega mi sie podoba ,ze jest wysoki i ma fajną letnia budke -
Hej! 13.06 o godz. 1.00 na świat przyszedł Julian. Waga 3850g i wzrost 55 cm
Beti82, Glass, Zieziulka, Pati96, Finezja19, Korna, Pati., Mania25, PLPaulina, kuzmoni1, iness00, Moniquue, Whoosie, SylwiaLu lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Tylko,ze trialz mi sie nie podoba
A joolz jest za nisko
Tzn ja ogolnie jestem zadowolona ze stokke .Tylko na dzialce nie daje rady hahah
no i jego dziwne skladanie powoduje to ,ze nie miesci sie do malego bagaznika.
Kupilam go bo mega mi sie podoba ,ze jest wysoki i ma fajną letnia budke
Ja mam 173cm i jak dla mnie joolz to jeden z wyższych wózków które oglądałam, cybex i mutsy były bardzo malutkie. Rączka jest teleskopowa, więc nie muszę się giąć. Siedzenie też jest na odpowiedniej dla mnie wysokości, ale niestety nie reguluje się tak fajnie jak w stokke. Z drugiej strony jak przypomnę sobie koleżankę próbującą przez zaśnieżony chodnik przepchać ten wózek to nie żałuję wyboru 😂. Przepychałam moją małą kilka metrów i wracałam do niej pomagać ciągnąć. Jakby w Łodzi chodniki odśnieżali to by nie było problemów 😝. -
Glass wrote:Mi się ten czerwony stokke tak podobał, że prawie go kupiłam 😂. No ale wygrała wygoda, poczytałam opinie na necie, obejrzałam w sklepie i zmieniłam zdanie.
Ja mam 173cm i jak dla mnie joolz to jeden z wyższych wózków które oglądałam, cybex i mutsy były bardzo malutkie. Rączka jest teleskopowa, więc nie muszę się giąć. Siedzenie też jest na odpowiedniej dla mnie wysokości, ale niestety nie reguluje się tak fajnie jak w stokke. Z drugiej strony jak przypomnę sobie koleżankę próbującą przez zaśnieżony chodnik przepchać ten wózek to nie żałuję wyboru 😂. Przepychałam moją małą kilka metrów i wracałam do niej pomagać ciągnąć. Jakby w Łodzi chodniki odśnieżali to by nie było problemów 😝.
Kupilam cybexa
Jeszcze fajny jest silver cross nowy ale tez sie nie miescil w bagazniku haha i jakies takie ciezkie skladanie mial
Glass, Finezja19 lubią tę wiadomość
-
Tego huba to ja na żywo nie widziałam, raz tylko na zdjęciu. Fajny ma kokon. Ale to jest chyba wózek miejski, taki żeby zajmował mało miejsca w aucie. Mój day3 to terenowa kobyła. Trzeba koła pozdejmować jak się jedzie gdzieś w dłuższą trasę.
Cybex ma fajne wózki. Mam jeden do samolotu i poza tym, że muszę go wysłać na gwarancję z powodu kółka to jest ok, wiadomo wózki się psują. Serwis mają całkiem sprawny. -
nick nieaktualny