CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Po wizycie będą bliźniaki Wg OM 6+5 wg USG 6+6 oboje także idą łeb w łeb dwie kosmówki, dwie owodnie, najbezpieczniejsza opcja. Owulacja z jednego jajnika także chyba najprawdopodobniej lewy wypuścił dwie komórki jajowe. 8,5% jednojajowych tylko ma osobne kosmówki i muszą się podzielić bardzo szybko chyba do 3 dni po zapłodnieniu... jakie by nie były - są moje ❤️ już się przyzwyczaiłam do tych trojaków i jest leciutki żal, ale tłumaczę sobie że ten trzeci był bardzo do tyłu w stosunku do tych. A równie dobrze jeden z nich mógłby dziś być martwy także staram się cieszyć moim podwójnym szczęściem ❤️ wizyty gin będzie mi liczył taniej niż ze Stasiem żebym nie zbankrutowała xD nie rzadziej niż co 2 tyg, ale terminy ustalam sama w zależności jak się czuję dostałam listę badań do zrobienia. Jutro mam się przypomnieć mu SMSem żeby skonsultował mój przypadek ze swoją koleżanką hematolog z RCKiK. No i mam te skierowania do Warszawy i chyba jutro lub pojutrze tam podzwonię.
Karolka9, Melisandra, Daria78, Finezja19, Sierściucha, Moniquue, PLPaulina, Ewelaa_♡, calineczka88, Olciak, Lola., kasia_1988, Kittinka83, Martunka88, Malmal, Aniulek.Ka lubią tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
PLPaulina nie napisałam, że ma się wszystko gdzieś. Ja tez sie boję i mam mnóstwo obaw. Jednak w drugiej ciąży u mmie był tak wielki strach, że aż mnie paralizowal. Bałam się po prostu wszystkiego.
A teraz gdy przychodzą mi czarne myśli biorę w ręce córkę, przytulamy się mocno daje mi buziaczki i to daje mi siłę i wiarę, że będzie dobrze. To jest ta różnica.
Kinga13 lubi tę wiadomość
9.02.2017 [*] aniołek ciąża obumarła w 10tc -
Termin porodu w karcie mam wpisany na 11.06. Mogę prosić o dopisanie na główną?
Finezja19, Beti82 lubią tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kinga13 wrote:Termin porodu w karcie mam wpisany na 11.06. Mogę prosić o dopisanie na główną?
GratulacjeKinga13 lubi tę wiadomość
-
Heeej,
Gratuluję dwóch maluszków. ❤
Ja mam prenatalne 18.11, a do tego czasu żadnej wizyty, moja gin gdzieś wyjeżdża. Teraz oszalalam, myślę czy na nfz nie iść i przy okazji po skierowanie na badania krwi. Bo tyle czasu jeszcze, trochę się boję...
Niby już jak serduszko bije to jest duża szansa że wszystko będzie oki, a ja się martwię. Jak się dobrze czuje to się martwię, dziś mnie piersi nie bolą i mnie to martwi 😭 ja zamartwiacz jestem taki.Kinga13, Karolka9 lubią tę wiadomość
🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
Kinga super wiadomości. Gratulacje .
Mam pytanie do dziewczyn które robią zastrzyki w brzuch . Co robicie żeby na brzuchu nie było siniakow ? Co robię nie tak ?
A i z ciekawości ile płacicie za clexane?
Szalotka powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2019, 10:29
-
kasia_1988 wrote:Kinga super wiadomości. Gratulacje .
Mam pytanie do dziewczyn które robią zastrzyki w brzuch . Co robicie żeby na brzuchu nie było siniakow ? Co robię nie tak ?
Szalotka powodzenia
Ja mam neoparin 3.20 zl za opakowanie -
melisa wrote:Na tym etapie chyba jeszcze szyjki się nie bada
Miałam mierzoną i z pierwszym synem też od założenia karty do samego końca. I właśnie wydawało mi się, że zaczynałam z dłuższą...08.09.2017 - Staś
A tu moje słoneczka
kasia_1988, PLPaulina, Kittinka83, Moniquue, Ambriel, Finezja19, alicjaaa_d, Melisandra, Dabria lubią tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
kasia_1988 wrote:Kinga super wiadomości. Gratulacje .
Szalotka powodzenia
Dziekuje :*
Ja miejsce ukłucia mocno schładzam mrożonką -
Zgadzam się z Dziewczynami, że jak się ma już jednego malucha w domu to trochę inaczej się podchodzi do ciąży, przynajmniej w moim przypadku tak jest. W pierwszej ciąży cały czas był stres i myślenie, co może być nie tak, czytanie w necie itd. A teraz nawet nie mam kiedy się zastanawiać, bo ledwo znajduję czas, żeby iść do lekarza na badanie.
Swoją drogą zapisałam się do drugiego lekarza na nfz, pierwszy wolny termin 5.11 - mam nadzieję, że przynajmniej da mi skierowanie na badania krwi i trochę kaski zostanie w kieszeni. A wizytę u mojej gin prywatnie mam w czwartek. -
Kinga13 wrote:A tu moje słoneczka
Kinga piękny widok . Nic tylko pokochać
Dziewczyny mój brzuch wygląda ohydne . Pełen w sinaczkach. Już nawet wkucie i podanie boli bardzo . O ja płacę 35 zł A też mam refundacje bo normalnie kosztują 140 za opakowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2019, 11:11