Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Majeczk@ wrote:Ja siedzę właśnie na krzywej i jeszcze czekam 10 minut i będzie pierwszy pomiar po godzinie, masakra niby ta glukoza cytrynowa była spoko do wypicia ale już sobie leżałam bo i słabo mi było i nie dobrze i mam nadzieję że dotrwam do końca
Najgorsze za Tobą 😃 mi też było niedobrze ale tylko na początku jakoś 30 min pierwsze ,fajnie ,że mogłaś się położyc ,u nas takiej opcji brak ,krzesło i okno 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2022, 08:20
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Domi93 wrote:Najgorsze za Tobą 😃 mi też było niedobrze ale tylko na początku jakoś 30 min pierwsze ,fajnie ,że mogłaś się położyc ,u nas takiej opcji brak ,krzesło i okno 🤣24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
https://www.facebook.com/groups/3204446579794078/?ref=share
Dziewczyny wrzucam jeszcze raz. Może pomoże 🤷🏻♀️
Zrobiłam ta grupę prywatna żeby tak jakoś ogarnąć tam tylko nasza grupę. Tam jest jakieś akceptowanie ale widzę ze już dziewczyny które są na grupie tez mogą normalnie zaakceptować 👍🏼
W razie co piszcie wiadomość na fb do mnie to wtedy łatwiej zaprosić do grupy 😉
-
Majeczk@ wrote:Dobra faktycznie jest już lżej u nas jest i kozetka i okno więc spoko już w sumie połowa za mną
-
Pati trzymam kciuki. Wszystko będzie dobrze. Tak jak dziewczyny pisały, a z szyjka 2,2cm, na pewno jeszcze trochę pochodzisz. Dadzą Ci leki i się unormuje. Mi też się skróciła miesiąc temu z 3,3 do 2,6, ale po luteinie i większej ilości magnezu na kolejnym badaniu było już 2,8 i tak się utrzymuje. U Cb też będzie wszystko dobrze. Ważne, że jesteś pod dobrą opieką.
-
Jestem już po badaniu. Szyjka ma 3-3,2cm.Magnez dał radę, luteina też pomogła. Sterydy dostałam wczoraj, dziś leżenie. Mogę wstawać tylko do toalety, ale zostaje u nas w mieście. Nie ma potrzeby transportu dalej.
Misiaa, Ogusia, paula876, Gosianka, legusta, Limosa, Annie_, Gdynianka41, Did, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Paati# wrote:Jestem już po badaniu. Szyjka ma 3-3,2cm.Magnez dał radę, luteina też pomogła. Sterydy dostałam wczoraj, dziś leżenie. Mogę wstawać tylko do toalety, ale zostaje u nas w mieście. Nie ma potrzeby transportu dalej.
To jest super ! 🥰🙂Paati# lubi tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Annie_ wrote:https://www.facebook.com/groups/3204446579794078/?ref=share
Dziewczyny wrzucam jeszcze raz. Może pomoże 🤷🏻♀️
Zrobiłam ta grupę prywatna żeby tak jakoś ogarnąć tam tylko nasza grupę. Tam jest jakieś akceptowanie ale widzę ze już dziewczyny które są na grupie tez mogą normalnie zaakceptować 👍🏼
W razie co piszcie wiadomość na fb do mnie to wtedy łatwiej zaprosić do grupy 😉
Teraz się udało 😃
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Co do golenia to ja to robie patrząc w duże lustro w łazience, bo już nić nie widze
Jak można to chętnie dopiszę się do pierwszej strony, termin na 27.06 będzie chłopiec
Paatii trzymam mocno kciuki za szyjkę, super że się wydłużyła dobrze to wróży. Takie grupy na fb są super sprawą, jestem w takiej wrzesień 2017 i do dzisiaj codziennie tam mmay kontakt, znaczenie bezpieczniej niż na forum. Zwłaszcza jak z czasem się wstawia zdjęcia itd
Paati#, Did, Ona_89' lubią tę wiadomość
👩🏽💼 27l. 🙋🏽♂️35l. 👧🏼 4l.
-
paula876 wrote:Co do golenia to ja to robie patrząc w duże lustro w łazience, bo już nić nie widze
Jak można to chętnie dopiszę się do pierwszej strony, termin na 27.06 będzie chłopiec
Paatii trzymam mocno kciuki za szyjkę, super że się wydłużyła dobrze to wróży. Takie grupy na fb są super sprawą, jestem w takiej wrzesień 2017 i do dzisiaj codziennie tam mmay kontakt, znaczenie bezpieczniej niż na forum. Zwłaszcza jak z czasem się wstawia zdjęcia itdlegusta, paula876 lubią tę wiadomość
-
Patti super ze szyjka sie wydluzyla!
Paati# lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Hej, dawno się nie odzywałam, ale cały czas podczytuje 😉
W środę byłam na wizycie, wszystko w porządku, mały ma już 1200gram 😍 termin wychodzi na 2 czerwca, ale pewnie będzie koło 26 maja bo cesarka.
Z wyprawki została mi apteka, bo praktycznie wszystko mam po synku 😊Annie_, Gosianka, ewe90, aannkka, Limosa, Gdynianka41, Did lubią tę wiadomość
-
Dodaję zdjęcia tego laktatora Neno Mare. Kolor moim zdaniem nie jest jakiś oczojebny ani nic. Co prawda wyszedł na każdym zdjęciu trochę inaczej, zależy jakie światło. Coś pomiędzy najjaśniejszym, a najciemniejszym. Dla odniesienia położyłam Milkę, to widać, że ten kolor nie jest tak intensywny jak ten fiolet, ale na pewno nie jest taki super blady.
Apropo na al.to jest znowu ta promocja na niego, więc chyba rzucają partiami po kilkadziesiąt sztuk.
https://zapodaj.net/72d82f7aeb828.jpg.html https://zapodaj.net/42e09b2f16a1e.jpg.html https://zapodaj.net/808d7349402a1.jpg.html
A no i jest naprawdę mały, lekki. Ta baza mnie zaskoczyła jaka mała, fajny taki gadżet bo dotykowy ekran ma i jest na USB C, działa też na kablu. Mąż był testerem to jak mu cycka zassało, to się zdziwił...🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2022, 11:48
Did lubi tę wiadomość
-
Amara wrote:Hej, dawno się nie odzywałam, ale cały czas podczytuje 😉
W środę byłam na wizycie, wszystko w porządku, mały ma już 1200gram 😍 termin wychodzi na 2 czerwca, ale pewnie będzie koło 26 maja bo cesarka.
Z wyprawki została mi apteka, bo praktycznie wszystko mam po synku 😊