Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynyyy- te duże, i te malutkie w brzuszkach ❤️
chyba jednak nie jest tak, że nie mam żadnych objawów ciążowych, bo Wasze dobre wieści i te zdjęcie z usg tak bardzo mnie wzruszyły❤️ Że aż mi się oczy zaszkliły! Wielkie gratulacje!
Did lubi tę wiadomość
-
Gratuluję pozytywnych prenatalnych ☺️ Szczerze mówiąc jeszcze wczoraj po południu, czytając o Waszej wrażliwości na zapachy w duchu się podśmiechiwalam z niedowierzaniem, że nawet zmywarka czy kosz tak na Was działa. Natomiast wieczorem dopadło i mnie i trzyma cały czas. Przeszkadza mi absolutnie wszystko. Wszystkie zapachy nagle zyskały na mocy podwójnie 😂 co nie ułatwia funkcjonowania. Teraz piszę to i już czuję niebotyczne mdłości i myślę co zjeść żeby je szybko zniwelować.
AA i jeszcze często mam tak, że czegoś bardzo mi się chce w danej chwili i się tym zajadam, a za godzinę już nie mogę na to patrzeć 🙈Did lubi tę wiadomość
-
Ja też kiedyś się śmiałam ,że aż tak to przecież nie może być 😆
Do czasu .... 🤣🤣
Naprawdę jest tak,że przeszkadza wszystko dosłownie , mi nawet woda śmierdziała !
Jak jadę samochodem to do tej pory modlę się aby nie poczuć dymu a jak już wpadnie to patrzę gdzie w razie w się zatrzymać , raz miałam problem bo akurat stałam na przejeździe 🤣🤣🤣🤣🤣
A i z tym,że mam na coś ochotę i po chwili już kompletnie nie to też tak mam 🙂Did lubi tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
No powiem szczerze ze wode to piłam od początku ciąży może z 4 razy… przyznaje bez bicia.
Wiem ze nie powinnam ale mi wchodzi praktycznie tylko herbata z cytryna (nauczyłam się pic bardzo słaba). Boje się żeby dziecku nie zaszkodzić No ale już pije taka żeby tylko smak był…
A z takich rzeczy co kochałam przed ciąża a teraz nie mogę patrzeć to majonez 😂 wcześniej mogłam jeść łyżkami ze słoika a teraz nawet sałatki warzywnej nie daje rady zjeść 😭
-
Witam się 😊 termin na 14 czerwca. W domu dwóch synków. Marzy mi się córeczka. Czytałam trochę o planowaniu płci i próbowałam się dostosować ale jakoś tak wyszło że cykl się rozregulował i ostatnie współżycie było dzień przed owu i trochę się obawiam czy nie za blisko. A Wy wierzycie że możemy wpłynąć na płeć naszych dzieci? Próbowałyście?
Did lubi tę wiadomość
-
Daisy_87 wrote:Gratuluję wyników prenatalnych, super wieści! 👏❤️ Ach, jakby na to nie patrząc to szybko mija ten czas.
Muflonek, mamy prenatalne tego samego dnia😊
A czy wszystkie z Was mają przeczucie co do płci? Wiem, że to nie jest ważne, ale czasami intuicja nam coś podpowiada😍 -
Ja byłam pewna ,że dziewczynka bardzo długo ,a teraz powiem szczerze,że wydaje mi się chłopak 😆
Za tydzień się dowiem , płeć to dla mnie sprawa drugorzedna, najważniejsze aby maluch był zdrowy 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2021, 09:55
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Domi93 wrote:Ja byłam pewna ,że dziewczynka bardzo długo ,a teraz powiem szczerze,że wydaje mi się chłopak 😆
Za tydzień się dowiem , płeć to dla mnie sprawa drugorzedna, najważniejsze aby maluch był zdrowy 🙂 -
Sanderka88 wrote:Oczywiście że zdrowie najważniejsze. Ale przy dwóch synach cicha nadzieja na córeczkę jest 😉
Oj wcale się nie dziwie ,tyle facetów w domu, przydalaby się równowaga 😃
Ja się kiedyś tyle tego naczytałam ,że szok od poczęcia do samopoczucia w ciąży , jeśli chodzi o to kiedy było poczęcie to według tego co piszą powinien być chłopak , a jeśli chodzi o samopoczucie to 100% dziewczyna 🤣 tu się chyba nie trafi 🤭
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Domi93 wrote:Oj wcale się nie dziwie ,tyle facetów w domu, przydalaby się równowaga 😃
Ja się kiedyś tyle tego naczytałam ,że szok od poczęcia do samopoczucia w ciąży , jeśli chodzi o to kiedy było poczęcie to według tego co piszą powinien być chłopak , a jeśli chodzi o samopoczucie to 100% dziewczyna 🤣 tu się chyba nie trafi 🤭 -
Sanderka88 wrote:Ja też się właśnie naczytałam 🙈 ale jak zapytałam moją gin o metodę z owu powiedziała że szanse 50/50 🙉 czyli szanse zawsze są 😁
O ile nic nam się nie przesunie a tu to tak naprawdę wielka niewiadoma z tymi cyklami 😆
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2021, 11:40
ewe90, Domi93, Moni**, TuRuda, aannkka lubią tę wiadomość
Did -
I procedura
4AA - 03.2021 - 05.2021 [*] 9 tc.
3AB -10.2021 - 06.2022 Córeczka ❤
3AB - 01.2024 beta HCG <0,2
2BB - 02.2024 beta HCG <0,2
II procedura
3BB - 07.2024 cb
4BC ? -
Odnośnie planowania płci. To na ostatniej wizycie lekarz mój mówi że było owu z prawego jajnika i że to zwiększa szanse na dziewczynkę. Hehe ale pewnie to jego statystyka. W sumie synka miałam z lewego jajnika więc zobaczymy czy się sprawdzi.
-
Hejo u mnie termin na 22.06Start 2018
Laparoskopia 2019 ✅
Hashimoto ?, PCOS ?
💊Metformax 1500, Omega3, Jod, Nac, Metylowane vit i kw foliowy, i wiele innych…
🔺Mthfr * A1298C Mthfr_1298A>C homo ❌,
🔺Pai-1 ** 4G/5G Pai-1 4G hetero
🔺KIR : Bx
❌NIEWYKRYTE :
2DL2, 2DL4norm, 2DL5[gr.1], 2DL5[gr.2], 2DS2, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1, 3DP1var
MĄŻ: Wszystkie badania niby Ok (plemniki szybkie tylko na starcie)
Marzec 2020 -28dc beta 9 - CB🥺
3 cykl - Puregon 75💉—>accofil💉—>encorton—>acard 150 —> neoparin ❌
STARANIA ZAWIESZONE
Od 04.2021
09.21🍀🍀 UDAŁO SIĘ!! 🍀🍀 (Naturalnie bez wspomagaczy )
13.06.22 Synek Marceli 58, 3570🥰 -
aqata wrote:Miałyście albo może macie jakieś potrawy, które przed ciążą uwielbiałyście, a teraz po prostu Wam nie smakują/ odrzuca Was? Wczoraj miałam wielką ochotę na makaron z sosem słodko kwaśnym, a gdy tylko wzięłam widelec do ręki od razu mnie zemdliło
-
Moni** wrote:Odnośnie planowania płci. To na ostatniej wizycie lekarz mój mówi że było owu z prawego jajnika i że to zwiększa szanse na dziewczynkę. Hehe ale pewnie to jego statystyka. W sumie synka miałam z lewego jajnika więc zobaczymy czy się sprawdzi.