Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest po połówkowych. Z dzidzią wszystko dobrze ale jest jedno ale. Lekarka nie była pewna. Jak z jedenej strony patrzała to było ok a jak z innej to widziała ubytek przegrody miedzykomorowej. Mówi, że nie jest pewna czy to cień czy 1mm. Do kontroli za 4tygodnie. Czy słyszałyście o czymś takim. Jestem lekko przerażona...
-
AgaJulia wrote:Kurcze, ja dziś w nocy spać nie mogłam, bo mnie tak pod żebrami po prawej stronie bolało, że myślałam że oszaleję. dopiero nad ranem jak trochę pospacerowałam to mi przeszło. Nie wiem, czy to mała się tak rozpycha, czy po prostu to normalne, bo wszystko rośnie 😅
-
Gdynianka41 wrote:Jest po połówkowych. Z dzidzią wszystko dobrze ale jest jedno ale. Lekarka nie była pewna. Jak z jedenej strony patrzała to było ok a jak z innej to widziała ubytek przegrody miedzykomorowej. Mówi, że nie jest pewna czy to cień czy 1mm. Do kontroli za 4tygodnie. Czy słyszałyście o czymś takim. Jestem lekko przerażona...
Gdynianka41 lubi tę wiadomość
-
Gdynianka41 wrote:Jest po połówkowych. Z dzidzią wszystko dobrze ale jest jedno ale. Lekarka nie była pewna. Jak z jedenej strony patrzała to było ok a jak z innej to widziała ubytek przegrody miedzykomorowej. Mówi, że nie jest pewna czy to cień czy 1mm. Do kontroli za 4tygodnie. Czy słyszałyście o czymś takim. Jestem lekko przerażona...
-
hej, od wczoraj w Lidlu są body niemowlęce (sztuka za 10 lub 8 zł )
legusta lubi tę wiadomość
I procedura
4AA - 03.2021 - 05.2021 [*] 9 tc.
3AB -10.2021 - 06.2022 Córeczka ❤
3AB - 01.2024 beta HCG <0,2
2BB - 02.2024 beta HCG <0,2
II procedura
3BB - 07.2024 cb
4BC ? -
aannkka wrote:Dziewczyny te, które planują komodę z przewijakiem macie coś na oku? Ja szukam, ale sama nie wiem czego chcę 🙈
Ja też szukam , jeszcze nie mam nic . Jak coś znajdę to wstawię 🙂
Ale jak nie znajdę to komodę kupimy osobno razem z zestawem mebli i po prostu resztę osobno ... I chyba tak będzie najlepiej jak nie dopasuje nic .
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
ewe90 wrote:hej, od wczoraj w Lidlu są body niemowlęce (sztuka za 10 lub 8 zł )
-
Gosianka wrote:Mnie ostatnio przez 2 dni bolało pod żebrami, żadna pozycja mi nie pomagała, ani chodzenie, leżenie, jedynie jak podkurczałam nogi do klatki, to trochę lepiej było. Ja się na początku zastanawiałam czy to dziecko, ale to za wysoko jeszcze chyba na ten etap ciąży... Ja obstawiam właśnie też albo rozciąganie albo jakiś problem od kręgosłupa, bo też lubi promieniować na żebra w ciąży. A z samej prawej jak Cię boli, to możesz też wątrobę zbadać.
U mnie na szczęście przeszło po tej jednej nocy
I od 2 dni czuję w końcu ruchy małej. Ale to dziwne uczucie, aż ciężko to opisać!
-
Musi być dobrze! Ale wiadomo, łatwo powiedzieć, ale jak słyszysz, że cokolwiek mogłoby być to stres jest ogromny
Ja przyznam szczerze, że jak u mnie wyszło, że mała jest "za mała" to nie wytrzymałam do kolejnej wizyty i poszłam do innego specjalisty prywatnie, żeby się uspokoić i zrobiłam przy okazji USG 3D.
Może tak jak pisze Kasia86 warto rozważyć dodatkową wizytę, żebyś się nie stresowała przez najbliższe 4 tygodnie?
-
Hej dziewczyny, widzę że połówkowe już wjechały, ja będę miała dopiero 10.02 gratuluje wszystkich wizyt, za te z Was które mają wątpliwości trzymam kciuki, aby dodatkowe badania i wizyty je rozwiały! Musi być dobrze!
Wczoraj byłam na wizycie, mała dosłownie szalała w brzuszku, złapaliśmy ją na ssaniu kciuka i później chyba była wkurzona, że przeszkadzamy, bo się potwornie wierciła
U mnie oprócz anemii dochodzi zbierających się piasek w nerkach i grozi mi kolka, więc mam pic dużo więcej wody…
Czy są tu dziewczyny, które rodziły lub słyszały opinie o Łubinowej w Katowicach? Pewnie poszukam lub założę oddzielny wątek, ale uznałam, że na początek spytam na „swoim podwórku”Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2022, 11:39
24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
aannkka wrote:Dziewczyny te, które planują komodę z przewijakiem macie coś na oku? Ja szukam, ale sama nie wiem czego chcę 🙈
Ja mam kupionego hemnesa, tego z 3 szufladami i na to chcemy kupić taka nakładkę-przewijak. Ja się zakłada na komodę i na to kładzie taki standardowy przewijak żeby można było mieć tak normalnie na wprost i żeby nie spadł. Potem ściągniemy i będzie normalna komoda 👍🏼
https://allegro.pl/oferta/nakladka-na-komode-hemnes-ikea-do-przewijaka-70x50-11279714613
Nie chcieliśmy specjalnych z przewijakiem bo po 1. Cena mnie przeraziła, po 2. Co ja potem z tym zrobię 🤷🏻♀️ A ze w pokoju starszego syna mamy linie hemnes to ta komoda tez potem będzie pasować ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2022, 12:05
-
Annie_ wrote:Ja mam kupionego hemnesa, tego z 3 szufladami i na to chcemy kupić taka nakładkę-przewijak. Ja się zakłada na komodę i na to kładzie taki standardowy przewijak żeby można było mieć tak normalnie na wprost i żeby nie spadł. Potem ściągniemy i będzie normalna komoda 👍🏼
https://allegro.pl/oferta/nakladka-na-komode-hemnes-ikea-do-przewijaka-70x50-11279714613
Nie chcieliśmy specjalnych z przewijakiem bo po 1. Cena mnie przeraziła, po 2. Co ja potem z tym zrobię 🤷🏻♀️ A ze w pokoju starszego syna mamy linie hemnes to ta komoda tez potem będzie pasować ☺️ -
Dziewczyny a może macie jakieś strony z fajnymi meblami do pokoju niemowlaka ?
Szukam zestawu mebli najlepiej w kolorze białym i takich których po 2 latach nie będę musiała wymieniac a ,żeby posłużyły chociaż do ok 5 roku życia.
Szukam też mebli dla 8 latka może też któraś z Was niedawno wymieniała i macie coś fajnego ?
Musi być wszystko począwszy od biurka po łóżko i również kolory uni - biały ,szary . Tak sobie syn życzy 😄
Jeśli nie znajde nic w zestawie to skończymy chyba w Ikei...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2022, 15:32
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Domi93 wrote:Dziewczyny a może macie jakieś strony z fajnymi meblami do pokoju niemowlaka ?
Szukam zestawu mebli najlepiej w kolorze białym i takich których po 2 latach nie będę musiała wymieniac a ,żeby posłużyły chociaż do ok 5 roku życia.
Szukam też mebli dla 8 latka może też któraś z Was niedawno wymieniała i macie coś fajnego ?
Musi być wszystko począwszy od biurka po łóżko i również kolory uni - biały ,szary . Tak sobie syn życzy 😄
Jeśli nie znajde nic w zestawie to skończymy chyba w Ikei... -
aannkka wrote:My na czasie będziemy zmieniać starszemu meble, bo od września idzie do szkoły. Wybrałam właśnie z Ikea łóżko hemnes, bo on potrzebuje dużo miejsca do spania ( rzuca się strasznie) a to jest fajne, bo jak przyjdą goście można złożyć w małe a tak wielkie łoże 😂 biurko też Ikea malm, bo jest duże i wydawało się serio fajne. Nic więcej z mebli nie potrzebuje, bo szafę musieliśmy mieć na wymiar ( skosy). Krzesło chce kupić porządne i czytałam, że bardzo dużo osób poleca entelo. Jak co to pisz, bo też chętnie poczytam co kupujesz
No i właśnie coś wydaje mi się ,że te w Ikea skończymy . Łóżko to samo brałam pod uwagę co Ty 🙂
Ja jeszcze potrzebuje jakąś komodę i szafę , chciałam też ta piłkę na pudełka .
Pokój będzie miał ogromny i będziemy musieli go zagospodarować cały i weny mi brak 🙈🙈😆
Mój sobie jakieś krzesło upatrzył czerwone i chyba świecące - chyba bo jak zobaczyłam cenę 800zl to już jakoś miałam problemy ze wzrokiem aż i nie pamiętam jak wygląda 🤣🤣 także.krzeslo już wybrane 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2022, 16:20
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Domi93 wrote:No i właśnie coś wydaje mi się ,że te w Ikea skończymy . Łóżko to samo brałam pod uwagę co Ty 🙂
Ja jeszcze potrzebuje jakąś komodę i szafę , chciałam też ta piłkę na pudełka .
Pokój będzie miał ogromny i będziemy musieli go zagospodarować cały i weny mi brak 🙈🙈😆
Mój sobie jakieś krzesło upatrzył czerwone i chyba świecące - chyba bo jak zobaczyłam cenę 800zl to już jakoś miałam problemy ze wzrokiem aż i nie pamiętam jak wygląda 🤣🤣 także.krzeslo już wybrane 🤣