👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Dominisia35 wrote:MalaEw ja też mam dziś wizytę na 18.30 to moja druga wizyta, jestem 5+1
Na pierwszej wizycie byłam 4+4 i był widoczny pęcherzyk 3,32 mm. Idę dzisiaj sprawdzić dla swojego spokoju czy pojawił się może żółtkowy i czy wszystko ok, bo zżerają mnie nerwy.
Trzymam mocno kciuki za nasze dzisiejsze wizyty ❤️
Daj znac po! Trzymam mocno 🤞🤞🤞🤞 -
Też trzymam kciuki! Ja jutro druga beta a w piątek ginekolog. W lux medzie,oby miał w gabinecie USG. Będzie 6plus0 i po cichu liczę na ❤️....
MalaEw lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, zgłaszam się dość nieśmiało, bo wyniki bety były w pewnym momencie nieciekawe i nie wiem, na czym stoję.
10.10. - 20
12.10. - 46
17.10 - 151 (bardzo kiepski przyrost)
19.10. - 295
21.10. - 702
Dzisiaj rano poszłam ponowne na betę, ale wyniki będą dopiero koło 15:00. O 16:40 mam wizytę u lekarza. Na ten moment najważniejsze dla mnie jest to, żeby wykluczyć ciążę pozamaciczną, ten jeden zły przyrost bety na początku bardzo mnie zestresował (wszystkie badania robione w tym samym laboratorium). Nie mam plamień. Wg OM to 5 + 5, ale mam dłuższe cykle i tak naprawdę to tydzień 5+3. Trzymajcie kciuki! (Ja za wasze wizyty tez trzymam )
-
Hej dziewczyny, podczytuje was od kilku dni i za kazda trzymam kciuki💪 u mnie dzis 5w3d i wlasnie wrocilam z wizyty - widoczny tylko pecherzyk ciazowy...
Beta 18.10 - 660
20.10 - 1380
03.2020 start ivf
07.2020 FET 5AB
10.2020 FET 5BB cb
11.2020 FET 4AB cb
12.2020 Badania immuno 💉
03.2020 FET 4BB 🥳
11.2021 synek💙🤱
10.2022 NATURALS 🤭🤰
12.2022 It's a boy 🥳 -
Ja rozumiem, Że to dla większości jest nowość i pierwsza ciąża ale przy becie ponad 1000 nie ma szans na zobaczenie zarodka 😃
KarMar to trzymam mocno kciuki! Niedługo się wszystko wyjaśni ♥️ -
Ani0nka wrote:Ja rozumiem, Że to dla większości jest nowość i pierwsza ciąża ale przy becie ponad 1000 nie ma szans na zobaczenie zarodka 😃
KarMar to trzymam mocno kciuki! Niedługo się wszystko wyjaśni ♥️
Jesli to do mnie to bete ponad tysiac mialam 5 dni temu. mam juz synka z in vitro i przy wartosci ok.7000 bylo juz bijace serducho (6w3d tylko bety byly bardzo bardzo niskie) dlatego dzis spodzidwalam sie pecherzyka zoltkowego.
03.2020 start ivf
07.2020 FET 5AB
10.2020 FET 5BB cb
11.2020 FET 4AB cb
12.2020 Badania immuno 💉
03.2020 FET 4BB 🥳
11.2021 synek💙🤱
10.2022 NATURALS 🤭🤰
12.2022 It's a boy 🥳 -
Domi a robiłaś betę teraz? Zarodek jest widoczny koło 6 tygodnia. Nie słyszałam by był od już w 5 tygodniu serio a trochę tu jestem. Na następnej wizycie zobaczysz zarodek z bijącym serduszkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2022, 12:55
-
Cześć dziewczyny, czytam Was od dłuższego czasu i chętnie dołączę. Dzisiaj 8+4 tc. Ciąża 3, poród 2. Pierwsza z in vitro poroniona w 7,8 tygodniu. O drugiej dowiedziałam się w 7 tygodniu bo jako para bezpłodna w czasie przerwy w staraniach nie spodziewałam się że zajdziemy naturalnie. Obecnie po 13 miesiącach naturalnych starań z wspomagaczami udało się.
Domi87 jeśli chodzi o bhcg nie martw się.. W obecnej ciąży przy bhcg >17000!! (5+3 tc) był tylko pęcherzyk i mikro pęcherzyk żółtkowy, który dopiero co się pojawił. Wszystko dopiero się tworzyło. Lekarz mówił że jest zdecydowanie za wcześnie na więcej. -
Dziewczyny swietnie ze dzielicie sie informacjami odnosnie bety. Ja wczoraj bylam na wizycie usg 5w5d i byl widoczny pecherzyk viszowy i zolt ale bez zarodka. Lekarka mnie nastraszyla ze powinien juz byc ale tu na forum duzo dziewczyn potwierdzilo ze jest na to jeszcze czas szukam na forum kogos kto jest w podobnej sytuacji.. a mianowicie tez mial torbiel na jajniku we wczesnym okresie ciazy.. moja urosla z 7 cm ( 17.10) do 9 cm (24.10)... dostalam progresteron dopochwowo - wczesniej niestety na to nie reagowalam wiec czekamy do piatku na decyzje co dalej - jedna z opcji jest operacja. Czy ktos mial z Was taka sytuacje?Stwierdzone pcos.
💔 czerwiec 2021, ciaza naturalna
Starania na powaznie od maja 2022
Termin: 21.06 chlopak 🥰
Polowkowe: 01.02 (pepowina dwunaczyniowa) -
Basniowa wrote:Dziewczyny swietnie ze dzielicie sie informacjami odnosnie bety. Ja wczoraj bylam na wizycie usg 5w5d i byl widoczny pecherzyk viszowy i zolt ale bez zarodka. Lekarka mnie nastraszyla ze powinien juz byc ale tu na forum duzo dziewczyn potwierdzilo ze jest na to jeszcze czas szukam na forum kogos kto jest w podobnej sytuacji.. a mianowicie tez mial torbiel na jajniku we wczesnym okresie ciazy.. moja urosla z 7 cm ( 17.10) do 9 cm (24.10)... dostalam progresteron dopochwowo - wczesniej niestety na to nie reagowalam wiec czekamy do piatku na decyzje co dalej - jedna z opcji jest operacja. Czy ktos mial z Was taka sytuacje?
-
Cześć dziewczyny,
Dołączam nieśmiało Pozytywny test zobaczyłam 12.10
Beta
12.10 - 125,10
15.10 - 437,50
21.10 - 6228,00
Według apki dzisiaj 5+5. Termin porodu na 22 czerwca 2023
To moja pierwsza ciąża po dość długich staraniach i strasznie się martwie czy wszystko ok. Byłam u lekarza odrazu po teście, ale tylko mnie opieprzył, że przychodzę za wcześniej. Kazał przyjść koło 10tc, ale nie moge już wytrzymać i umowiłam się do innego lekarza na najbliższy piątek (28.10). Wtedy będzie 6+1. Mam nadzieje, że juz cokolwiek zobacze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2022, 14:15
-
No i zaczynam schizowac.... Już nawet se na oko obliczylam,jaka betę powinnam mieć jutro...🥺
Mój humastyczny umysł myślał,że na lajcie ok 10k,a tu już wychodzi ok 5k..
I w ogóle dlaczego ja mam wrażenie,że na becie byłam lata świetlne temu,a byłam 17 10...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2022, 14:26
-
Anulka87 wrote:No i zaczynam schizowac.... Już nawet se na oko obliczylam,jaka betę powinnam mieć jutro...🥺
Mój humastyczny umysł myślał,że na lajcie ok 10k,a tu już wychodzi ok 5k..
I w ogóle dlaczego ja mam wrażenie,że na becie byłam lata świetlne temu,a byłam 17 10...
Nie ma sensu już badać bety przy takich wartościach, to nic nie wnosi a może cię tylko nastraszyć. Wiem jak się czas dłuży, mam wrazenie że uschnę tu do tej kolejnej serduszkowej wizyty, ale nie pozostaje nic innego jak czekać. Cała ciąża to taki permanentny stan oczekiwania, trzeba się przyzwyczaić 🙄Madziq6 lubi tę wiadomość
-
magggie wrote:Cześć dziewczyny,
Dołączam nieśmiało Pozytywny test zobaczyłam 12.10
Beta
12.10 - 125,10
15.10 - 437,50
21.10 - 6228,00
Według apki dzisiaj 5+5. Termin porodu na 22 czerwca 2023
To moja pierwsza ciąża po dość długich staraniach i strasznie się martwie czy wszystko ok. Byłam u lekarza odrazu po teście, ale tylko mnie opieprzył, że przychodzę za wcześniej. Kazał przyjść koło 10tc, ale nie moge już wytrzymać i umowiłam się do innego lekarza na najbliższy piątek (28.10). Wtedy będzie 6+1. Mam nadzieje, że juz cokolwiek zobacze
Witaj 🤗 10 tydzień to już sporo za późno moim zdaniem, więc lekarz trochę przesadził, ale 6+1 pewnie zobaczysz już pęcherzyk ciążowy w macicy. Jeśli nie będzie tam widać nic więcej to się nie stresuj, bo dużo zależy od sprzętu + ciąża może być młodsza niż termin z OM. Kciuki za wizytę 🤞 -
Ja idę na wizytę dopiero 5.11, będzie 8+2 i już wszystko jasne.
MalaEw lubi tę wiadomość