👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Kalolika wrote:Henio jest na świecie ♥️ 3310g 56 cm g. 8:18 ♥️
-
Kapod wrote:Czy Wam już też leci mleko w nocy z piersi? Ja się dziś obudziłam z wielką plama na koszulce na jednej piersi... Oczywiście pytanie do nierozpkowanych
Powiem Wam,że udziela mi się dziś stresik porodowy...oby remont się do soboty skończył 🙏🙏🙏 -
Mi różnie ale nie mam wielkich plam, raczej kropelki:) ale z synem nic nie miałam a karmiłam ponad dwa lata przypominam
Anulka87 lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Mi różnie ale nie mam wielkich plam, raczej kropelki:) ale z synem nic nie miałam a karmiłam ponad dwa lata przypominam
Ja syna karmiłam rok i też nie miałam takiego wycieku jak teraz. Dziwne to dla mnie trochę dlatego pytam. No i to że z jednej piersi tylko -
MalaEw początki są zawsze bardzo, bardzo trudne ale dasz radę Kochana ♥️
MalaEw lubi tę wiadomość
-
Martyna175 wrote:Wiktoria również na świecie 😉
8:45
3380g
57 cm 🥰
-
Wow jak szybko dziewczyny! Gratulacje!
Ja pije herbatkę z liści 2 kubki dziennie, olej z wiesiolka 3x2 tabletki, daltyle do 10 dziennie i niiiiic. Zaraz jadę do fizjo na rozluźnienie, zapomniałam o wizycie xDAni0nka lubi tę wiadomość
-
Kalolika, Martyna, Ewk@ - wielkie gratulacje dziewczyny! ❤️💪🤩 Odpoczywajcie 🥰
Ja kupiłam herbate z liści malin online i pije po dwa kubki dziennie. Do tego 6 daktyli - najlepiej mi wchodzą z masłem orzechowym, nie czuć tak tej słodyczy 😅 Do tego suplementuje olej z wiesiolka w kapsułkach a takiego z butelki uzywam do masazu krocza, tez cos tam niby ma robić z szyjką Zaczęłam też uskuteczniać serię ćwiczeń polecanych do indukcji porodu z YouTube, wczoraj wieczorem zapewniły mi intensywne skurcze Ale oczywiście wszystko sie wycisza po odpoczynku, więc synek chce najwidoczniej jeszcze trochę posiedzieć 😆 Za to dzisiaj mam serię ogarniania ogrodu, zamiatania podjazdu, koszenia, plewienia i mycia okien, żeby się z wszystkimi pracami domowymi uwinąć do porodu. Cuda można robić a dziecko i tak wie kiedy jest jego czas 😅
Co do mleka - u mnie już sika po ścianach, ale tez dopiero przy dotyku - samo z siebie raczej nie wpływa, a jeśli już to nie jakoś znacząco.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2023, 12:26
-
Kalolika wrote:Henio jest na świecie ♥️ 3310g 56 cm g. 8:18 ♥️
Gratulacje i duzo zdrowia dla Was!!Starania od 01.2020
2021 /2022 Przewlekle zapalenie endometrium, usuniety polip
3 histeroskopie, biopsja, 2 antybiotykoterapie
Pazdziernik 2022 planowane IUI, zamiast tego niespodzianka i 2 kreski
Termin: czerwiec 2023, bedzie coreczka! -
Kapod wrote:Czy Wam już też leci mleko w nocy z piersi? Ja się dziś obudziłam z wielką plama na koszulce na jednej piersi... Oczywiście pytanie do nierozpkowanych
U mnie zupelnie nic.. trzeba laktator przygotowac, wyparzyc..pewnie pojdzie w ruch..
Starania od 01.2020
2021 /2022 Przewlekle zapalenie endometrium, usuniety polip
3 histeroskopie, biopsja, 2 antybiotykoterapie
Pazdziernik 2022 planowane IUI, zamiast tego niespodzianka i 2 kreski
Termin: czerwiec 2023, bedzie coreczka!