👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy są tu jakieś wlosomaniaczki? Bo ja mam głupie pytanie. Chodzi o wcierke banfi hajszesz. Nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi,czy można ją używać. Czytam skład,jest alkohol,więc wg mnie nie? Pamiętam,że któraś pisała o nizoralu, że broń bożenka....
-
korallik wrote:Mnie kuszą ubrania ciążowe. Przy pierwszym miałam tylko legginsy i dzinsy z Lidla, a teraz jako że ostatni raz jestem w tym stanie, to chciałabym coś fajnego nosić. Ale nie mam pomysłu, co kupić.
Ja już się nie moge doczekać żeby kupić cokolwiek ciążowego a tu brzuszka ni ma... -
Anulka87 wrote:Czy są tu jakieś wlosomaniaczki? Bo ja mam głupie pytanie. Chodzi o wcierke banfi hajszesz. Nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi,czy można ją używać. Czytam skład,jest alkohol,więc wg mnie nie? Pamiętam,że któraś pisała o nizoralu, że broń bożenka....
Ja nie wiem, ale spróbowałabym zadać pytanie na fejsbuku na grupie Włosing albo Składy kosmetyków - holistycznie.
-
Po mnie totalnie nic jeszcze nie widać, także jakoś ubrania ciążowe jeszcze mnie nie kuszą 😂 na razie zamówiłam adapter do pasów i myślę nad poduszką, ale te wyprawkowe rzeczy z lamillou czy colorstories są takie piękne, że już chce zacząć kupować 😂
-
Ja już mam spory brzuszek, chodzę w dżinsach ciążowych, bo nie mieszczę się w swoje spodnie, i jak powiedziałam w pracy, to koleżanki zaczęły mówić, że faktycznie mam brzuszek, a wcześniej nie zwracały uwagi 😁
magggie, Nadulka lubią tę wiadomość
-
Anulka87 wrote:Czy są tu jakieś wlosomaniaczki? Bo ja mam głupie pytanie. Chodzi o wcierke banfi hajszesz. Nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi,czy można ją używać. Czytam skład,jest alkohol,więc wg mnie nie? Pamiętam,że któraś pisała o nizoralu, że broń bożenka....
Ja jej używam. To moja ulubiona.
Ostatnio kupiłam w sinsay dżinsy ciążowe i są niezwykle wygodne 😍magggie, Nadulka lubią tę wiadomość
-
U mnie w pierwszej ciąży długo nie było brzuszka i do samego końca nie miałam dużego, teraz już coś widać są spodnie w których jest mi za ciasno. Oglądam te ciążowe ubrania ale jakoś nie potrafię się zdecydować najchętniej chodziłabym w legginsach ciążowych ale ja lubię ciepło więc będzie mi za zimno a może znacie jakieś fajnej frirmy legginsy ocieplane ?:p Ja za to na promocjach kupiłam sobie sweter taki oversize
Jadę właśnie do lekarza na kontrolę i pokazanie wyników prenatalnych wezmę też L4 i tak się zastanawiam czy zrobi mi USG czy nie:p -
Kalolika wrote:U mnie w pierwszej ciąży długo nie było brzuszka i do samego końca nie miałam dużego, teraz już coś widać są spodnie w których jest mi za ciasno. Oglądam te ciążowe ubrania ale jakoś nie potrafię się zdecydować najchętniej chodziłabym w legginsach ciążowych ale ja lubię ciepło więc będzie mi za zimno a może znacie jakieś fajnej frirmy legginsy ocieplane ?:p Ja za to na promocjach kupiłam sobie sweter taki oversize
Jadę właśnie do lekarza na kontrolę i pokazanie wyników prenatalnych wezmę też L4 i tak się zastanawiam czy zrobi mi USG czy nie:p -
Kalolika wrote:U mnie w pierwszej ciąży długo nie było brzuszka i do samego końca nie miałam dużego, teraz już coś widać są spodnie w których jest mi za ciasno. Oglądam te ciążowe ubrania ale jakoś nie potrafię się zdecydować najchętniej chodziłabym w legginsach ciążowych ale ja lubię ciepło więc będzie mi za zimno a może znacie jakieś fajnej frirmy legginsy ocieplane ?:p Ja za to na promocjach kupiłam sobie sweter taki oversize
Jadę właśnie do lekarza na kontrolę i pokazanie wyników prenatalnych wezmę też L4 i tak się zastanawiam czy zrobi mi USG czy nie:p
Ocieplane legginsy w super cenie, jakość też fajna znajdziesz tutaj https://tomileggins.pl/
Kalolika lubi tę wiadomość
-
A ja jutro zaczynam 10 tc!! 1/4 ciąży. Damy radę wszystkie,prawda? ❤️
Ja postaram się nie kupować ubrań ciążowych,coś tam mam z lumpa i Lidla sprzed 5 lat,muszę tylko mieć zwrócone 🤪 liczę też na to,że coś też dostanę pożyczone. Potem zacznie się wiosną więc jak najwięcej sukienek, spódniczek i jakoś to zleci. Chyba. -
Ja nadzieję nie kupować żadnych ciążowych ubrań. Liczę że starczy to co mam po poprzednich ciążach. Wykańczamy dom więc każdy grosz się liczy 🤦
Dzisiaj po wielu ciężkich dniach czuje się lepiej. Oczywiście zamiast się cieszyć to od rana myślę tylko o tym że pewnie ciąża obumarła dlatego mdłości zmalały 🤦 no nie przetlumacze sobie, baba w ciąży to ciężki temat. 😶❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014