👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Super Edka gratulacje.
Ja jutro mam wizytę. 4 tygodnie bez podglądu... Trochę się dluzylo 😅 ale ostatnio miałam tyle stresów że nie wytrzymałam i wyciągnęłam detektor. Chwilę trwało ale udało mi się złapać dzieciaka. Także nie mogę się doczekać ale aż tak się nie stresuje.❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
MalaEw wrote:Ja jestem stara weteranka xonvea. Ja biorę 2+1+1. Niestety, ale na mnie słabo działają, choć bez nich to jest już totalna tragedia. Nie wpływają na mnie sennie ani trochę.❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
Dobrych Mikołajek dla nas wszystkich ❤️ samych cudownych wieści na najbliższe dni (i miesiące ❤️) 🎅
Ja dogorywam dziś w łóżku. Rano był Mikołaj,po 7 skoczyłam do rzeznika po mięso na zupę, później do na pekola i jak wróciłam to wszalalam całą bombonierke Milka.... A teraz leżę i umieram 😏 muszę się wziąć w garść,chociaż zupę zrobić,bo na 12 do pracy (zdalnie,bo inaczej bym pewnie nie dotarła).Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2022, 10:24
-
Macie może taka burze emocji w sobie? Ja momentami jestem smutna,że jeszcze tyle miejsc Synkowi nie pokazaliśmy,że będzie trudno z Maluszkiem,po chwili płacze,jak pomyślę,jak zobaczą się w czerwcu na żywo i że będą mieli siebie. Potem myślę,czy mam tyle miłości w sobie. Potem jeszcze wybiegam w przyszłość,jak ogarnąć pracę,przerwy w pekolu i szkole. Ja nie wiem,to jakiś istny Armagedon. Potrafię w krótkiej chwili się martwic i płakać że szczęścia. Albo paść na kanapie bez życia jak teraz...
-
Mam to samo. Targają mną różne emocje. Od wzruszu i łez, bo panie w żłobku pochwaliły mojego syna, po złość, że mało świata mu pokazujemy, po zdenerwowanie i stres, co będzie, jak ogarnę. Też na 12.00 idę do pracy i tak niewiele w domu zrobiłam, że aż mam wyrzuty sumienia. Nie dogodzi się... i zjadłam pół paczki wafli z połową puszki kajmaku. Zagryzłam żurkiem i kiełbaską. 😬
Anulka87 lubi tę wiadomość
-
korallik wrote:Mam to samo. Targają mną różne emocje. Od wzruszu i łez, bo panie w żłobku pochwaliły mojego syna, po złość, że mało świata mu pokazujemy, po zdenerwowanie i stres, co będzie, jak ogarnę. Też na 12.00 idę do pracy i tak niewiele w domu zrobiłam, że aż mam wyrzuty sumienia. Nie dogodzi się... i zjadłam pół paczki wafli z połową puszki kajmaku. Zagryzłam żurkiem i kiełbaską. 😬
-
korallik wrote:Mam to samo. Targają mną różne emocje. Od wzruszu i łez, bo panie w żłobku pochwaliły mojego syna, po złość, że mało świata mu pokazujemy, po zdenerwowanie i stres, co będzie, jak ogarnę. Też na 12.00 idę do pracy i tak niewiele w domu zrobiłam, że aż mam wyrzuty sumienia. Nie dogodzi się... i zjadłam pół paczki wafli z połową puszki kajmaku. Zagryzłam żurkiem i kiełbaską. 😬❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
Wracam z wizyty.
Wszystko wygląda dobrze. Dziecko nawet nadgonilo i wychodzi 11+1 tygodni. Oddałam krew na pappe. Nawet się dowiedziałam że bardziej na chłopaka wygląda no ale to oczywiście jeszcze do potwierdzenia w przyszłości 🤭 w każdym razie oprócz moich wyników moczu w którym cały czas wychodzą erytrocyty wszystko super. Dostałam skierowanie do urologa.edka85, Nadulka, Namisa, Anulka87, Mal86, Ewk@, Gravity lubią tę wiadomość
❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
Ja też jestem bombą emocjonalną raz się cieszę a zaraz płacze że może nie dam rady że synek będzie czuł się odrzucony a jest dość emocjonalny. Zaprowadzając do przedszkola też zdarzyło mi się płakać że jest mu tam źle 🤷♀️ ogólnie z radości i szczęścia że jestem w ciąży potrafię przejsc do smutku przerażenia że po prostu nie dam rady. Czasami mam myśli Anulka czy mam w sobie tyle miłości a zaraz się cieszę że nie będzie sam mimo 3,5 roku różnicy zawsze będą mieć siebie ♥️
-
Ja już po USG prenatalnym 💪
Wszystkie pomiary w normie, NT 1,9 , przepływy bez zarzutu, FHR 164, udało się posłuchać serducha - wzrusz na maxa 💖 No i najprawdopodobniej mamy chłopaka na pokładzie 💙 Nawet udało się ogarnąć pappe na NFZ w związku z poronieniem wywiadzie, ale lekarz przyjmie mnie w innym mieście, więc jutro jadę na powtórkę. Według doktora USG na pewno ryzyk nie zwiększy, wiek też mam <30 więc liczę że to tylko formalność 🍀
No i termin porodu mi się zmienił ostatecznie na 14.06 💪Sunday_92, Kalolika, MalaEw, Anulka87, Mal86, Nadulka, edka85, Ewk@, Gravity lubią tę wiadomość
-
zazu wrote:Wracam z wizyty.
Wszystko wygląda dobrze. Dziecko nawet nadgonilo i wychodzi 11+1 tygodni. Oddałam krew na pappe. Nawet się dowiedziałam że bardziej na chłopaka wygląda no ale to oczywiście jeszcze do potwierdzenia w przyszłości 🤭 w każdym razie oprócz moich wyników moczu w którym cały czas wychodzą erytrocyty wszystko super. Dostałam skierowanie do urologa.
Super, gratki! 💙😍zazu lubi tę wiadomość
-
Liliili wrote:A czy któraś z Was robiła Nifty pro? W większości opinii pisze, że po 5 dniach dotarł wynik a mi minął 6 i cisza. Boję się, ze coś nie tak i dlatego dłużej..
Moje najstarsze dziecko prawie 40 stopni gorączki. Świetnie. Tego mi było trzeba teraz, chorób na pokładzie 😔😔😔❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
Liliili wrote:A czy któraś z Was robiła Nifty pro? W większości opinii pisze, że po 5 dniach dotarł wynik a mi minął 6 i cisza. Boję się, ze coś nie tak i dlatego dłużej..
Nie robiłam, ale któraś tu z dziewczyn pisała parę dni temu że dostała wyniki później (nawet jakieś info że musieli dla pewności powtórzyć badanie), a wszystko ostatecznie było ok, więc głowa do góry. Niestety nie pamiętam z nicku kto to był ale jak przesledzisz wątek to myślę że znajdziesz te posty. -
zazu wrote:Miałam w planach ale zrezygnowałam bo możliwe że duża gotówka będzie potrzebna tak się pochrzanilo nam trochę 🙄
Moje najstarsze dziecko prawie 40 stopni gorączki. Świetnie. Tego mi było trzeba teraz, chorób na pokładzie 😔😔😔 -
-
Anulka87 wrote:Najgorzej....oby nie poszło na resztę rodziny 🍀🙏💪 a Synek z jakiego miesiąca ?❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014